Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/10;

Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, τύχη θα έχουν νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με ομορφιά, διακόσμηση, τέχνη αλλά και έρωτα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/10;

~Νέα Σελήνη στο Ζυγό~

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας! Στο αστρολογικό σκηνικό το υδάτινο στοιχείο κυριαρχεί και η Νέα Σελήνη στον αέρινο Ζυγό γύρω στις τρεις και μισή τα ξημερώματα έρχεται να δώσει το έναυσμα για τη δημιουργία σχέσεων, συνεργασιών, γάμων και πάσης φύσεως ενώσεων, προτάσσοντας συγχρόνως μια πιο πνευματική προσέγγιση των καταστάσεων. Τύχη θα έχουν νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με ομορφιά, διακόσμηση, τέχνη αλλά και έρωτα.

~Σελήνη τετράγωνο με Δία~

Στιλιστικές υπερβολές! Αργά το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία δείχνει ότι σε ένα ραντεβού ή μια επαφή η ανάγκη να αποκομίσετε την έγκριση ή την αποδοχή του άλλου ίσως σας ωθήσει να βάλετε επάνω σας κάτι παραπάνω. Αποφύγετε το μακιγιάζ – κλόουν, το χτένισμα της συμφοράς και οτιδήποτε είναι too much για την περίσταση.

~Κρόνος στο Σκορπιό~

Η στιγμή της κρίσης είναι συνυφασμένη τόσο με το Ζυγό όσο και τον Κρόνο που η κατοικία της Αφροδίτης είναι η θέση έξαρσής του.

Η παρουσία του ως το Σεπτέμβριο του 2015 στον υδάτινο και σταθερό Σκορπιό δείχνει την ανάγκη να αποκτήσετε συνείδηση του καλού και του κακού σε θέματα σεξ, λίμπιντο και χρηματοοικονομικών ζητημάτων (φόρους, δάνεια, πιστώσεις, ασφάλειες, επιδόματα, συντάξεις, κληροδοτήσεις, αποταμίευση).

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Ζυγοί, Δίδυμοι, Υδροχόοι του β' δεκαημέρου που έχετε τύχη σε συμβόλαια και συνεργασίες όπως και σε θέματα συντροφικότητας και κοινωνικότητας.

Για όλους ανεξαιρέτως μια σχέση μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για κάτι όμορφο και ευτυχές στη ζωή σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved