Μυθικά πλάσματα: Ποιο ταιριάζει περισσότερο με το ζώδιό σου;

Αυτό είναι το μυθικό/φανταστικό πλάσμα που αποφασίσαμε (με δημοκρατικές διαδικασίες!) ότι αντιστοιχεί στο ζώδιό σου!

Μυθικά πλάσματα: Ποιο ταιριάζει περισσότερο με το ζώδιό σου;


ΚΡΙΟΣ: Λυκάνθρωπος

Γιατί; Γιατί ενώ είναι άνθρωπος, μεταμορφώνεται σε άγριο λύκο που δεν ελέγχει τα άγρια ένστικτά του κι επειδή… σου ταιριάζει γάντι! Αλήθεια… Από Πανσέληνο, πώς πας;

ΤΑΥΡΟΣ: Δρυάδες

Για να μην απορείς, οι Δρυάδες ήταν Νύμφες των Δασών, πανέμορφες γυναικείες μορφές των δέντρων (και ιδιαίτερα των βελανιδιών) κι ήταν αθάνατες. Οι πιο γνωστές από αυτές ήταν η Ερατώ κι η Ευρυδίκη. Είπα ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ! Πάμε παρακάτω!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νεράιδα

Οι νεράιδες ήταν λεπτοκαμωμένες, χαριτωμένες (και ψιλοάτακτες!), κουνούσαν τα φτερά τους με χάρη και ομορφιά. Αν και δεν μπορούσαν να πούνε ψέματα, ωστόσο ήταν πολύ πειστικές με τα λόγια τους. Βρε τι μου θυμίζει…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σειρήνες

Οι Σειρήνες ήταν γυναικείες θεότητες και στην μυθολογία αναφέρονται ως θαλάσσιοι δαίμονες με ανθρώπινο γυναικείο κεφάλι και σώμα αρπακτικού πουλιού. Είναι εκείνες που προσπάθησαν να ξελογιάσουν τον Οδυσσέα και τους ναύτες του. Για να τις αποφύγει, ο πολυμήχανος Οδυσσέας έριξε κερί στα αφτιά των ναυτών του για να μην ακούν το κάλεσμά τους. Και ξελογιάστρες και θανατηφόρες… Χμμμμ.

ΛΕΩΝ: Νεφιλείμ

Φαίρονται να είναι οι απόγονοι των ανθρώπων και των αγγέλων. Σε κάποιες ιστορίες είναι γίγαντες, πολύ πιο ψηλοί, δυνατοί, ενώ σε άλλες, είναι πανέμορφα πλάσματα με φτερά γνωστά για τον παθιασμένο χαρακτήρα τους και την αδίστακτη συμπεριφορά τους. Δυνατά, γοητευτικά, ματαιόδοξα και εθισμένα στην πολυτέλεια. Σα να σε βλέπω βρε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξωτικό

Μυθικά πλάσματα της Σκανδιναβικής μυθολογίας. Απεικονίζονται ως νεαροί άντρες ή γυναίκες εξαίσιας ομορφιάς, που ζουν σε δάση, έχουν μαγικές δυνάμεις και μοιάζουν να είναι είτε υπεραιωνόβια, είτε αθάνατα! Ανάλογα με τις… συμπάθειες ή τις αντιπάθειες τους, βοηθούσαν ή ταλαιπωρούσαν τους ανθρώπους! Ναι, σου ταιριάζει γάντι!

ΖΥΓΟΣ: Συλφίδα

Οι Συλφίδες ανήκουν στις νεράιδες του αέρα κι είναι αιθέρια λιγερόκορμα πλάσματα, με διάφανα φτερά κι όμορφα γυναικεία πρόσωπα! Είναι γνωστές ως προστάτιδες της ομορφιάς και υποκύπτουν συχνά στην ματαιοδοξία. Προστατεύουν την εξωτερική εμφάνιση όλων όσων συμπαθούν! Αχ καλέ μου ΟΜΟΡΦΕ Ζυγέ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρικόλακας

Ο Βρικόλακας είναι ίσως ο μεγαλύτερος… star των μυθικών πλασμάτων. Δεν χρειάζεται συστάσεις για το ποιος είναι και το τι κάνει. Και μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί συσχετίζεται με τον Σκορπιό. Κινείται στο σκοτάδι, είναι μοναχικός, είναι μυστηριώδης, αθάνατος κι εκδικητικός! Ναι, σου ταιριάζει!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κένταυρος

Το έχουμε ξαναπεί! Ο Κένταυρος είναι και το σύμβολο του Τοξότη. Μισός άνθρωπος, μισός άλογο και με ένα τόξο στο χέρι να στοχεύει. Είναι η προσωποποίηση της λογικής έναντι του ζωώδες ενστίκτου. Ο Κένταυρος Χείρωνας που σε αντιπροσωπεύει, ήταν μέγας Δάσκαλος, σοφός, ελεήμων, ιατρός, θεραπευτής, απλά… ΥΠΕΡΟΧΟΣ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέδουσα

Γνωστή και μη εξαιρετέα, ένα της βλέμμα, έφτανε για να σε κάνει πέτρα. Ήταν γνωστή και με το όνομα Γοργώ (άγρια μάτια, σημαίνει). Κατά μια εκδοχή, ήταν πανέμορφη ιέρεια της Αθηνάς που ο Ποσειδώνας τη βίασε μεταμορφωμένος σε άλογο, στον ιερό χώρο της Αθηνάς. Η θεά, εξοργισμένη με το γεγονός, δεν μπορούσε να έρθει σε ρήξη με τον Ποσειδώνα κι έτσι ξέσπασε πάνω στη Μέδουσα. Την μεταμόρφωσε σε απεχθές τέρας, που αντί για μαλλιά είχε φίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανδροειδές

Πρωταγωνιστές σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, τα ανδροειδή είναι κατά ένα μέρος άνθρωποι και κατά ένα άλλο μέρος ρομπότ. Δεν έχουν συναισθήματα, αλλά κάνουν ότι μπορούν για να αποκτήσουν. Είναι σαφέστατα πιο έξυπνα από τον άνθρωπο και πολύ πιο… επικίνδυνα!

ΙΧΘΥΕΣ: Γοργόνα

Μισή γυναίκα, μισή ψάρι η Γοργόνα ήταν αδελφή του Μέγα Αλέξανδρου που ήπιε το αθάνατο νερό. Όταν συναντήσει στον δρόμο της πλοίο, το πιάνει από την πλώρη και ρωτάει: «Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος;», αν οι ναύτες απαντήσουν ότι ζει, τους αφήνει να φύγουν, αν όμως απαντήσουν ότι ο Βασιλιάς Αλέξανδρος πέθανε, πετάει το καράβι ψηλά και πνίγει τους ναύτες. Μετά το μετανιώνει, κλαίει και από τα κλάματα σηκώνεται τρικυμία που αφανίζει τα πάντα στο πέρασμά της!

Διάβασε επίσης:

Έτσι θα σε φλερτάρει με βάση το ζώδιό του

Τι θα σου απαντήσει το κάθε ζώδιο αν του πεις «σε θέλω»

Αυτά τα 4 ζώδια δεν δείχνουν την ευαισθησία τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved