Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Υδροχόο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Υδροχόο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 28 Ιανουαρίου, 02:07 πμ ώρα Ελλάδας, στις 8° 15’ Υδροχόου.
Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) που έχουν γεννηθεί το α’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Ας δούμε πώς θα επιδράσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 11o οίκο σου καλείσαι να κάνεις ένα βήμα πίσω για να παρατηρήσεις την κοινωνική σου ζωή αλλά και τις σχέσεις σου με φίλους και ομάδες από μια διαφορετική οπτική γωνία. Δεν αποκλείεται σου δημιουργηθεί η ανάγκη να ξεχωρίσεις, όπως επίσης και να νιώσεις ότι δεν ανήκεις πουθενά κι αυτό ίσως οφείλεται στην αρχηγική στάση που επιδεικνύεις αρκετές φορές ή στον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά σου που δεν εκτιμώνται από τους άλλους. Ωστόσο, θα αποτελέσει κι ένα κίνητρο να ξανοιχτείς σε καινούργιους χώρους, να κάνεις νέες γνωριμίες και παρέες, αυτή τη φορά όμως με τελείως άλλες προοπτικές, αφού θα ξέρεις τι ζητάς, οπότε η επιλογή των ατόμων που θα σε περιστοιχίζουν θα είναι πιο προσεγμένη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετές επαγγελματικές ευκαιρίες σου φέρνει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, αρκεί να κοιτάς γύρω σου και να μην λειτουργείς με παρωπίδες. Σίγουρα θα έρθεις σε επαφή με διαφορετικά από σένα πρόσωπα, που θα έχουν πρωτότυπες ιδέες και τελείως άλλη νοοτροπία, ζητώντας σου ακόμα και μια συνεργασία. Γι’ αυτό πρέπει, αν μη τι άλλο, να τα εξετάσεις όλα προσεκτικά και με ανοιχτό πνεύμα, πριν τα απορρίψεις. Επίσης, μια πρόταση που υπόσχεται περισσότερα χρήματα ή μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά απαιτεί το μέγιστο της ενέργειας και του χρόνου σου, ίσως σε βάλει σε δίλημμα, ιδίως αν δεν είσαι μόνος/η. Από την άλλη, αν οι στόχοι σου είναι υψηλοί και βλέπεις στο μέλλον κι όχι το τώρα, θα σκεφτείς σοβαρά να την αποδεχτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα νιώσεις πιο αναζωογονημένος/η και ενεργητικός/η, ίσως μάλιστα να σου ανοίξει η όρεξη για ταξίδια, για παραπάνω γνώση, για νέες εμπειρίες. Κάθε τι καινούργιο, πρωτότυπο ή ασυνήθιστο θα κεντρίζει την περιέργειά σου. Κι αν όλα αυτά δεν μπορείς να τα υποστηρίξεις οικονομικά, ας είναι καλά το διαδίκτυο που θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, έστω και εντός των... τειχών. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο, που κατάγεται από άλλη χώρα που θα σου δημιουργήσει όχι μόνο ερωτικό σκίρτημα, αλλά θα αποτελέσει και ένα κίνητρο να μάθεις περισσότερα για την κουλτούρα και τον πολιτισμό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 8o οίκο σου σε επηρεάζει τόσο οικονομικά, όσο και σεξουαλικά και η στάση σου απέναντι στους δύο αυτούς σημαντικούς τομείς ενδέχεται να αλλάξει, είτε εξ αιτίας ενός γεγονότος είτε μετά από συνειδητοποίηση ότι η ασφάλεια που ψάχνεις δε θα έρθει, αν πρώτα δεν απελευθερωθείς απ’ όλα όσα σε κολλούν κατά καιρούς στο παρελθόν και δοκιμάσεις κάτι καινούργιο. Σαφώς ούτε εύκολο θα είναι, ούτε θα γίνει και μέσα σε μια στιγμή αλλά βήμα – βήμα, μέρα – μέρα. Άδραξε την ευκαιρία να βιώσεις νέες συγκινήσεις, κυρίως όμως προσπάθησε να είσαι όσο λιγότερο προκατειλημμένος/η γίνεται ως προς την κρίση σου και δε θα βγεις χαμένος/η. Εκμεταλλεύσου, επίσης, την ευκαιρία που θα σου δοθεί να κλείσεις εκκρεμότητες με πιστωτικά ιδρύματα, εφορία ή ασφάλειες, ώστε να σου φύγει ένα βάρος.

ΛΕΩΝ

Σημαντική επίδραση θα έχει η Νέα Σελήνη στον 7o οίκο σου, τον Υδροχόο, σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές και τον τρόπο που τις αντιλαμβάνεσαι, καθώς βάζει την ομαδικότητα και τη συντροφικότητα πάνω από το Εγώ και τον ατομικισμό. Ενδεχομένως να διαπιστώσεις στην πράξη ότι με τους άλλους, είτε ως συνεργάτες, συνεταίρους είτε ως συντρόφους, θα πας ακόμα μακρύτερα απ’ ό,τι μόνος/η σου, οπότε θα χρειαστεί να αλλάξεις συμπεριφορά και να αναγνωρίσεις τη συμβολή τους, καθώς μέσα από τη βοήθεια και τη στήριξή τους, θα είναι πιο εύκολο να κατακτήσεις τους στόχους σου. Επίσης, η δημιουργία σχέσης ή απόφαση συμβίωσης είναι πιο πιθανή αυτή την περίοδο, ωστόσο, για να ευδοκιμήσει καλό θα ήταν να είσαι ξεκάθαρος/η στους όρους και τις απαιτήσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αναγκαστείς να παραμερίσεις ερωτικά και συναισθηματικά θέματα, καθώς αλλά, πιο σημαντικά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Είναι πιθανό να υπάρξει μια αναστάτωση στην εργασία σου που επιφέρει όμως και καινούργια δεδομένα και το μυστικό, προκειμένου να αντεπεξέλθεις όσο καλύτερα μπορείς, είναι να αγκαλιάσεις το διαφορετικό. Μην προσπαθήσεις να συγκρατήσεις οποιαδήποτε εξέλιξη, επειδή δεν ήταν καταγεγραμμένη στο πρόγραμμά σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ταλαιπωρηθείς και τελικά να χάσεις. Επίσης, δώσε περισσότερη προσοχή στο σώμα σου και φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί δεν αποκλείεται λόγω των ρυθμών που κινείσαι να φλερτάρεις με τα όρια της αντοχής σου.

ΖΥΓΟΣ

Ένα καινούργιο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον επίσης αέρινο Υδροχόο που σε ωθεί να απελευθερωθείς από αδιέξοδες καταστάσεις, να αψηφήσεις διάφορους κανόνες και να αυτονομηθείς. Το «καλύτερα μόνος/η παρά με κακιά παρέα» πρέπει να γίνει σημαία σου, είτε αφορά σε φιλίες είτε σε έρωτες. Η δημιουργικότητά σου θα αγγίξει, το κόκκινο το ίδιο και μια τάση σου να ασχοληθείς με διάφορα καλλιτεχνικά θέματα, ενώ θα γνωρίσεις ξεχωριστά άτομα που θα σε βοηθήσουν να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου, να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις πιο μακριά απ’ όσο φανταζόσουν. Η γοητεία σου θα είναι αμείωτη, οπότε είναι πολύ πιθανό, αυτό το διάστημα, να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο που θα σε ενθουσιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πιθανό το προσεχές διάστημα να προβείς σε κάποιες αλλαγές του χώρου σου, είτε γιατί τις σχεδίαζες καιρό και τώρα θα θεωρήσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή είτε αναγκαστικά με μια μετακόμιση ή ένα πρόβλημα-ζημιά που θα προκληθεί. Εν τω μεταξύ, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες οικογενειακές κρίσεις ή ζητήματα με ένα ακίνητο που καλείσαι να διευθετήσεις, με αποτέλεσμα να είσαι συνεχώς στο πόδι και να μην μπορείς να ηρεμήσεις. Αν, ωστόσο, δεις τα πράγματα αποστασιοποιημένα και με καθαρό το νου σου, τότε θα βρεις γρήγορα λύσεις και θα αντεπεξέλθεις, όπως πάντα. Αν όμως χάσεις την ψυχραιμία σου και εκνευριστείς, θα ταλαιπωρηθείς αρκετά κι ίσως, τελικά, άκρη δεν βγάλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα λάμψει κι όλο αυτό το διάστημα θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση, με αρκετές επαφές και συζητήσεις, Η Νέα Σελήνη στον 3o οίκο σου σε διεγείρει πνευματικά, βοηθά να ξεφύγεις από τα πλαίσια και σε τροφοδοτεί με πρωτότυπες ιδέες και σκέψεις. Η αντίληψή σου θα πλατύνει, ενώ πληροφορίες και γνώσεις που θα έχεις στη διάθεσή σου θα σε κατευθύνουν σε διαφορετικό δρόμο. Αν μάλιστα δεν ακολουθήσεις την πεπατημένη σε ένα πρακτικό-γραφειοκρατικό θέμα που ενδέχεται να προκύψει, τα αποτελέσματά σου θα είναι θετικά. Είναι η κατάλληλη περίοδος να βγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου και να καταπιαστείς με κάτι διαφορετικό που θα σε αναζωογονήσει και θα δώσει άλλο νόημα στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη στον 2o οίκο σου είναι από πολλές πλευρές ενδιαφέρουσα. Από οικονομικής άποψης, αφού θα σου δοθεί η δυνατότητα να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, θα έρθουν χρήματα από εκεί που δεν περίμενες, ενώ μια πρόταση που μπορεί να σου γίνει θα αποδειχθεί κερδοφόρα. Όλα ,βέβαια, εξαρτώνται από το αποβάλλεις το συντηρητισμό σου και να αφεθείς στη ροή των πραγμάτων, χωρίς πολλές αντιστάσεις κι αντιδράσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αλλάξεις τελείως οπτική και να αξιολογήσεις διαφορετικά τις υλικές σου ανάγκες. Από την άλλη, θα παραμερίσεις τις ανασφάλειές σου και θα είσαι πιο πρόθυμος/η να ρισκάρεις ερωτικά, να βιώσεις καινούργιες εμπειρίες, να πειραματιστείς και ευκαιρίες για να το κάνεις θα παρουσιαστούν αρκετές, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δίνει το τέμπο και εσύ πρέπει να το πιάσεις και να μπεις στον χορό! Σε καλεί να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και τις ανάγκες του, να σταθείς σε ό,τι σε ικανοποιεί πνευματικά και ψυχικά και να πάρεις τις πρωτοβουλίες για να διαγράψεις ένα καινούργιο κύκλο στην προσωπική σου ζωή, που θα περιλαμβάνει όλα όσα σου αρέσουν και σε κάνουν ευτυχισμένο, κόντρα στους πάντες και τα πάντα. Ακόμα και μια αλλαγή στην εμφάνιση ή το στυλ σου θα την επιχειρήσεις τώρα. ενώ ίσως κάνεις κάτι που ήθελες από καιρό αλλά το ανέβαλες. Το σίγουρο είναι ότι θα διατηρήσεις την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό σου, όπως επίσης και την τάση σου για ανεξαρτησία και αυτονομία, γι’ αυτό τα εμπόδια που θα συναντήσεις, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων, θα είναι αρκετά που όμως δε θα σε πτοήσουν ιδιαίτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο θα χαίρεσαι που θα βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο και θα γνωρίζεις καινούργιους ανθρώπους, άλλο τόσο θα επιδιώκεις να αποσύρεσαι που και που και να μένεις με τις σκέψεις σου. Η έρευνα και περισυλλογή στοιχείων ενδεχομένως να σε βοηθήσει, ώστε να βρεις κρυμμένες απαντήσεις για καταστάσεις που βιώνεις και να οδηγήσει σε διαφορετικούς τρόπους δράσης και άλλη στάση ζωής. Όλα σε σπρώχνουν να στραφείς προς το μέλλον αλλά για να γίνει, οφείλεις να ξεκαθαρίσεις πρώτα με το παρελθόν. Από τη στιγμή πάντως που θα αποφασίσεις να κλείσεις με πάταγο την πόρτα πίσω σου και να διαγράψεις μια νέα πορεία, ξεχνώντας παλιά βιώματα και απωθημένα, δε θα ξαναγυρίσεις, ούτε καν μια τελευταία φορά, για να κοιτάξεις τι αφήνεις.

Σχετικά άρθρα:

Μηνιαίες προβλέψεις από 21/12 έως 20/1 - Ο μήνας του Αιγόκερω

Προβλέψεις Ταρώ Ιανουαρίου για τα 12 ζώδια

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιανουαρίου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved