Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιανουαρίου

Ο Ιανουάριος του 2017 είναι ο συμπαντικός μήνας 2.

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιανουαρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Ιανουάριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα –δηλαδή το 2– κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (2), 12+2=14. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+4 =5. Το 5 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιανουάριο.

Για τον μήνα Ιανουάριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πάρεις τη μοίρα στα χέρια σου και να δρομολογήσεις τις εξελίξεις που θέλεις. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σου δίνει κίνητρο για νέες δραστηριότητες.
Επαγγελματικά: Μικρές αλλά βασικές βελτιώσεις στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας η αλλαγή στρατηγικής θα βοηθήσει στην επιβίωση της εργασίας σου και θα ανοίξει ένα κερδοφόρο ορίζοντα.
Οικονομικά: Προσοχή στις υπερβολές και τις παρορμητικές αγορές.
Αισθηματικά: Στον ερωτικό τομέα απέφυγε εξομολογήσεις που δεν πιστεύεις. Αν είσαι μόνος/η, κάνε το πρώτο βήμα ακόμα κι αν δεν είσαι βέβαιος/η για την αντίδραση της άλλης πλευράς.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Αυτό το μήνα βλέπεις με διαφορετικό πρίσμα τη ζωή και τις ανάγκες σου. Κατανοείς ότι κανείς δεν θα σου δώσει αυτά που ονειρεύεσαι αν δεν προσπαθήσεις και δεν ρισκάρεις εσύ.
Επαγγελματικά: Οι εξελικτικές προσπάθειες που κάνεις το τελευταίο διάστημα ενισχύουν τις προσδοκίες σου. Αν ψάχνεις για εργασία, μια ευκαιριακή δουλειά, θα σου ανοίξει ορίζοντες για κάτι ενδιαφέρον.
Οικονομικά: Βρίσκεις λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα που εκκρεμούσε καιρό.
Αισθηματικά: Ζύγισε τα λόγια σου πριν τα εκφράσεις στον/στη σύντροφο σου για ν’ αποφύγεις εντάσεις και εκνευρισμούς. Αν είσαι μόνος/η, καλό θα ήταν να μην καταφύγεις σε ερωτικά παιχνίδια.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Αυτό το μήνα προκειμένου ν’ αποφύγεις παρεξηγήσεις χωρίς λόγο, σιγουρέψου ότι έχεις γίνει κατανοητός/η. Μια είδηση ανοίγει ξανά το δρόμο προς ένα στόχο που είχες βάλει στο χρονοντούλαπο.
Επαγγελματικά: Η αξιοποίηση των γνώσεων σου ή η απόκτηση καινούργιων ενισχύει το επαγγελματικό σου προφίλ. Μια ιδέα σου σύντομα θ’ αποφέρει καρπούς και θα σου ανοίξει πόρτες.
Οικονομικά: Αν χρειαστεί να βάλεις κάπου την υπογραφή σου πρόσεχε τα μικρά γράμματα.
Αισθηματικά: Απόφυγε να περνάς πολύ χρόνο με το ταίρι σου αφού με το παραμικρό καταλήγετε σε αψιμαχίες. Αν είσαι μόνος/η, αμφιταλαντεύεσαι όταν τα πράγματα ζορίζουν.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Αυτό το μήνα αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο που θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον σου. Ίσως προκύψει ένα ταξίδι με φίλους που και στο παρελθόν είχες περάσει όμορφα.
Επαγγελματικά: Δεν είναι καιρός να επιχειρήσεις αιφνίδιες αλλαγές στις συνθήκες ή στο αντικείμενο της εργασίας σου. Αν έχουν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις προσπάθησε να τις αποκαταστήσεις.
Οικονομικά: Δεν είναι ώρα για χαλάρωση, είναι ώρα για οργάνωση.
Αισθηματικά: Αν ο/η σύντροφος σου δεν σε καταπιέζει ιδιαίτερα, δέξου τα καπρίτσια του/της. Αν είσαι μόνος/η, μη βιαστείς να επενδύσεις σε μια επιστροφή από το παρελθόν, η μαγεία έχει χαθεί.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Αυτό το μήνα κατηύθυνε την ενέργεια σου αποκλειστικά στους στόχους που εσύ έχεις ορίσει και μην τη διασκορπίζεις σε καταστάσεις χωρίς νόημα. Αν μάλιστα βάλεις προτεραιότητες τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα.
Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου είναι σε φάση αλλαγής. Εξέτασε με προσοχή προτάσεις που θα σου γίνουν και δέξου όσες έχουν σοβαρή βάση ώστε να πλουτίσεις το βιογραφικό σου ή να εισπράξεις καλύτερη αμοιβή.
Οικονομικά: Τακτοποίησε τις οφειλές σου και προσπάθησε να εισπράξεις αυτά που σου οφείλουν.
Αισθηματικά: Το ερωτικό σας πάθος είναι πιο δυνατό από τις γκρίνιες και περιστασιακές διαφωνίες σας. Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με αγαπημένους φίλους.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6
Ευχάριστες συναντήσεις και όμορφες συζητήσεις με άτομα που είχες καιρό να δεις, χαρίζουν μια νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητα σου, και ενδέχεται να προκύψει κάτι ενδιαφέρον.
Επαγγελματικά: Ίσως χρειαστεί να δουλέψεις στο σπίτι ή να κάνεις τόσα πολλά που θα έχεις την αίσθηση ότι δουλεύεις νύχτα μέρα. Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει και μαζί τους και οι προτεραιότητες σου.
Οικονομικά: Το κλίμα βελτιώνεται σταδιακά, χωρίς να επιλύονται όλες σου οι υποχρεώσεις.
Αισθηματικά: Μην παίρνεις προσωπικά ό,τι κάνει ή δεν κάνει ο/η αγαπημένος/η σου. Αν είσαι μόνος/η, οι βιαστικές ή δεσμευτικές πρωτοβουλίες ίσως να μην έχουν το αναμενόμενο αντίκρισμα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7
Αυτό το μήνα είσαι πιο συναισθηματικός/η από ό,τι συνήθως. Είναι γεγονός ότι οι πολλές υποχρεώσεις σε έχουν κουράσει, μήπως όμως δίνεις μεγαλύτερες διαστάσεις σε κάποια πράγματα;
Επαγγελματικά: Δεν είναι περίοδος δράσης, αλλά διατήρησης. Κάνοντας μια προσεκτική ανασκόπηση θα διαπιστώσεις ότι αν γίνεις πιο διαλλακτικός/η, θα έχεις άλλη αντιμετώπιση.
Οικονομικά: Έξοδα που θα μπορούσες να είχες αποφύγει σε αγχώνουν.
Αισθηματικά: Το παιχνίδι των αμφιβολιών παίζεται στο μυαλό σου. Μια ειλικρινής συζήτηση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν είσαι μόνος/η, η δέσμευση είναι ρίσκο αλλά είναι προτιμότερη από τη μοναξιά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8
Αυτοπεποίθηση και ενέργεια στο κόκκινο δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αποτυχίας. Έχεις την ικανότητα να ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά, και να φιλτράρεις με τη λογική όσα περνούν από το μυαλό σου.
Επαγγελματικά: Η θετική αντιμετώπιση που έχεις από τους προϊσταμένους σου ή ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά σου λύνει τα χέρια και κάνει τη δουλειά σου ευκολότερη και πιο αποδοτική.
Οικονομικά: Ακόμα κι αν κάποια έσοδα καθυστερήσουν το βαλάντιο σου αντέχει.
Αισθηματικά: Οι δύσκολες ημέρες θα είναι πιο ανάλαφρες αν αποφασίσετε να τις αντιμετωπίσετε μαζί. Αν είσαι μόνος/η, θα βρεθείς σε μέρη ή με πρόσωπα που θα σου ξυπνήσουν όμορφες αναμνήσεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Αυτό το μήνα κράτησε αποστάσεις από άτομα που σε θεωρούν ευκολομεταχείριστο/η ή ακόμα καλύτερα δείξε με τη στάση σου αποφασιστικότητα και σιγουριά σε ό,τι λες ή κάνεις.
Επαγγελματικά: Οι τυχόν δυσκολίες στη δουλειά σου θα λυθούν μόνο αν σταματήσεις να βάζεις στεγανά στις απόψεις σου. Κάποιες καθυστερήσεις και δυσκολίες συνεννόησης ενδέχεται να σε φέρουν στα όρια σου.
Οικονομικά: Ένα οικονομικά ζήτημα σου προκαλεί ανασφάλεια, αλλά είναι προσωρινό.
Αισθηματικά: Προσπάθησε να υπερασπιστείς τη σχέση σου από τους καλοθελητές, αν θεωρείς ότι αξίζει τον κόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η, η δυσκολία σου να εμπιστευτείς ευθύνεται για τις μοναχικές νύχτες σου.

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Ερωτικά & Οικονομικά

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved