Μάρτιος 2024: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Είναι το στρώμα σου διπλό; Αν δεν είναι... θα γίνει σύντομα

Παπασταύρου Λίντα
Μάρτιος 2024: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Αν ανήκεις σε ένα από ταζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η. Ο Μάρτιος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου, άλλωστε είναι ο μήνας των ερωτευμένων και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις τώρα.

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάρτιος προβλέπεται αρκετά ρομαντικός και ερωτικός για σένα κι όχι φυσικά επειδή θα έχεις τον Άρη πάνω σου, αλλά επειδή σιγά-σιγά μαζεύονται αρκετοί πλανήτες στον 2ο οίκο σου, κυρίως η Αφροδίτη, που θα περάσει στους Ιχθύς στις 12 του μήνα και μετά ο Άρης, στις 23, που θα σου βγάλει κι αρκετό πάθος, αλλά και ευελιξία, έτσι ώστε να καταφέρεις να ρίξεις το αντικείμενο του πόθου σου. Αν το θέλεις κι εσύ πάντως, είσαι από τα φαβορί για ζευγάρωμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κι εσύ αυτόν τον μήνα συγκεντρώνεις τις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις σχέση, αφού ο έρωτας διεκδικεί μεγάλο κομμάτι της ζωής σου και με τόσους πλανήτες στον 7ο ηλιακό σου οίκο, την Αφροδίτη ιδίως από τις 12 έχεις όλες τις προϋποθέσεις για δημιουργία σχέσης. Αν ήδη έχεις βρει το ταίρι σου, τότε πολύ πιθανό αυτόν τον μήνα να αποφασίσετε να ενώσετε για τα καλά τις ζωές σας, με μια επισημοποίηση της σχέσης σας ή μια συμβίωση. Προτάσεις πάντως και πεσίματα θα έχεις και από τις 10 και μετά, που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη (εκτός του Ήλιου και του Ερμή) στον 5ο οίκο σου, από τις 12 και τον Άρη από τις 23, έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να φτιάξεις μια όμορφη σχέση, με κάποιον/α που θα γνωρίσεις. Εάν ήδη έχετε ξεκινήσει να βγαίνετε, πολύ σύντομα ο ένας θα γίνει απαραίτητος στον άλλο και δε θα ξεκολλάτε με τίποτα. Το πάθος αλλά και η θετική ενέργεια θα ξεχειλίζουν και δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να είστε μαζί, όχι μόνο για να διασκεδάζετε και να ξενυχτάτε. Κι αν δεις ότι η άλλη πλευρά διστάζει να το προτείνει, πάρε εσύ την πρωτοβουλία για να ακούσεις το πολυπόθητο "ναι", άλλωστε όταν θέλεις, γίνεσαι πολύ πειστικός. Όπως και να έχει, οι κατακτήσεις σου θα αυξηθούν κατά πολύ!

ΛΕΩΝ

Κι εσύ είσαι υποψήφιος για να περάσεις στο γκρουπ των ζευγαρωμένων, αυτόν τον μήνα, αφού ένας ένας οι προσωπικοί πλανήτες θα περνούν στον 8ο οίκο σου, κάνοντάς σε πολύ ελκυστικό στο αντίθετο φύλο, ενώ παράλληλα θα μπουστάρεται και η λίμπιντό σου. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι μέχρι τις 12 θα έχεις την Αφροδίτη απέναντί σου και τον Άρη, έως τις 23, οπότε ήδη θα έχεις κρούσεις, προτάσεις και ενδεχομένως να απολαύσεις έναν Μάρτιο μέσα στο όνειρο και την σεξουαλικότητα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved