Τα 4 ζώδια που εμπλέκονται σε εγκλήματα

Τι είδους εγκληματίας είσαι με βάση το ζώδιό σου



Το FBI, έχει κάνει μια λίστα κι έχει δει ποια ζώδια έχουν μια προδιάθεση (κοινώς έχουν διαπράξει έγκλημα) και σε ποιο τομέα!

Κυρίες και κύριοι, ο ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ εγκληματίας βάσει των στατιστικών στοιχείων του FBI, είναι ο… Καρκίνος! Επικίνδυνος και βίαιος! Ωπ! Σου έπεσε η μασέλα στο πάτωμα; Η δικιά μας να δεις! Ο Ταύρος έρχεται μόλις δεύτερος μετά τον Καρκίνο (διαθέτει σύμφωνα με το FBI πολύ άσχημο ταπεραμέντο) κι ακολουθούν ο Τοξότης κι ο Κριός! Ο Τοξότης μεταξύ άλλων, είναι πολύ δύσκολος στο να πιαστεί, ενώ ο Κριός, προτιμά να προσλάβει κάποιον για να κάνει το έγκλημα (τώρα, τα είδα όλα!).

Δηλαδή τα 4 πιο επικίνδυνα ζώδια, εμπλεκόμενα σε βίαια εγκλήματα είναι ο Καρκίνος, ο Ταύρος, ο Τοξότης κι ο Κριός!

Έλα να σου πω για τον Ζυγό τώρα! Αυτός που έχει το μεγαλύτερο ποινικό μητρώο είναι ο Ζυγός! Κουβαλάει όπλα κι είναι εξαιρετικά βίαιος, παρακαλώ!

Η Παρθένος φέρει βαρύ οπλισμό, ενώ ο Αιγόκερως, συνδυάζει τα καλούδια του Ταύρου και της Παρθένου: βάλε μια τζούρα όπλα και ανακάτεψε το με διαστροφικό ταπεραμέντο!

Ο Σκορπιός κι ο Ιχθύς δείχνουν να έχουν ασταθή ψυχισμό κι είναι αρκετά ευερέθιστοι! Ο Ιχθύς θα μπλέξει με ναρκωτικά κι ο Σκορπιός άνετα είναι ο πληρωμένος δολοφόνος. Παρόλα αυτά, κανένας από τους δυο δεν είναι στην πρώτη εξάδα των πιο επικίνδυνων ζωδίων!

Οι Δίδυμοι αγαπούν την εξαπάτηση, ενώ ο Λέοντας δεν εμπλέκεται σχεδόν ποτέ σε μικρο-απατεωνιές. Αντιθέτως, αν είναι να λερώσει τα χέρια του, μπαίνει σε γερά κόλπα και χώνεται βαθιά!

Ο Υδροχόος, από την άλλη, αγαπά τα εγκλήματα εκδίκησης (ποιος να μου το έλεγε!)

Διάβασε επίσης:

Συγκρίνουμε τον Σκορπιό με τον Τοξότη!

Με ποιους μπορεί να δεσμευτεί ο Σκορπιός, ποιους να ερωτευτεί και με ποια ζώδια δεν δένει το γλυκό;

Αυτά είναι τα 5 ζώδια που κρατάνε τον πόνο τους βουβό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved