Νέα Σελήνη Αυγούστου - Οι Uranian χρησμοί για την Ελλάδα

Η Νέα Σελήνη της 17ης Αυγούστου λαμβάνει χώρα στις 25 μοίρες του Λέοντα ή στις 55 μοίρες των σταθερών στον κύκλο των 90 μοιρών.

Νέα Σελήνη Αυγούστου - Οι Uranian χρησμοί για την Ελλάδα

Η Νέα Σελήνη της 17η Αυγούστου λαμβάνει χώρα στις 25 μοίρες του Λέοντα ή στις 55 μοίρες των σταθερών στον κύκλο των 90 μοιρών. Και το μήνυμα που στέλνει, όπως το αποκωδικοποιούν οι εξισώσεις της Uranian είναι πως οι ...καμουτσικιές που ρίχνει η κυβέρνηση-αναβάτης στο άλογο που λέγεται Ελλάδα δεν θα το κάνουν να επιταχύνει το ρυθμό του στην κούρσα των στόχων της Τρόικας. Αντίθετα πέρα από τα πρώτα «τσινίσματα» θα ακολουθήσουν και οι ...ρινορραγίες!

Τα Φώτα βρίσκονται σε επαφή με δύο πλανήτες της Uranian, τους Κρόνο Υποθετικό και Άδμητο και ως εκ τούτου προοιωνίζεται καθίζηση των κυβερνητικών σχεδίων. Ο άξονας Κρόνος Υποθετικός – Άδμητος συνδέεται με πτώσεις από μεγάλο ύψος αλλά και με πτώσεις κυβερνήσεων.

Σε οικονομικό επίπεδο το Μεσουράνημα σε σύνοδο με τον Άδη υποδεικνύει απώλειες σε θέματα εργασίας και η έκρηξη της ανεργίας θα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Το μάρμαρο για άλλη μια φορά θα το πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, ενώ η παρουσία του Άδη θα φέρει και έντονα προβλήματα με το σύστημα υγείας της χώρας. Όλα αυτά θα συμβαίνουν μέσα σε ένα παράλληλο επικοινωνιακό κομφούζιο όπου τα μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού θα αυτοαναιρούνται.

Ίσως μάλιστα γίνει λόγος για παραίτηση ή απομάκρυνση μέλους ή μέρους του κυβερνητικού συνασπισμού.

Στον αντίποδα η αντιπολίτευση αν και είναι ...σκορποχώρι λόγω του ότι αποτελείται από κόμματα με ασύνδετες πολιτικές πεποιθήσεις, ιδεολογίες και συμπεριφορές θα προσπαθήσει να φρενάρει την κυβερνητική λαίλαπα. Έτσι με σημαιοφόρο την αξιωματική αντιπολίτευση θα ξεκινήσει ένας αγώνας «μέχρις εσχάτων» κατά τον οποίο οι συνδικαλιστικοί φορείς δεν θα κάνουν πίσω.

Επιπλέον, όπως προκύπτει από τη συναστρία της Νέας Σελήνης με το γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας, η χώρα θα εισπράξει μια άρνηση ενώ παράλληλα θα ζητηθεί τεχνική βοήθεια από τεχνοκράτες... εκτός Τρόικας.

Γενικότερα, σε επίπεδο εξωτερική πολιτικής τα πράγματα θα ανατραπούν εντελώς ξαφνικά και οι απαντήσεις τρίτων για όλα τα «καυτά» θέματα θα είναι του τύπου «ες αύριον τα σπουδαία». Το πρόβλημα ουσιαστικά έγκειται στο ότι με την άμεση ευθύνη των κυβερνώντων, η Ελλάδα ως χώρα, αποπνέει μια αίσθηση κατωτερότητας, κάτι που ανοίγει την όρεξη των «αρπακτικών» για περαιτέρω εκμετάλλευση.

Σε επίπεδο δημόσιας τάξης και ασφάλειας η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς», ενώ έχει αποτελέσματα, θέτει μια ωρολογιακή βόμβα στα κοινωνικά θεμέλια και δεν αποκλείεται να ανοιχτεί μια άτυπη βεντέτα, αφού κάποιοι θα «τη δουν» αυτόκλητοι σωτήρες, με τις ακρότητες και τις σκληρές αντιπαραθέσεις να γίνονται αναπόφευκτες.

Στον τομέα της υγείας τα προβλήματα θα θυμίζουν τα ...δράματα ηρώων σε αρχαίες τραγωδίες. Ζητήματα θα προκύψουν με μεταδοτικές ασθένειες, ιερόδουλες ενώ παράλληλα είναι πολύ πιθανόν να σταματήσουν οι χορηγίες από τον ΕΟΠΠΥ στους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους με σχετική ανακοίνωση τύπου «no money-no honey».

Στο εσωτερικό, ο λαός κατανοεί πως χάνει το παιχνίδι, ενώ θα δει κάποιους πολιτικούς να διαφοροποιούνται από το σύνολο της κομματικής γραμμής. Σημάδια πρόωρων εκλογών στον ορίζοντα...

Αλλά και η αλληλουχία Νέας Σελήνης – Πανσελήνου προεικονίζει βίαιες αναταραχές οι οποίες θα έχουν «περίεργες» αφορμές, όπως επίσης και μια αλλαγή της στάσης των Ευρωπαίων εταίρων. Δυστυχώς όμως, υπάρχουν επίσης και τα σημάδια μιας διακεκριμένης φυσικής καταστροφής.

Τέλος, ισχυρά πρόσωπα θα φέρουν ρήξεις και ανατροπές, γεγονός που ίσως έχει αντίκτυπο εκτός των συνόρων της χώρας.

Αν θα μπορούσα να δώσω το χρώμα της Νέας Σελήνης της 17η Αυγούστου με ένα απόφθεγμα θα ήταν «Η επανάσταση είναι το παιδί της δημοκρατίας».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved