Η γλώσσα αυτών των 4 ζωδίων «στάζει φαρμάκι»!

4 ζώδια που όταν ανοίξουν το στοματάκι τους έχοντας τα νεύρα τσιτωμένα, θα την πουν την κουβέντα την ανάποδη και τρέχα να κρυφτείς!

Η γλώσσα αυτών των 4 ζωδίων «στάζει φαρμάκι»!


Έχουμε και λέμε!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας «βγάζει νύχια» κι έχει μια γλώσσα που κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Ναι, αυτό το «γατάκι», όταν δεν νιώθει καλά, το γυρίζει από το χουρχουρητό στον βρυχηθμό. Όταν έχει άσχημα συναισθήματα, θα προτιμήσει να τα εκφράσει ανοιχτά και δεν θα τον νοιάξει καθόλου, αν θα σε πληγώσει ή όχι. Ούτε θα κάτσει να σκεφτεί πώς θα πει αυτό που θέλει για να μην σε θίξει. Μείνε μακριά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το ζώδιο είναι αυτό που λέμε… «γεννημένο πεθερά». Είναι επικριτικό, σχολαστικό και θέλει τα πάντα γύρω του άψογα. Κι επειδή ποτέ δεν πρόκειται να είναι όλα στην εντέλεια ή τουλάχιστον όπως τα θέλει και τα φαντάζεται, βγάζει κακίες και πετάει το φαρμάκι του με την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί. Φυσικά και δεν θα σκεφτεί ποτέ ότι εσύ μπορεί να προσβληθείς με την συμπεριφορά του. Για την ακρίβεια… δεν το νοιάζει κιόλας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έτσι και βάλει έναν στόχο στο μυαλό του, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον πετύχει. Θα δώσει το είναι του για να τα καταφέρει. Αν όμως κάτι δεν του βγει ή στραβώσει ή δεν πάει καλά, τότε ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε… Θα γίνει τόσο πικρόχολος και κακός που ξεπερνά τα όρια της φαντασίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ξέρεις ότι ο Αιγόκερως μπορεί να είναι μεγάλη «φαρμακόγλωσσα» ακριβώς επειδή είναι πολύ φιλόδοξος;;;!!! Θέλει να καταφέρει να κάνει τόσα πολλά πράγματα κι είναι αποφασισμένος να πετύχει με κάθε κόστος! Χάνει τον έλεγχο όταν κάποιος ή κάτι μπει στον δρόμο του και τον καθυστερεί, είτε επίτηδες είτε όχι και γίνεται έξαλλος όταν πάει να καρπωθεί δική του προσπάθεια!

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα 5 πιο διορατικά ζώδια

Οι ομοιότητες του Ζυγού με τον Κριό θα σε εκπλήξουν!

7 πράγματα που κάνει ο Ζυγός κι είναι cool, άνετος κι ευτυχισμένος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved