VIDEOS

Τί αρέσει και τί κάνει έναν Καρκίνο να θέλει να φωνάξει «Ε, όχι!»

astrology.gr

Likes & Dislikes: Όσα λατρεύει κι όσα μισείς ένας Καρκίνος!

Ξεκινάμε φυσικά από τα ωραία και τα τσαχπίνικα!

Στον Καρκίνο αρέσει:

1. Να τον εκτιμάς και να τον αποδέχεσαι όπως ακριβώς είναι, γιατί φίλε μου, πράττει ακριβώς το ίδιο, εκτός κι αν είσαι σπαστικά επιθετικός ή δεν έχεις χιούμορ!

2. Το σπίτι του. Κι όχι δεν θα επιμείνω στο κλισεδάκι. Πάμε άλλη μια: στον Καρκίνο αρέσει να πηγαίνει σε μέρη που μπορεί να ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ σαν το σπίτι του. Ή αυτό, ή άσε τον να επέμβει στον χώρο, ώστε να τον κάνει "κτήμα" του και να αισθάνεται σαν το σπίτι του (μεταξύ μας, του δίνω δυο !!!).

3. Να τον αφήνεις στην ησυχία του και να μην του σπας να νεύρα (για να μην το πω αλλιώς), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι του αρέσει να τον αγνοείς και να τον παρακάμπτεις όταν για παράδειγμα, έχεις ένα πρόβλημα και θέλεις βοήθεια. Και μιας και το ανέφερα…

4. Στον Καρκίνο αρέσει πολύ να βοηθάει τους φίλους τους και τους γνωστούς του. Δεν έχει καλύτερο, από το να ακούει το πρόβλημα σου (ενθουσιάζεται που μοιράζεσαι μυστικά κι εμπιστευτικά το πρόβλημα σου μαζί του) και να βοηθάει! Έχεις πρόβλημα; Δεν πας στον αστυνόμο Σαΐνη! Στον Καρκίνο πας!

5. Τέλος, του αρέσουν πολύ… τα λεφτά. Δεν του το έχεις, αλλά ο Καρκίνος νιώθει ασφαλής ξέροντας πως τα κεκτημένα του είναι απλωμένα γύρω του σαν τραχανάς. Γι αυτό μαζεύει και πολλά πράγματα κι αρνείται να ξεφορτωθεί άλλα, που τα έχει από τον καιρό του Νώε. Τα χρήματα, είναι άλλη μια ‘’ενέργεια’’ που ο Καρκίνος εκτιμάει πολύ, γιατί του εξασφαλίζουν την ευημερία του σπιτικού του!

Και πάμε τώρα σε αυτά που τον κάνουν να στραβώνει την μουσούδα του!

1. Δεν πάει μια τους εξυπνάκηδες, τους ανθρώπους που μιλάνε δυνατά και μονοπωλούν τις συζητήσεις, δεν γουστάρει όποιον ανεβάζει τα ντεσιμπέλ χωρίς λόγο.

2. Απεχθάνεται τους επιθετικούς ανθρώπους, εννοώντας ότι στην ίδια λίστα μπαίνουν κι όσοι είναι λεκτικά επιθετικοί. Ξυπνούν το ζώο μέσα του λέμε!

3. Την πίεση. Μισεί την πίεση. Μπορεί να μην του έχεις, γιατί δεν αντιδράει βίαια, αλλά έχει ένα κοινό με τον Ιχθύ: τον πιέζεις, νομίζεις ότι δεν θα αντιδράσει, κι αυτός έχει γίνει ήδη Λούις, με εισιτήριο one way για Ακαπούλκο!

4. ΜΙΣΕΙ όσους πειράζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όχι αγάπη μου, δεν σε βάζει σε μαύρη λίστα, 6 μέτρα κάτω από το χώμα μπορεί να σε βάλει ο αθεόφοβος εάν νιώσει ότι έστω στραβοκοίταξες άνθρωπο που αγαπάει. Βοήθεια μας!

5. Στραβώνει άγρια όταν τρίτα άτομα επεμβαίνουν στα προσωπικά του, στις αποφάσεις του, στον τρόπο που έχει δομήσει την ζωή του, γενικά, δεν ανέχεται να του λένε οι άλλοι τι είναι προτιμότερο να κάνει. Μα στον Κάβουρα θα πεις πως πρέπει να φτιάξει το σπίτι του και την ζωή του; Ε, ποτέ!

Διάβασε επίσης:

6 βαρετά κλισέ για τον Καρκίνο

Βάζω τον Καρκίνο σε 8 μόλις λέξεις!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved