Τι κάνουν τα 12 ζώδια, όταν ξεσπάει ένας καυγάς!!!

Πως αντιδρούν τα ζώδια όταν βλέπουν έναν καυγά να εξελίσσεται μπροστά τους;;;

Τι κάνουν τα 12 ζώδια, όταν ξεσπάει ένας καυγάς!!!

ΚΡΙΟΣ: ‘’Μα είσαι στα καλά σου; Κάθεσαι κι ανέχεσαι ότι σου λέει; Δώστου μια ανάστροφη να του φύγουν τα δόντια λέμε!!!’’ (έχει διαλέξει ήδη με ποιανού το μέρος είναι, κι ας μην έχει ιδέα γιατί ή ποιος ξεκίνησε τον καυγά).

Έτσι, γιατί είναι απλά υπέροχος!

aries30516

ΤΑΥΡΟΣ: ‘’Παλικάρια; Μισό λεπτάκι να περάσω απέναντι και συνεχίζετε να πλακώνεστε με την ανεσούλα σας.’’ Κοινώς, τους αγνοεί επιδεικτικά, σαν μην συμβαίνει τίποτα και συνεχίζει τη ζωή του.

Χαλαράααααααα...

taurus30516


ΔΙΔΥΜΟΣ: ... Είναι ο μοναδικός από τα 12 ζώδια που ξέρει ποιος καυγαδίζει με ποιον και για ποιο λόγο. Στέκεται και παρακολουθεί με έντονο ενδιαφέρον, ενημερώνει όποιον περνάει τυχαία, για το τι συμβαίνει και ποιος φταίει κατά τη γνώμη του.

And the news is...

gemini30516

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περιμένει να περάσουν 5-10 λεπτά και διακριτικά- διακριτικά, αρχίζει να μαζεύει στοιχήματα για το ποιος θα κερδίσει. Είναι μια καλή ευκαιρία να αυγατίσει τα πέντε ολόκληρα ευρώ που έχει στην τσέπη του. Φυσικά, έχει στοιχηματίσει ΚΑΙ στους δυο.

Show me the money!

cancer30516


ΛΕΩΝ: Κατά ένα περίεργο τρόπο, έχει βάλει το δακτυλάκι του στον καυγά. Κάτι ψέλλισε σε έναν από τους δυο, πριν ανάψουν εντελώς τα αίματα, αλλά τώρα κάνει το παπί, κοιτάζει από απόσταση και πιάνει ψιλή κουβεντούλα με όποιον βρει.

Entertain the king!

leo30516


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ρίχνει από μέσα του γερά μπινελίκια και στους δυο και καλεί την αστυνομία. Θα τον μισήσουν όλοι, αλλά δεν του καίγεται καρφί για την (ποταπή) γνώμη των άλλων.

Respect!

virgo30516


ΖΥΓΟΣ: Εκφράζει την βαθιά αποστροφή του στους καυγάδες, βάζει στοίχημα υπέρ του ενός, ρωτάει τον Δίδυμο ποιος φταίει, κρύβεται πίσω από τον Παρθένο κρατώντας καλές αποστάσεις από τον καυγά, μην τον πάρει καμία ξώφαλτση κι έχει πιάσει ψιλή κουβέντα με τον Λέοντα για τον καιρό.

My κόσμος, ένα πράγμα!

libra30516


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βλέπει τον καυγά κι ηδονίζεται. Έχει πάρει και ποπ κορν και κάθεται να τον απολαύσει. Αν περάσει κανείς μπροστά από το οπτικό του πεδίο, του πετάει ότι έχει πρόχειρο και του ρίχνει και δυο μπινελίκια. Επίσης, σκέφτεται σοβαρά να βάλει τρικλοποδιά σ’ αυτόν που έχει προαποφασίσει ότι δεν συμπαθεί, μόλις τελειώσει ο καυγάς και περάσει από δίπλα του.

Αγνή ψυχούλα...

scorpio30516


ΤΟΞΟΤΗΣ: Τραβάει σε βίντεο τον καυγά, τον ποστάρει στο Facebook, σε ειδική σελίδα, αφιερωμένη στις συνέπειες της βίαιης απεξάρτησης από τον καφέ. Βάζει στοίχημα με τον Καρκίνο για το ποιος θα κερδίσει, αλλά 10 λεπτά αργότερα απομακρύνεται από τον καυγά. Του λερώνει την αύρα και του χαλάει το Τσι...

Whatever...

sagittarius30516


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιμένει να δει ποιος θα κερδίσει τον καυγά, να τον προσλάβει για body guard. Μόνο τους καλύτερους θέλει κοντά του.

Τςςςςςςςςςςςςς... Τα ρέστα μου!

capricorn30516


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση, φωνάζοντας και στους δυο να σταματήσουν και μπαίνει στη μέση να τους χωρίσει. Τον παίρνει μια ξώφαλτση κατά λάθος, του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι κι αρπάζεται στα χέρια και με τους δυο.

Θεός!

aquarius30516


ΙΧΘΥΣ: ‘’Ω, Θεέ μου, δεν είναι δυνατόν αυτό που συμβαίνει! Καλέστε έναν Παπά, ένα ασθενοφόρο, έναν ντελιβερά! Κάντε κάτι, πάλι για μένα σφάζονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Μην τον σκοτώσεις, μηηηηηηηηηηηηη!΄΄... Δεν έχει πάρει χαμπάρι, ούτε ποιοι καυγαδίζουν, ούτε το γιατί. Τον μαζεύει ο Καρκίνος.

The end!

pisces30516

................................................

Fun Facts για τους Διδύμους! Αυτά τα ήξερες;

................................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved