Τι ακούμε να λένε για τον Υδροχόο και τι τελικά... ισχύει;

Ο Υδροχόος είναι παρεξηγημένος και… «με τη βούλα»!

Τι ακούμε να λένε για τον Υδροχόο και τι τελικά... ισχύει;


Παραδέξου το! Αν δεν είσαι Υδροχόος ο/η ίδιος/α, τότε το ζώδιο αυτό, σου φαίνεται… κάπως. Κι όχι άδικα. Αλλά με αυτό το άρθρο, βάζουμε μερικά πράγματα στη θέση τους.

Τι ακούμε να λένε και τι ισχύει.

1. «Ο Υδροχόος είναι πνεύμα αντιρρησίας!» Ναι, είναι. Αυτός είναι ο ρόλος του στον ζωδιακό κύκλο, είτε το πιστεύεις ή όχι, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Είναι εκείνος που θα επωμιστεί το βάρος της αλλαγής, εκείνος που θα έχει το θάρρος να δοκιμάσει κάτι καινούργιο και θα σπρώξει όλους μας προς την εξέλιξη.

2. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργεί!». Μη στενοχωριέσαι και πολύ για αυτό, δεν περιμένει να… αποφοιτήσεις και να πάρεις δίπλωμα κατανοώντας το πώς δουλεύει το κεφαλάκι του! Είναι ιδιαίτερος άνθρωπος, με ιδιαίτερες ικανότητες και δεν περιμένει από κανέναν να τον αντιγράψει. Κάνε ό,τι είναι να κάνεις εσύ κι άσε τον Υδροχόο να κάνει εκείνο που θέλει. Στο κάτω – κάτω, δεν σε κρατάει από τα μαλλιά!

3. «Είναι αναίσθητος!». Οκ, το τερματίσαμε με αυτό! Φυσικά και δεν είναι αναίσθητος. Εκείνο που κάνει είναι το εξής: ό,τι νιώθει δε το διαδραματίζει λες και παίζει σε ταινία. Κρατάει μια απόσταση από το συναίσθημα, βεβαίως και δεν το αρνούμαστε, αλλά μην το πάμε και στο άλλο άκρο να τον βγάζουμε αναίσθητο έναν άνθρωπο που βάζει τους άλλους πάνω από τον εαυτό του! Ε, όχι!

4. «Είναι εκκεντρικός!» Ναι, συμφωνούμε. Οκ, αυτό το καταλαβαίνω ότι δεν τον κάνει δημοφιλή, αλλά δε σημαίνει ότι είναι κι ο τρελός του χωριού. Είναι εκείνη η ξεχωριστή ψυχή που ψάχνεται, δεν επαναπαύεται σε ό,τι ήδη γνωρίζει και ανατρέπει, κοντράρεται (να σε δω κι εσένα να το κάνεις!), μάχεται για ό,τι θεωρεί ότι επιδέχεται κι άλλης λύσης, ερμηνείας, τρόπου κτλ.

5. «Είναι ιδεαλιστής και περπατάει στα σύννεφα». Ναι, η αλήθεια είναι ότι υποστηρίζει φανατικά την ιδεολογία του, τις αξίες του, τα «πιστεύω» του, αλλά όχι, δεν είναι ακριβώς αιθεροβάμονας. Για την ακρίβεια, όλα όσα γράψαμε παραπάνω, αποδεικνύουν ότι παλεύει και μάχεται για όσα πιστεύει! Άρα ναι, είναι ιδεαλιστής, αλλά που είναι το κακό; Γιατί αυτό τον περιθωριοποιεί;

Διάβασε επίσης:

Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης του Υδροχόου

Τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του Υδροχόου

Πώς είναι ο Υδροχόος ως ερωτικός σύντροφος;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved