Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Ιούνιο

Επιστρέφουν τα χαμόγελα

Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Ιούνιο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Ιούνιο, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Ιούνιο δεν είναι πολλά!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΛΕΩΝ

Ναι Λέοντά μας, είσαι από τα τυχερά ζώδια του Ιουνίου, όχι μόνο γιατί θα έχεις μια Αφροδίτη πάνω σου, αλλά αν εξαιρέσουμε εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες δύο μέρες του ζωδίου σου κι εσένα που είσαι αρχές του γ' δεκαημέρου, δε θα έχεις τίποτα αρνητικό που να σε επηρεάσει. Αντίθετα, θα σεξαλώσεις, θα λάμψεις, θα κερδίσεις την προσοχή και γενικά θα είσαι στα πάνω σου. Από την άλλη, μην ξεχνάς και τον Άρη που θα είναι πάνω σου και σου δίνει κάργα αυτοπεποίθηση και μαχητικότητα. Όλους τους "εχθρούς" παραμάζωμα θα τους πάρεις. Μάλιστα, κάποια στιγμή θα τον προλάβει κι η Αφροδίτη και εκεί είναι εσύ του β' δεκαημέρου, που θα κάψεις καρδιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσύ Καρκίνε μου, μέχρι τις 5/6, θα έχεις την Αφροδίτη πάνω σου να σε πλασάρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, μετά θα μετακινηθεί στον 2ο οίκο σου, οπότε σε ανεβάζει τελείως level και σου φέρνει και λεφτά και σεξαπίλ, όχι ότι δεν είχες, αλλά και το λίγο παραπάνω δε θα σε βλάψει. Θα ηρεμήσει και λίγο τις σφοδρές επιθυμίες που σου δημιουργεί ο Άρης και ενδεχομένως να πάρεις πίσω τα χρήματα που ξόδεψες κυρίως εσύ του α' δεκαημέρου, είναι η αρχή των γενεθλίων σου, μην το ξεχνάμε... που συμβαδίζει με το θερινό Ηλιοστάσιο. Εσύ του β' που θα έχεις τον Άρη σε κοντινή απόσταση με την Αφροδίτη, σε βλέπουμε να γεμίζεις δώρα το καινούργιο ταίρι σου και να χαίρεσαι τον έρωτά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούνιος ξεκινά με τις καλύτερες συνθήκες για σένα του γ' δεκαημέρου που θα έχεις την Αφροδίτη απέναντί σου, μέχρι τις 5 του μήνα που θα θέλει να σου φορέσει την κουλούρα. Αλλά το μεγάλο πάρτι ξεκινά για σένα του α' δεκαημέρου μετά τις 6 του μήνα, αφού έχεις την Αφροδίτη στον 8ο και θα δεις περιουσιακά και κληρονομικά θέματα να λύνονται και χρήματα να έρχονται μαζί με έρωτες. Μην ξεχνάμε και τον Δία που ακόμα θα σου κάνει τα χατίρια και δε θα χαλάσεις καθόλου τη ζαχαρένια σου. Όχι ότι εσύ του β' δεκαημέρου θα μείνεις παραπονεμένος... Και Αφροδίτη θα έχεις και Άρη στον 8ο και αναμένεται μια ανάσταση και στην σεξουαλική σου ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Ετοιμάσου για μεγάλες στιγμές κι εσύ Κριάρι μου, ιδίως αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο, αφού, εκτός του Δία που παραμένει στον 2ο οίκο σου, όλο τον Ιούνιο, από τις 5 περνά κι η Αφροδίτη στον 5 οίκο των ερώτων και της δημιουργικότητας. Τώρα να δεις πως θα βγάλεις φτερά! Θα απογειωθείς, λέμε, ενδεχομένως και να ερωτευτείς (ή να ξαναερωτευτείς) και όταν θα "πιάσει λίγο" και τον Άρη στον Λέοντα, εσένα του β' δεκαημέρου σε βλέπουμε να "σηκώνεις κούπα" και να τραγουδάς "τρελαίνομαι, τρελαίνομαι... μαζί σου Λέοντά μου ανασταίνομαι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved