Αυτά είναι τα 5 ζώδια που κρατάνε τον πόνο τους βουβό!

Δεν θα σου δείξουν το πόσο και το αν υποφέρουν

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που κρατάνε τον πόνο τους βουβό!


ΤΑΥΡΟΣ: Ζώδιο της Γης, πρακτικό άτομο, ανθεκτικό, ο Ταύρος δεν το έχει συνήθειο να μεταφέρει τα προβλήματά του στους άλλους ή να μοιράζεται το βάρος του. Ό,τι κι αν τον βαραίνει, σπάνια θα ανοίξει το στόμα του για να παραπονεθεί ή να δείξει πόσο πληγωμένος είναι. Αντιθέτως, θα κοιτάξει να είναι καλά όλοι γύρω του κι εκείνος θα τραβήξει κουπί…

ΛΕΩΝ: Το έχουμε ξαναπεί. Το Λιοντάρι δεν θα δείξει εύκολα σημάδια αδυναμίας και δε θέλει με τίποτα τη λύπησή σου. Ο Λέοντας, όσο και να υποφέρει, δεν θα σου επιτρέψει ποτέ να δεις αυτή του την πλευρά, να γίνεις μάρτυρας στα χειρότερά του και ας πονάει μέχρι... θανάτου. Θα αντιμετωπίσει μόνος του τα προβλήματά του και όταν νιώσει εκείνος καλύτερα, τότε θα τον ξαναδείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρίμα που δεν τον έβαλα στην κορυφή της λίστας, θα του ταίριαζε. Είναι μάστορας στο να θολώνει τα νερά και δεν αφήνει άνθρωπο να τον διαβάσει. Κυριολεκτικά ο πόνος του είναι βουβός, αφού δε θέλει να μοιράζεται με τρίτους τα προβλήματά του. Πίνει τον καημό γουλιά-γουλιά μόνος, απομονωμένος και δυστυχώς για εκείνον, φορτώνεται πολύ εσωτερικά και ξεσπάει στον ίδιο του τον εαυτό… Το καλό είναι ότι βρίσκει λύσεις, ακόμα κι αν είναι επίπονες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σκληρό καρύδι, θα κρατήσει το στόμα του κλειστό, θα σφίξει τα δόντια και θα περάσει όλο το μαρτύριο μόνος του. Θα απομονωθεί, θα αποτραβηχτεί από όλους και όλα και θα προσπαθήσει να γιατρέψει τις πληγές του. Ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο δυνατά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και το μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα επανέλθει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος έχει μεγάλες ψυχικές αντοχές και ως εκ τούτου, όταν του συμβαίνει κάτι άσχημο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πει μια μικρή κουβέντα και μετά να εξαφανιστεί. Όπως και ο Λέοντας, δε θέλει να τον δεις να πονάει, προτιμάει να αποτραβηχτεί ή αν επιλέξει να μείνει κοινωνικός, θα τον δεις να χαμογελάει, σαν να μη συμβαίνει κάτι κι ας πεθαίνει μέσα του…

Διάβασε επίσης:

8 λόγοι για τους οποίους ο Σκορπιός είναι το καλύτερο ζώδιο!

Οι στατιστικές πίτες του Σκορπιού

Ποια είναι η αντίδραση του ζωδίου σου σε μια προσβολή;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved