Οι εραστές του ζωδιακού από Ζυγό μέχρι Ιχθύ και τι να περιμένεις από τον καθένα

Για να δούμε, τι σε περιμένει εάν την πατήσεις με ένα από αυτούς!

Οι εραστές του ζωδιακού από Ζυγό μέχρι Ιχθύ και τι να περιμένεις από τον καθένα


ΖΥΓΟΣ: Ρομαντικός, γλυκομίλητος, με αβρούς τρόπους, πανέξυπνος, ατακαδόρος, με χιούμορ και αίσθηση του ωραίου! Ο Ζυγός δεν σηκώνει εντάσεις ή κακότροπους ανθρώπους. Αντιθέτως, είναι ο εραστής του ωραίου, της καλής ζωής, της όμορφης ζωής κι η εικόνα που έχει για τον έρωτα είναι ακριβώς η ίδια. Προσοχή όμως γιατί έχει μεγάλες προσδοκίες και παίζει να απογοητευτεί εάν δεν τις πιάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο σέξι τύπος που αρχικά μπορεί να κρύψει τις προθέσεις του, αλλά στην συνέχεια δεν παίζει να μην το καταλάβεις, γιατί θα σε κυνηγήσει ανελέητα! Αν νομίζεις ότι σκέφτεται μόνο το σεξ, έχεις δίκιο (!!!!), αλλά αν περάσει στο επόμενο επίπεδο την σχέση σας, τότε ένα να ξέρεις: θα είναι σούπερ πιστός και σταθερός σύντροφος!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι ο εραστής που θα σε κάνει χάσεις το μυαλό σου! Είναι τρομερά παιχνιδιάρης, μοιάζει άπιαστος, είναι απίστευτα ενδιαφέροντας τύπος και δεν μπορείς, παρά να τον ερωτευτείς μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο! Θέλει προσοχή μέχρι να καταλάβεις τις προθέσεις του και τι θέλει από εσένα, μετά γίνεται πολύ προσιτός και δένεται μαζί σου! Είναι άνετος, cool και σέξι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο κύριος αυτός, έχει μια τάση να τρομάζει στην αρχή τις γυναίκες! Στην πορεία όμως, το στιλ του, ο αέρας σιγουριάς του και η αίσθηση σταθερότητας που σου βγάζει, κάμπτουν τις όποιες αντιρρήσεις. Είναι ο τύπος που θα δουλέψει πολύ την σχέση του και θα επενδύσει σε αυτήν! Α! Και να μην το ξεχάσω: είναι πολύ, μα πολύ σέξι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δύσκολος εραστής, με μεγάλη καρδιά, όρεξη για σεξ, αλλά και τάσεις φυγής! Εκεί που νομίζεις ότι δεν θα κουνηθεί ποτέ του, τον έχεις χάσει κιόλας! Έχει την τάση να φαίνεται κάπως απόμακρος, αλλά στο λεπτό μπορεί να στο ανατρέψει όλο αυτό και να κάτσει να ασχοληθεί με τόσα πολλά πράγματα που σε αφορούν, που θα σου γίνει απαραίτητος!

ΙΧΘΥΣ: Κλασσικά ρομαντικός ή μήπως κομματάκι άπιαστος; Και τα δυο! Ο εραστής Ιχθύς, είναι ο άντρας που θα σε αγκαλιάσει, θα σε κακομάθει, θα σε γεμίσει με φιλιά και δεν θα σου χαλάσει χατίρι, αλλά το επόμενο λεπτό, παίζει και να τον χάσεις και να μην ξέρεις που είναι! Είναι επιρρεπής στις απολαύσεις και σωστά το μάντεψες, το σεξ είναι μια από αυτές!

Πες μας και πάλι την γνώμη σου! Ποιος από αυτή την 6αδα σου αρέσει περισσότερο;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved