Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο άτυχα τον Ιούνιο του 2023

Γκρίζος φαίνεται ο Ιούνιος, για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα συγκεκριμένα ζώδια και δεκαήμερα

Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο άτυχα τον Ιούνιο του 2023

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Ιούνιος δε θα σου φερθεί με το γάντι, αντίθετα, θα σου βάλει αρκετά εμπόδια που θα σε φτάσουν στα όριά σου. Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια θέματα σου παρουσιαστούν!

Γκρίζος φαίνεται ο Ιούνιος, για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα:

ΔΙΔΥΜΟΙ, ΤΟΞΟΤΗΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΙΧΘΥΕΣ: Συννέφιασε, συννέφιασε

Πραγματικά ο Ιούνιος δεν είναι ο μήνας σου, για σένα που ανήκεις στο γ' δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων και δεν δείχνει να στρώνει παρά μόνο στο τέλος του. Τι να πρωτοπούμε; Για τον Ήλιο και το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, στις 18, την ίδια μέρα που γίνεται και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους; Για το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, στις 25; Ρίχνετε άσφαιρα που λένε κι ό,τι κι αν κάνετε, εξαφανίζεται. Από την άλλη, ο Πλούτωνας επιστρέφει στον Αιγόκερω, στις 11, και πιάνει νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Οικονομικά, ερωτικά, διαπροσωπικές σχέσεις, όλα θα μπουν και πάλι στο μικροσκόπιο, ενώ ο Άρης με το τετράγωνό του με τον Ουρανό, στις 25, προκαλεί χοντρά προβλήματα σε εργασιακά, μεταφορές, μετακινήσεις και επικοινωνία. Εσύ του α' δεκαημέρου έχεις τον Κρόνο στους Ιχθύς να σου κουνά το δάχτυλο και με το τετράγωνό του με τον Ερμή, στις 15, δεν παίζει να κάνεις του κεφαλιού σου, αλλιώς θα σου έρθει η τιμωρία του. Υπό το αυστηρό του βλέμμα θα είσαι μέχρι και την τελευταία μέρα του μήνα.


ΛΕΩΝ, ΥΔΡΟΧΟΟΣ, ΤΑΥΡΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια απογοήτευση


Κι εσύ που ανήκεις σε κάποιο από τα παραπάνω ζώδια έχεις γκαντεμιά, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκεις και εξηγούμαστε αμέσως για να μη μας πεις μετά ότι σε κοροϊδεύουμε! Αν είσαι του γ' δεκαημέρου, με το τετράγωνο του Ήλιου στις 18 με τον Ποσειδώνα και ταυτόχρονα πάνω στη Νέα Σελήνη και του Ερμή, στις 25, τα πράγματα φαίνονται να χειροτερεύουν στα οικονομικά, τα ερωτικά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον, απογοητεύσεις αλλά και εξαπατήσεις παίζουν δυνατά, γι' αυτό μην προσδοκάς να... ρεφάρεις και να πάρεις ζεστό χρήμα στα χέρια σου γιατί θα χάσεις κι αυτά που σου έμειναν, ΑΝ έμειναν. Από την άλλη, έχεις και τον Άρη στον Λέοντα, υποσχόμενος να ταράξει ακόμα περισσότερο την ερωτική, επαγγελματική, οικογενειακή και προσωπική σου ζωή, αφού θα κάνει τετράγωνο με τον κύριο "Ανατροπή στο παρά '5", Ουρανό, που κι αυτός βρίσκεται στο γ' δεκαήμερο κι από μόνος του έχει βαλθεί να σε ξεβολέψει. Για εσένα που ανήκεις στο α' δεκαήμερο, αν εξαιρέσεις την αντίθεση της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, στις 5 και το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, στις 15, δε θα ταλαιπωρηθείς ιδιαίτερα. Ο Άρης θα είναι από τις 8 έως τις 23 στο β' δεκαήμερο, οπότε, αν ανήκεις σε αυτό, φρόντισε να μαζέψεις όσα περισσότερα όπλα γίνεται για να αμυνθείς από τη στενή πολυορκία του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved