Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο του 2023

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Ιανουάριο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο του 2023

Καλή χρονιά να έχετε με πολλές ευκαιρίες και λιγότερα προβλήματα. Ο Ιανουάριος του 2023 δεν φέρνει αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, καθώς μερικοί πλανήτες θα αλλάξουν πόστο, ενώ άλλοι θα παραμείνουν στο ίδιο. Ας πάμε, όμως, να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα γι’ αυτόν τον μήνα:

- H Αφροδίτη, στις 3/1, 04:10 περνά στον Υδροχόο, καλώντας εσάς τους Νεροκουβαλητές, αλλά και Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους να αλλάξετε τροπάρι στα αισθηματικά σας και να απελευθερωθείτε από τύπους και δεσμά. Να γίνετε αυθόρμητοι, ειλικρινείς, ξεχωριστοί και να μη διστάσετε να ενδώσετε σε έναν έρωτα, ακόμα κι αν ξεφεύγει τελείως από τα στάνταρ σας. Εσείς Ζυγοί και Κριοί μπορείτε να πανηγυρίσετε, αφού ξεχνάτε επαγγελματικές και οικογενειακές σκοτούρες και ρίχνεστε στα ξενύχτια και τους έρωτες. Δίδυμοι και Τοξότες θα γνωρίσετε κόσμο πολύ και ιδιαίτερο, ίσως κάνετε κι ένα ταξιδάκι, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι, εκτός του ότι θα πάρετε χρήματα, να ξέρετε ότι η λίμπιντό σας θα χτυπήσει κόκκινο και θα σας αποτρελάνει.

-Η πρώτη Πανσέληνος του 2023, γίνεται 07/01, 01:07, στις 16° 21’ του Καρκίνου, δίνοντας μια έξτρα ώθηση σε σας τους Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς για να διευθετήσετε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Συγκεντρώστε, λοιπόν, την ενέργειά της, ανασκουμπωθείτε και ξεκινήστε τα έργα. Αυτή η Πανσέληνος θα σας βάλει στη μέση μιας μάχης ανάμεσα στο συναίσθημα και το ρεαλισμό, την καρδιά και το μυαλό, δυσκολεύοντας αρκετά τις αποφάσεις σας, όμως το κλειδί είναι να κρατήσετε το μέτρο και να κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό, ανεξάρτητα αν στενοχωρήσετε κάποιους. Προσοχή στα οικονομικά και στα ερωτικά σας πρέπει να δείξετε εσείς οι Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες και ό,τι απόφαση είναι να πάρετε να το κάνετε άμεσα, αλλιώς θα αποφασίσει η... ζωή για σας και δε θα σας αρέσει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Ο Ήλιος στις 20/1, 10:30 πμ, μπαίνει στον Υδροχόο, δίνοντας κυρίως σε σας που ανήκετε στο συγκεκριμένο ζώδιο τη δυνατότητα να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα στα πράγματα. Η επαναστατικότητα, η ανεξαρτησία, η έκπληξη και το φιλελεύθερο πνεύμα του ζωδίου μάλλον θα αναστατώσουν εσάς τους Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους, καθώς δε σας αρέσουν οι απότομες αλλαγές στις σχέσεις, τις συνεργασίες στο οικογενειακό και το επαγγελματικό περιβάλλον. Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα ασχοληθείτε επισταμένως με οικονομικά σας, όπου μπορεί να δείτε και μια απότομη μεταβολή προς τα πάνω, που θα σας βοηθήσει αρκετά. Εσάς, τους Ζυγούς και τους Κριούς θα σας ανακατέψει την ερωτική τράπουλα, ενώ εσάς τους Διδύμους και Τοξότες θα σας κάνει αρκετά δημοφιλείς!

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 21/01, 22:52 ώρα Ελλάδας, στη 01° 31’ του Υδροχόου κι έρχεται να κλείσει έναν κύκλο και να επιβάλλει την καινούργια... τάξη πραγμάτων σε σας, πρώτα απ’ όλα, τους Υδροχόους και μετά στους Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς, αλλάζοντας τελείως τα δεδομένα στον επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό σας τομέα. Θετικές εξελίξεις είναι στο μενού, αλλά και ευκαιρίες για βελτίωση στα οικονομικά και την ερωτική σας ζωή θα υπάρξουν σε σας τους Καρκίνους και Αιγόκερους, ενώ εσάς, Κριοί και Ζυγοί, ο έρωτας μάλλον θα σας χτυπήσει κατακούτελα και πολύ πιθανό να σας στείλει στον 7ο ουρανό. Δίδυμοι και Τοξότες θα ανοίξετε τα φτερά σας για καινούργιες περιπέτειες, ίσως και για άλλα μέρη.

- Ο Ερμής, έως τις 19/1, θα παραμείνει ανάδρομος στον Αιγόκερω, επιφέροντας καθυστερήσεις, αναβολές και μπλεξίματα σε όλα τα ζώδια και εννοείται ότι τα μόνα που επιτρέπονται είναι τα παλιά σχέδια που βγαίνουν απο το συρτάρι για να χρησιμοποιηθούν. Καινούργιοι στόχοι και ιδέες, αγορές κινητών, Η/Υ, αυτοκινήτων, μηχανών, ποδηλάτων... πατινιών ΔΕΝ επιτρέπονται. Κάποιο ταξιδάκι όμως σε μέρη γνώριμα, καλό θα ήταν! Από εκεί και πέρα, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Θα επιλυθούν θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά ή σχέσεων σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, ενώ φρέσκα ειδύλλια, γνωριμίες, προτάσεις, οικονομικές ευκαιρίες ή συμφέρουσες συμφωνίες, χρωστούμενα που θα επιστραφούν ή καθυστερούμενα είναι πιθανά για Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς.

- Ο Άρης θα παραμείνει μέχρι τις 14/1 ανάδρομος στους Διδύμους, φτάνοντας έως τις 8 μοίρες, μπλοκάροντας διαδικασίες, εξελίξεις και δράσεις και προκαλώντας εντάσεις και φιλονικίες στη σχέση, το σπίτι και τα επαγγελματικά σε σας τους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες. Μετά θα επιστρέψει στην πρότερη κατάσταση και θα γίνει αρκετά γρήγορος, αποζημιώνοντας τους πάντες για την τόσο μεγάλη καθυστέρησή του.

Είπαμε και αρχικά, πλούσιος σε γεγονότα και εξελίξεις θα είναι ο Ιανουάριος, όμως όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved