Τι δώρα αρέσουν στα ζώδια;

Να ξεκινήσουμε με τα απλά και τα εύκολα!

Τι δώρα αρέσουν στα ζώδια;

Κριός, Τοξότης, Δίδυμος και Υδροχόος, θέλουν κάτι που να μην έχει κανείς άλλος. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε πάμε στην αμέσως επόμενη λύση. Πάρτε τους κάτι που δεν είναι συνηθισμένο και όταν θα το έχουν στην κατοχή τους, θα τους κάνει να αισθανθούν μοναδικά! Να θυμάστε ότι ο Κριός κι ο Δίδυμος είναι οι δυο πιο καλόβολοι από την τετράδα, αλλά παίζει και να βαρεθούν εύκολα το δώρο, μόλις τους περάσει ο αρχικός ενθουσιασμός (αυτό είναι σπόντα για να προχωρήσεις στο επόμενο δώρο!). Ο Τοξότης κι ο Υδροχόος, δεν δίνουν πολλή σημασία στο δώρο αυτό καθ’ εαυτό, αλλά στο πόσο το έχεις ψάξει, το έχεις φροντίσει, δηλαδή τους ενδιαφέρει ο χρόνος κι η προσοχή που επένδυσες για να το διαλέξεις!

Κι ο Λέοντας το ίδιο θέλει, αλλά εκεί παίζουμε σε άλλη ζώνη. Ο Λέοντας, όπως κι ο Ταύρος κι ο Αιγόκερως, έχει ακριβά γούστα. Ταύρος και Αιγόκερως θα εκτιμήσουν κάτι με πρακτική αξία, ενώ ο Λέοντας θα καταευχαριστηθεί, αν του πάρεις κάτι που να γυαλίζει και να λάμπει! Ο Ταύρος θα προσβληθεί, αν του πάρεις κάτι καλό αλλά κακόγουστο, ενώ ο Αιγόκερως να θυμάσαι ότι μπορεί και να αλλάξει το δώρο σου, γιατί έχει πολύ ιδιαίτερο γούστο.

Ο Παρθένος, ο Ζυγός κι ο Σκορπιός, είναι τα τρία ζώδια που δεν μπορείς σχεδόν ποτέ να ικανοποιήσεις 100% με ό,τι κι αν τους κάνεις δώρο! Πάντα θα υπάρχει ένα καλύτερο χρώμα από εκείνο που διάλεξες, ένα πιο ωραίο ή ένα πιο πρακτικό! Ο Σκορπιός, ιδιαίτερα, θέλει προσοχή, γιατί τείνει να παίρνει προσωπικά τις όποιες αστοχίες. Όσον αφορά τον Ζυγό, να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι είναι ευγενικός, αλλά έχει υπέροχο γούστο, επομένως, μην τον προσβάλλεις με καμία προχειρότητα. Τελικά, ο πιο καλόβολος από τους τρεις ανταρσίες, αποδεικνύεται, ο Παρθένος, που αν το δώρο έχει και μια τυπική χρηστική αξία, θα σε κάνει Θεό!

Ο Καρκίνος κι ο Ιχθύς είναι οι πιο καλόβολοι: επειδή ξέρουν τι θέλουν, είτε θα στο δείξουν, πριν το αγοράσεις, είτε θα στο πουν καθαρά, είτε θα σου φέρουν το δώρο στο κεφάλι (lol!) και θα καταλάβεις τι γκάφα έκανες! Αγαπούν τα δώρα που φοριούνται ή τα δώρα που ικανοποιούν απόλυτα κάποια τρέχουσα ανάγκη (π.χ. ένα mp3 player, αν έχει χαλάσει το δικό τους).

Τα ζώδια που λατρεύουν τα DIY δώρα είναι: Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Υδροχόος, Ιχθύς. Αν για παράδειγμα φτιάξεις σοκολατάκια ή ντεκουπάρεις ένα όμορφο κουτί, αυτά τα ζώδια θα ξετρελαθούν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved