Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Δεκεμβρίου

«Ακροβατώ σε ένα σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει...»

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Δεκεμβρίου

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλωσορίσατε στα Σεληνιακά Φαινόμενα Δεκεμβρίου 2013!

Η αίσθηση που θα επικρατεί αυτόν τον μήνα είναι ότι ο λαός έχοντας χάσει κατά κράτος από το κράτος βρίσκεται στον τελευταίο γύρο ενός παιχνιδιού πυγμαχίας στο οποίο το μόνο που μπορεί να γίνει για να ανατραπεί η κατάσταση και να κερδίσει είναι ένα νοκ άουτ χτύπημα... στην κυβέρνηση.

Εθνική υποταγή και απώλεια ή κυβερνητικό χαρακίρι;

Στον απόηχο της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Βερολίνο δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς την ευφυΐα του Αϊνστάιν για να καταλάβει πως οι Ευρωπαίοι και οι κυβερνώντες παίζουν με τη νοημοσύνη των Ελλήνων. Κάποιοι δημοσιογράφοι υποστήριξαν πως η κα Μέρκελ είναι μαζί μας και αναγνωρίζει τη θυσία μας. Φυσικά, αφού είμαστε βασικοί αιμοδότες της γερμανικής οικονομίας. Η κα Μέρκελ όμως εκτός από το «Κύριε Σαμαρά μας παρουσιάσατε εκπληκτικά δεδομένα» είπε «αφήστε να δούμε όμως αν θα επιβεβαιωθούν από την Εurostat», δηλαδή ζήσε Μάη μου (κυριολεκτικά) να φας τριφύλλι. Η Άνγκελα Μέρκελ του έριξε χυλόπιτα κανονικά και η επίσκεψη ήταν ένα ακόμα επικοινωνιακό τρυκ της κυβέρνησης για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κερδίσει χρόνο. Από την άλλη, ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει γίνει ο πολιτικός κυματοθραύστης του Αντώνη Σαμαρά αλλά ουσιαστικά με την τροπολογία για τα φάρμακα και την απώλεια κλινών και γιατρών από τα νοσοκομεία υπογράφει το πολιτικό του ρέκβιεμ. Μέσα σε όλα αυτά στην Ευρώπη καλπάζει η ακροδεξιά, γεγονός που είχαμε υποδείξει από το 2010 ότι θα συνέβαινε με το πέρασμα του Ουρανού στον Κριό.

Γενική εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο

Αλλαγές και ανατροπές
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 3/12 στις 10ο 59' του Τοξότη και σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ουρανό ο οποίος είναι στον πολεμοχαρή Κριό, σε μοίρα που εκπροσωπείται από τον Σκορπιό (χρηματοπιστωτικά ζητήματα, εγκληματικότητα). Ως εκ τούτου θα προκύψουν ζητήματα με νομισματικές ισοτιμίες, τεχνολογικές ανακαλύψεις, προβλήματα με εκτοξεύσεις πυραύλων, ρουκετών και δορυφόρων αλλά και οικονομικά προβλήματα χωρών και πτωχεύσεις σε μεγάλες εταιρείες. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα με ΜΜΕ, όπως απολύσεις, σκάνδαλα και διαπλοκές. Επίσης, διαφαίνονται έντονα ζητήματα και έκτακτα δελτία ειδήσεων σχετικά με αρνητικές ενέργειες που σχετίζονται με τα ΜΜΜ (πάσης φύσεως από το μετρό ως τα αεροπλάνα) χωρίς να αποκλείεται κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα σε αυτά. Γεγονότα που θα απασχολήσουν θα σχετίζονται με ξένους ηγέτες, επιχειρηματίες, θρησκευτικούς εκπρόσωπους και συναντήσεις μεταξύ αξιωματούχων ή κυβερνώντων ξένων χωρών. Μια ματιά στο ωροσκόπιο του ευρώ αρκεί για να δούμε ότι ο Κρόνος προσβάλλεται από τη Νέα Σελήνη και αυτό προφανώς θα βγάλει προβλήματα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σκανδαλώδεις απαιτήσεις θα προαχθούν εις βάρος των πιο αδύναμων ενώ ίσως υπάρξουν και προβλήματα σχετικά με το κύρος του ευρώ. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 17/12 στους Διδύμους στην 25η σε μοίρα που εκπροσωπείται από τον Κριό. Θα υπάρξουν προβλήματα με τη νεολαία όπως και θέματα επιθετικής ή βίαιης συμπεριφοράς από ή προς νεαρά πρόσωπα. Ίσως παρουσιαστούν ενώσεις ατόμων που θα προσπαθεί να ανατρέψει μια κατάσταση ενώ πιθανή είναι μια μεγαλύτερη στροφή στα άκρα σε πολιτικό επίπεδο.

Η Νέα Σελήνη και η Ελλάδα – Ό, τι δεν λύεται κόπτεται

Η Νέα Σελήνη στις 3/12 πυροδοτεί έντονες καταστάσεις γεγονός που υποδεικνύεται από την κατάληψη των γωνιακών οίκων του αστρολογικού της χάρτη από τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 4ο οίκο σε θέση πτώσης και στον Αιγόκερω, δημιουργώντας έτσι κοσμική έξαρση σε αντίθεση με το Μεσουράνημα. Ο Ουρανός είναι στον 7ο οίκο σε όψη αντίθεσης με τον Ωροσκόπο. Κατ' επέκταση δημιουργείται η εξίσωση Μεσουράνημα/Πλούτωνας= Ωροσκόπος/Ουρανός που δείχνει ότι κάποιοι θα βγάλουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα και θα προκληθούν ξαφνικά γεγονότα από υπαιτιότητα τρίτων. Οι εξισώσεις του ωροσκόπου μιλούν για αυταρχισμό, για αλλαγές που συγκλονίζουν, κυβερνητικές διαταγές ή νόμους που αποσύρονται και θέματα με μολύνσεις, ιούς και μικρόβια. Ειδήσεις θα κάνουν τον κόσμο να βρεθεί στα κάγκελα. Το Μεσουράνημα μιλά για άσκηση δριμείας κριτικής που ξεσηκώνει το πλήθος, μια καρμική προσταγή, συμπτώματα διάλυσης σε μια απογοητευτική συνεργασία ενώ το μεσοδιάστημα Ήλιου/Σελήνης δείχνει δημοσιογραφικές αποκαλύψεις που μετασχηματίζουν τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις.

Η Νέα Σελήνη ως προς το ωροσκόπιο της Ελλάδος είναι παντελώς απογοητευτική καθότι ο Ωροσκόπος της πέφτει στον 4ο οίκο της Ελλάδος και κάνει όψη συνόδου με Πλούτωνα και Σελήνη. Με το ζόρι θα προσπαθήσουν να γίνει το «άνοιγμα» σε καταστάσεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία ενώ προβλήματα θα υπάρξουν με το πρωτογενές πλεόνασμα και αγαθό, πρόσωπο ή ζήτημα μιας υπόθεσης που θα δίνεται ο προσδιορισμός «βασικός-η-ο» (πχ εισόδημα, επιτόκιο, μέτοχος κτλ). Συγχρόνως ο Ωροσκόπος και το Μεσουράνημα της βρίσκονται σε δυσαρμονία με τον Κρόνο και τον Ερμή της Ελλάδος δείχνοντας ότι θα δοθεί άδεια για κάτι φέρνοντας μεγάλη απογοήτευση. Το Μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για μια ειδική ρύθμιση, πιέσεις από ανώτερους κυβερνητικούς υπαλλήλους και θέματα που σχετίζονται με παιδιά και μητέρες. Ο Ωροσκόπος μιλά για απώλεια ενός πλεονεκτήματος και δηλώσεις που μπλέκονται και γίνεται κομφούζιο. Αυτό που δίνει τη χαριστική βολή είναι το Μεσουράνημα αφού μιλά για ρεβανσισμό, οφθαλμό αντί οφθαλμού, επιβολή βαριάς φορολογίας, βίαιες πράξεις με ιδεολογικό και πολιτικό υπόβαθρο.

Η Νέα Σελήνη ως προς το ο προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος δείχνει κακοδιαχείριση και αντιπαραθέσεις που σηματοδοτούν ένα τέλος και ενδεχομένως μέσα στην κυβέρνηση να βρουν τους δικούς τους Τατσόπουλους. Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν κύκλο διαφωνιών, αφού τα προβλήματα με ευπαθείς ομάδες και ιδεολογικά αδιέξοδα θα προκαλέσουν προβλήματα στη χώρα και την κυβέρνηση. Κάτι συνταρακτικό σκαρώνεται μετά τις 8/12.

Η Πανσέληνος για την Ελλάδα - Κύριε υπουργέ που είναι η υγεία σας

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 17/12 στην 25η μοίρα των Διδύμων. Ο Ωροσκόπος του αστρολογικού της χάρτη είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ενώ το Μεσουράνημα είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Ξαφνικά γεγονότα σε σχέση με ψέματα θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις. Εξαπάτηση και προβλήματα με τα φάρμακα, το φυσικό αέριο, τους υδρογονάνθρακες ή αγαθό που είναι σε υγρή μορφή αλλά και φυλακίσεις, αποδράσεις ή απαγωγές.

Το Μεσοδιάστημα δείχνει δυσάρεστες ειδήσεις, ταραχές στην νεολαία και ανεξαρτητοποιήσεις. Η Νέα Σελήνη στον αστρολογικό χάρτη των Ανεξάρτητων Ελλήνων «χτυπά» τον Ωροσκόπο και τον Ποσειδώνα και πιθανόν να προκύψουν προβλήματα στο χώρο της ή να δεχτούν απίστευτη λάσπη.
Σε σχέση με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος υποδεικνύει ξαφνικά ατυχήματα, επαναστατικές κινήσεις, προδοσία κάποιου που αναζητεί τη μερίδα του λέοντος, εμφάνιση προκηρύξεων και τετελεσμένων βέτο. Σε σχέση με το προοδευμένο, προκύπτει άρνηση για δημόσια εμφάνιση ή αντιπαράθεση, τάση για εγκατάλειψη και έντονη κριτική. Επίσης, σημαντικές αλλαγές σε θέματα εργασίας και έντονη άνοδο των ιδεολογικών άκρων συμφώνα με τον Ωροσκόπο. Το Μεσουράνημα μιλά για κάποιον που παίρνει μια κατάσταση στα χέρια του ενώ παλινωδίες και δήθεν κόκκινες γραμμές θα δημιουργήσουν προβλήματα. Συγχρόνως, ο Ουρανός δείχνει μια διάλυση ή τον πριόνισμα μιας καρέκλας που αρχίζει εκ των έσω ενώ ο Άδμητος μιλά για μια καταπίεση από τους έξω.

Αλληλουχία Νέας Σελήνης – Πανσελήνου - Πήραν οι ασήμαντοι αξία τίποτα δεν έχει σημασία

Η αλληλουχία Νέας Σελήνης – Πανσελήνου δείχνει ότι αν και ο Δεκέμβριος είναι περίοδος εορτών θα υπάρχει πένθιμο κλίμα. Προμηνύονται προβλήματα με αλλοδαπούς ή ξένες χώρες όπως και αποφάσεις που σχετίζονται με έξωθεν εντολές και σοκάρουν. Επίσης, θέματα με τους εκπρόσωπους της δικαιοσύνης ή της εκκλησίας και αλλαγές σε θέματα εκπαιδευτικής φύσεως.

Κάπως έτσι τελειώνει το 2013 και έρχεται το 2014 για το οποίο τι μέλλει γενέσθαι θα δούμε σε δύο διαφορετικά άρθρα που θα ακολουθούσουν με προβλέψεις τόσο για το μέλλον της Ελλάδος όσο και των κυβερνήσεων αυτής.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipodsεδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved