Με ποιους μπορεί να δεσμευτεί ο Σκορπιός, ποιους να ερωτευτεί και με ποια ζώδια δεν δένει το γλυκό;

Ο Σκορπιός κι όλοι οι άλλοι

Με ποιους μπορεί να δεσμευτεί ο Σκορπιός, ποιους να ερωτευτεί και με ποια ζώδια δεν δένει το γλυκό;


Πάμε να δούμε πώς τα πάει ο Σκορπιός με καθένα από τα άλλα 11 ζώδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΚΡΙΟΣ

Απίστευτη χημεία που βασίζεται στον αμοιβαίο ανταγωνισμό και την έντονη σεξουαλική έλξη. Αν τα βρουν αυτοί οι δυο, θα περάσουν όνειρο! Αν πάλι αποφασίσουν να κηρύξουν πόλεμο ο ένας στον άλλο, το όνειρο θα γίνει εφιάλτης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΤΑΥΡΟΣ

Μοιάζουν τόσο πολύ, που στο τέλος, είτε θα λατρέψουν ο ένας τον άλλον, είτε θα κάνουν το καλύτερο σεξ ή απλώς θα τα τσουγκρίσουν άγρια και δε θα μιλιούνται. Προτιμώ την εκδοχή που κάνουν σεξάκι και καταλήγουν τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΔΙΔΥΜΟΙ

Ναι, η έλξη είναι σαφής. Το παιχνίδι παίρνει και δίνει. Αυτό που του τη δίνει δε του Σκορπιού, είναι η ρευστή κατάσταση του Διδύμου που όλο θέλει να τον πιάσει κι όλο του ξεφεύγει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα από τα καλύτερα ζευγαρώματα όλων των εποχών! Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε, οι γνήσιοι εκπρόσωποι των 2 αυτών ζωδίων, φτιάχνουν την τέλεια σχέση και ανοίγουν το τέλειο σπιτικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΛΕΩΝ

Δεν ξεκινούν με πολλές αξιώσεις σχέση αυτοί οι δυο. Για να τα πάνε καλά ή ο Λέοντας πρέπει να έχει πολύ Καρκίνο ή Παρθένο, είτε ο Σκορπιός πολύ Ζυγό ή Τοξότη. Διαφορετικά, μια χαρά ξέρουν να εκτιμούν ο ένας τον άλλον, από μακριά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαινομενικά δεν έχουν πολλά κοινά, έλα όμως που καταλαβαίνουν μια χαρά ο ένας τον άλλον! Αυτό το ζευγάρωμα έχει πολύ μέλλον και αυτοί οι δυο, πολλά να κάνουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΖΥΓΟΣ

Αν και γειτονάκια, λίγα κοινά έχουν: ο Σκορπιός μιλάει, πατάει πόδι κάτω και δεν σηκώνει κουβέντα πάνω που ο Ζυγός έχει διάθεση για πάρλα, ανάλαφρες καταστάσεις και φλερτάκι. Μπα, δεν το βλέπω να δένει το γλυκό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέση με ένταση και πάθος, σεξάκι, αρκετά σκαμπανεβάσματα, πλήρη αφοσίωση, αλλά όταν του γυρίσει το μάτι του ενός από τους δυο, θα αρχίσουν τα ωραία: αμφισβητήσεις, κατηγορίες κτλ. Τελικά κάνουν ή δεν κάνουν μαζί; Κάνουν και παρακάνουν, με προϋποθέσεις όμως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΤΟΞΟΤΗΣ

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι αυτοί οι δυο έχουν πολλά να πούνε κι επικοινωνούν μια χαρά. Το δράμα της υπόθεσης είναι ότι ο Σκορπιός δεν εμπιστεύεται τα ένστικτά και τις αντιδράσεις του Τοξότη, ενώ ο τελευταίος, δεν ψάχνει για δεσμοφύλακα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ συμβαίνει το αντίθετο με τον Τοξότη: εμπιστεύονται και εκτιμούν ο ένας τον άλλο, με τον Αιγόκερω όμως να έχει άλλο τρόπο έκφρασης του συναισθήματος ο Σκορπιός μπλοκάρει, απογοητεύεται δεν ξέρει τι να πιστέψει. Εάν πιστέψει τον Αιγόκερω, θα ευτυχίσει, εάν πάλι αφεθεί στους δαίμονές του, θα πικραθεί. Ωραίο ταίριασμα, με προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκορπιός με πολύ Ζυγό κι Υδροχόος με πολύ Ιχθύ, μπορεί και να αγαπηθούν. Αυτοί οι δυο σκέτοι-νέτοι, όχι, με τίποτα όμως!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ + ΙΧΘΥΣ

Συμπληρώνουν ωραιότατα ο ένας τον άλλον και οι προοπτικές τους είναι θετικότατες! Σημείωση: ο Σκορπιός παρακαλείται θερμά να μην πατάει τις μύτες των ποδιών του Ιχθύ, διότι ο τελευταίος αν κι ήπιων τόνων, μπορεί να εκραγεί ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που κρατάνε τον πόνο τους βουβό!

8 λόγοι για τους οποίους ο Σκορπιός είναι το καλύτερο ζώδιο!

Οι στατιστικές πίτες του Σκορπιού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved