Tips για το πώς θα κατακτήσεις την γυναίκα Υδροχόο

Την είδες και την ερωτεύτηκες! Την γνώρισες λίγο πιο καλά και την λάτρεψες! Λογικό...

Tips για το πώς θα κατακτήσεις την γυναίκα Υδροχόο


Η γυναίκα Υδροχόος, είναι ένα σπάνιο πλάσμα, που όμως έχει ένα βαθμό δυσκολίας.

Να μερικά tips για το πώς να την κατακτήσεις, αλλά και να την κρατήσεις.

• Δεν είναι μυστικό ότι κοιτάει τα όμορφα μάτια σου, αλλά θα ερωτευτεί το δυνατό μυαλό σου. Μυαλό είπα, όχι μούσκουλα. Αυτά της είναι άχρηστα, εάν κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου να πεις κάτι, αντί να φτάνει σε εγκεφαλικό οργασμό, την πιάνει κατάθλιψη με την έλλειψη πρωτότυπου κι ουσιαστικού περιεχομένου. Τι να σου κάνω; Είναι δύσκολη πελάτισσα.

• Ερωτεύεται με το πάσο της, αλλά μην περιμένεις να τη δεις να χοροπηδάει πάνω –κάτω από τη χαρά της. Έχει μπόλικο συναίσθημα να μοιραστεί μαζί σου, αλλά περισσότερο την ενδιαφέρει να μοιραστεί κάτι άλλο: την τρέλα της! Δηλαδή, είτε είσαι οκ με τον τρόπο σκέψης της, είτε το πρόβλημα, δυστυχώς και σε προειδοποιώ- θα το έχεις εσύ!

• Κάνει του κεφαλιού της. Είναι επίμονη, ξεροκέφαλη, τα θέλει όλα με το τρόπο που τα θέλει εκείνη! Δεν θα σου δώσει ποτέ τελεσίγραφο προφορικά, αλλά θα το καταλάβεις και μόνος σου ότι… δεν σε παίρνει να πάρεις άλλη θέση πάνω στο θέμα. Ή είσαι ok μ αυτό, ή όχι.

• Είναι τρομερά άνετη, φευγάτη, ανεξάρτητη. Για εσένα αυτό μεταφράζεται ως εξής: αν δεν σου πάει μια τέτοια γυναίκα, θα υποφέρει το «εγώ» σου. Στο είπα από την αρχή: δεν κάνει για όλους αυτή η γυναίκα. Κρίμα για εσένα, γιατί…

• Επειδή σα γυναίκα είναι σπάνιο κομμάτι: δεν γίνεται φόρτωμα, μπορεί μόνη της, όταν αγαπήσει, αγαπάει βαθιά κι είναι σταθερή, έχει τρομερό χιούμορ και ξέρει να χρησιμοποιεί αυτό που έχει ανάμεσα στα αυτιά της: τον εγκέφαλό της!

• Τι να κάνεις λοιπόν; Απλό: ή ερωτεύεσαι τρελά την προσωπικότητα της, ή… δοκιμάζεις την τύχη σου αλλού! Η κυρία αυτή… έχει προσωπικότητα!

Διάβασε επίσης:

Οι στατιστικές πίτες του Υδροχόου

Τι ακούμε να λένε για τον Υδροχόο και τι τελικά... ισχύει;

Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης του Υδροχόου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved