Αυτά είναι τα δυνατά σημεία ενός «καθαρόαιμου» Υδροχόου!

Διάβασε και ταυτίσου αν ανήκεις κι εσύ στο ζώδιο αυτό!

Αυτά είναι τα δυνατά σημεία ενός «καθαρόαιμου» Υδροχόου!


Τολμάει να σκεφτεί, να πει και να δοκιμάσει το «τρελό», αυτό που δεν είναι ασφαλές, όχι γιατί λατρεύει αναγκαστικά το ρίσκο (αυτό είναι σπεσιαλιτέ Κριού και Τοξότη), αλλά γιατί θέλει, επιθυμεί να μάθει τι υπάρχει πέρα από το δίχτυ ασφαλείας του.

Είναι τρομερά ανεπιτήδευτος, γνήσιος, καθαρός, απλός, ανθρώπινος. Δεν προσποιείται ποτέ ότι είναι κάτι παραπάνω από κάποιον άλλον, ούτε θέλει να το παίξει. Είναι εντελώς original, δεν συγκρίνει τον εαυτό του με κανέναν και δεν έχει κόμπλεξ.

• Εκτός του ότι είναι εντάξει με τους άλλους, ο Υδροχόος είναι πρωτίστως εντάξει με τον εαυτό του. Αυτό το καταφέρνει με εσωτερική δουλειά, αλλά κυρίως, όντας ανεξάρτητος κι αυτάρκης ως χαρακτήρας. Δεν έχει ανάγκη για επιβεβαίωση (όχι στο βαθμό που έχουν άλλοι άνθρωποι).

Δεν σκέφτεται απλώς. Είναι πολύ μπροστά. Ο Υδροχόος είναι ένα πανέξυπνο κι πραγματικά ευφυές πλάσμα, που μπορεί να δει μίλια μπροστά και να οραματιστεί αυτό που πρόκειται να συμβεί.

Είναι ανθεκτικός. Μπορεί να είναι άνθρωπος με ευαισθησίες, αλτρουιστής, δοτικός, αλλά ο Υδροχόος, εκτός από το να ανοίγει καινούργια μονοπάτια, είναι παράλληλα ένας άνθρωπος με μεγάλες ψυχικές αντοχές. Μπορεί να μην το διαφημίζει, αλλά έχει γερά νεύρα και δυνατές πλάτες!

Διάβασε επίσης:

Tips για το πώς θα κατακτήσεις την γυναίκα Υδροχόο

Οι στατιστικές πίτες του Υδροχόου

Τι ακούμε να λένε για τον Υδροχόο και τι τελικά... ισχύει;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved