Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Τοξότης και ποια είναι εκείνα που τον απωθούν;

Δεν κάνουν όλοι με όλους... χωριό

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Τοξότης και ποια είναι εκείνα που τον απωθούν;


Διάβασε και μάθε!

ΤΟΞΟΤΗΣ + ΚΡΙΟΣ

Ζευγάρι με πολύ καλές προοπτικές: ο Τοξότης πρέπει να είναι από τους λίγους ανθρώπους που δεν επιτρέπουν στο Κριάρι να του σπάσει τα νεύρα, ενώ ο Κριός, είναι από τους λίγους που δεν τρομάζουν με την προσωπικότητα και τη δύναμη του Τοξότη!

ΤΟΞΟΤΗΣ + ΤΑΥΡΟΣ

Μια χαρά παρέα κάνουν αυτοί οι δυο: γελάνε, λένε ό,τι λένε, άντε να παίξει και σεξάκι καλό, αλλά όσο ερωτευμένοι κι αν είναι, ο Ταύρος δεν μπορεί να διαχειριστεί τον Τοξότη κι ο τελευταίος δεν ξέρει πώς να χαλαρώσει τον Ταύρο. Μπα… Άστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ + ΔΙΔΥΜΟΙ

Να το πάρεις το κορίτσι! (ή το παλικάρι!). Θα έχεις κάποιον/α να σου πιπιλάει το μυαλό και να σε τσιτώνει συνέχεια! Δε θέλεις; Αμ θα θέλεις, γιατί ο Δίδυμος είναι γοητευτικότατος και εσύ τρομερά ανικανοποίητο πλάσμα, άρα θα γεμίσετε ωραία τα κενά ο ένας του άλλου. Εναλλακτικά, μπορείτε άνετα να πάψετε να μιλιέστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ + ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξαιρετική σχέση! 100% εγγυημένη επιτυχία! Ιδιαίτερα εάν λοβοτομήσουμε τον Τοξότη ή δώσουμε δίπλωμα Ninja στον Καρκίνο! Να το συνεχίσω, ή το' χεις;

ΤΟΞΟΤΗΣ + ΛΕΩΝ

Αν είναι καθαρόαιμοι εκπρόσωποι των ζωδίων τους, τότε αυτό το ζευγάρι, έχει πολλά να κάνει μαζί! Αγαπιούνται βαθιά και δεν ζηλεύουν ο ένας τον άλλον. Αν όμως μπει ο εγωισμός τους στη μέση, την κάτσαμε τη βάρκα. Κρίμα είναι όμως…

ΤΟΞΟΤΗΣ + ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν υποθέσουμε ότι αγαπούν να συλλέγουν πληροφορίες και συνυπολογίσουμε ότι είναι διανοητικά παιδάκια κι οι δυο, όλα δείχνουν ότι θα τα πάνε καλά. Αμ, δε! Μόλις ο Παρθένος αρχίσει να υποδεικνύει λάθη κι ο Τοξότης επιμείνει ότι έχει δίκιο, αμφότεροι θα αλλάξουν μονοπάτια και μοίρες!

ΤΟΞΟΤΗΣ + ΖΥΓΟΣ

Όσο ο Τοξότης ταιριάζει με τον Λέοντα, άλλο τόσο ταιριάζει και με τον Ζυγό: δηλαδή πολύ! Αυτοί οι δυο κόβουν και ράβουν παρέα, ενώ μυστήριο πώς, κατορθώνουν να μην τσιτώνουν ο ένας τον άλλον! (τα συγχαρητήρια μου στον Ζυγό! Εάν δεν το έγραφα, θα έσκαγα!)

ΤΟΞΟΤΗΣ + ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια σχέση 100% kinky, διαστροφική, γεμάτη εμμονές, λάθη και τρελό πάθος. Δεν ξέρω γιατί τα γράφω όλα αυτά, αυτοί οι δυο -εκτός κι αν έχουν πλανήτες που αγαπιούνται τρελά μεταξύ τους- εκτός από σεξάκι και πολύ γέλιο, δεν βλέπω να κάνουν για κάτι άλλο…

ΤΟΞΟΤΗΣ + ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρόλο που τα ομώνυμα θεωρητικά απωθούνται, οι δυο Τοξότες έχουν πολλά να πουν και πολλά να κάνουν μαζί! Αν δε, σπάσουν τα ίδια τους τα ταμπού και δείξουν συναίσθημα και πρόθεση να δεσμευτούν, θα πάνε όλα ρολόι! Άσε που θα κάνουν κι οι δυο τα στραβά τα μάτια στα μειονεκτήματά τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ + ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ένας κοιτάζει στη Δύση κι ο άλλος στην Ανατολή. Ο Τοξότης θέλει να δράσει, ο Αιγόκερως θέλει να το σκεφτεί. Ο Αιγόκερως όταν αποφασίσει να δράσει, ο Τοξότης θα πηγαίνει για ύπνο. Μα τι να σας λέω τώρα… Τρελό ταίριασμα, τρελό.

ΤΟΞΟΤΗΣ + ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σχέση των άκρων και μόνο: σαφώς και θα τραβήξουν ο ένας το ενδιαφέρον του άλλου, όπως επίσης, σαφώς και θα μαλλιοτραβηχτούν κάποια στιγμή. Όπως και να έχει, ψηφίζω να μείνουνε δυο φίλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ + ΙΧΘΥΣ

Αυτοί οι δυο είναι τα καλύτερα παιδιά του ζωδιακού! Εκεί τελειώνουν οι ομοιότητες και ξεκινούν οι χαοτικές διαφορές. Εάν τα βρουν, μπράβο τους, θα κάνουν ονειρεμένο ζευγαράκι. Δύσκολο όμως…

Διάβασε επίσης:

Ο Τοξότης και οι αντιδράσεις του

8 λόγοι που αναδεικνύουν τον Τοξότη ως... το καλύτερο ζώδιο!

10 «φαρμακερές» ατάκες του Τοξότη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved