Τα 4 ζώδια που εμπλέκονται σε εγκλήματα

Τι είδους εγκληματίας είσαι με βάση το ζώδιό σου

Τα 4 ζώδια που εμπλέκονται σε εγκλήματα


Το FBI, έχει κάνει μια λίστα κι έχει δει ποια ζώδια έχουν μια προδιάθεση (κοινώς έχουν διαπράξει έγκλημα) και σε ποιο τομέα!

Κυρίες και κύριοι, ο ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ εγκληματίας βάσει των στατιστικών στοιχείων του FBI, είναι ο… Καρκίνος! Επικίνδυνος και βίαιος! Ωπ! Σου έπεσε η μασέλα στο πάτωμα; Η δικιά μας να δεις! Ο Ταύρος έρχεται μόλις δεύτερος μετά τον Καρκίνο (διαθέτει σύμφωνα με το FBI πολύ άσχημο ταπεραμέντο) κι ακολουθούν ο Τοξότης κι ο Κριός! Ο Τοξότης μεταξύ άλλων, είναι πολύ δύσκολος στο να πιαστεί, ενώ ο Κριός, προτιμά να προσλάβει κάποιον για να κάνει το έγκλημα (τώρα, τα είδα όλα!).

Δηλαδή τα 4 πιο επικίνδυνα ζώδια, εμπλεκόμενα σε βίαια εγκλήματα είναι ο Καρκίνος, ο Ταύρος, ο Τοξότης κι ο Κριός!

Έλα να σου πω για τον Ζυγό τώρα! Αυτός που έχει το μεγαλύτερο ποινικό μητρώο είναι ο Ζυγός! Κουβαλάει όπλα κι είναι εξαιρετικά βίαιος, παρακαλώ!

Η Παρθένος φέρει βαρύ οπλισμό, ενώ ο Αιγόκερως, συνδυάζει τα καλούδια του Ταύρου και της Παρθένου: βάλε μια τζούρα όπλα και ανακάτεψε το με διαστροφικό ταπεραμέντο!

Ο Σκορπιός κι ο Ιχθύς δείχνουν να έχουν ασταθή ψυχισμό κι είναι αρκετά ευερέθιστοι! Ο Ιχθύς θα μπλέξει με ναρκωτικά κι ο Σκορπιός άνετα είναι ο πληρωμένος δολοφόνος. Παρόλα αυτά, κανένας από τους δυο δεν είναι στην πρώτη εξάδα των πιο επικίνδυνων ζωδίων!

Οι Δίδυμοι αγαπούν την εξαπάτηση, ενώ ο Λέοντας δεν εμπλέκεται σχεδόν ποτέ σε μικρο-απατεωνιές. Αντιθέτως, αν είναι να λερώσει τα χέρια του, μπαίνει σε γερά κόλπα και χώνεται βαθιά!

Ο Υδροχόος, από την άλλη, αγαπά τα εγκλήματα εκδίκησης (ποιος να μου το έλεγε!)

Διάβασε επίσης:

Συγκρίνουμε τον Σκορπιό με τον Τοξότη!

Με ποιους μπορεί να δεσμευτεί ο Σκορπιός, ποιους να ερωτευτεί και με ποια ζώδια δεν δένει το γλυκό;

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που κρατάνε τον πόνο τους βουβό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved