7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Δίδυμο, τον Ζυγό και τον Υδροχόο

Θα σου φανούν χρήσιμα

7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Δίδυμο, τον Ζυγό και τον Υδροχόο


Τα ζώδια του αέρα, έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά και εδώ, σου έχω τη λίστα που θα σε βοηθήσει και να τα καταλάβεις από μίλια μακριά, αλλά και να κατανοήσεις καλύτερα!

Πάμε!

1. Είναι πολύ έξυπνα!

Μόνο αέρα δεν έχουν στο κεφάλι τους! Είναι ευφυέστατα, εύστροφα κι ανοιχτόμυαλα. Βλέπουν μπροστά, σκέφτονται γρήγορα και όχι, δεν ακολουθούν την πεπατημένη όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται τα δεδομένα. Δεν διαθέτουν αυτό που λέμε τετράγωνη λογική, αλλά αχαλίνωτη, ευρηματική σκέψη!

2. Μην προσπαθείς πάντα να ερμηνεύσεις τις πράξεις τους!

Ναι μεν είναι έξυπνα, αλλά τα κίνητρα τους, τη συμπεριφορά τους και τον τρόπο δράσης τους, δύσκολα μπορείς να τα καταλάβεις! Καμιά φορά χάνονται στις σκέψεις τους και μοιάζουν ξεκομμένα από την πραγματικότητα, ενώ χαζεύοντας τα από μακριά, απορείς τι στο καλό γίνεται μέσα στο όμορφο κεφάλι τους!

3. Η επικοινωνία είναι το φανερό τους ταλέντο!

Εάν δε το ξέρεις, να στο επιβεβαιώσω: τα ζώδια του αέρα, είναι κοινωνικά, επικοινωνιακά, χαίρονται να κάνουν νέες γνωριμίες, είναι υπέροχοι ομαδικοί παίχτες και ανταλλάσσουν ιδέες με χαρά! Δεν τα σκιάζει η διαφορετικότητα, αλλά αντιθέτως, επιζητούν να εμπλουτίζουν τις εμπειρίες τους!

4. Έχουν χιούμορ κι είναι ιδανικοί φίλοι!

Έχουν απίστευτο χιούμορ, είναι αδύνατο να βαρεθείς μαζί τους, ενώ λατρεύουν την περιπέτεια! Είναι εύκολο να τα αγαπήσεις και να κάνεις παρέα μαζί τους, διότι ποτέ, δε θα θελήσουν να βαρύνουν την ατμόσφαιρα ή να φέρουν τα προβλήματα τους στο τραπέζι!

5. Αποφάσεις παίρνει η λογική κι όχι το συναίσθημα

Θα έχεις ήδη καταλάβει ότι μιλάμε για έξυπνα πλάσματα που προτιμούν να σκέφτονται, παρά να παίρνουν αποφάσεις με γνώμονα το συναίσθημα. Κάτι εξίσου σημαντικό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι, μπορούν να κρατούν αποστάσεις από τα πράγματα, έτσι ώστε με καθαρό κεφάλι να πάρουν κάποια απόφαση, ενώ παραμείνουν αντικειμενικά στην κρίση τους!

6. Είναι 3 βήματα τουλάχιστον μπροστά!

Πνεύματα ανήσυχα κι ανοιχτά σε καινούργιες θεωρίες και στοχασμούς, τα ζώδια του αέρα, κοιτούν μπροστά και πλανάρουν πολύ καλύτερα το μέλλον, ενώ μοιάζουν κομματάκι ασύνδετα με το παρόν!

7. Δεν αιχμαλωτίζονται

Θα ζήσουν τη ζωή τους όπως θέλουν κι όχι όπως ορίζουν οι κοινωνικές συμβάσεις ή τα πρότυπα των άλλων. Αντιδρούν, παλεύουν για την ανεξαρτησία τους και… φεύγουν! Μην προβάλλεις τις δικές σου προσδοκίες πάνω τους, γιατί θα απογοητευτείς! Είναι ευέλικτα και ότι θέλουν να ξεφύγουν από κάτι… απλώς το κάνουν!

Διάβασε επίσης:

Η γλώσσα αυτών των 4 ζωδίων «στάζει φαρμάκι»!

Αυτά είναι τα 5 πιο διορατικά ζώδια

Οι ομοιότητες του Ζυγού με τον Κριό θα σε εκπλήξουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved