Εποχή του Αιγόκερω: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Όσο ο Ήλιος είναι στον Αιγόκερω κάποια ζώδια είναι στα καλύτερά τους

Εποχή του Αιγόκερω: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Κάθε φορά που ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, θεωρείται εποχή του και ασκεί έντονη επίδραση σε κάποια άλλα ζώδια. Όσο θα παραμείνει στον Αιγόκερω τη θετική επιρροή του θα τη δεχτούν τα παρακάτω τέσσερα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Μεγάλες υποσχέσεις δίνει για την καριέρα σου το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω. Και αυτό, γιατί ο πλανήτης αυτός θα «φωτίζει» τον δέκατο οίκο στο ηλιακό ωροσκόπιό σου, που έχει να κάνει με θέματα δουλειάς και γενικά τα επαγγελματικά σου. Θα δεις ότι θα λάμπεις στον εργασιακό σου χώρο, θα τα πηγαίνεις πολύ καλά με τους ανωτέρους σου, αλλά και τους συναδέλφους σου και γενικότερα θα μπορέσεις να πετύχεις με ευκολία κάθε στόχο που έχεις θέσει στα επαγγελματικά σου. Εκμεταλλεύσου όσο πιο πολύ μπορείς αυτή τη θετική επιρροή για να αποκτήσεις αυτά που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σεξ και πάλι… σεξ! Για όσο διάστημα ο Ήλιος θα παραμείνει στον Αιγόκερω, το σεξαπίλ σου θα χτυπήσει κόκκινο. Ο Ήλιος θα «φωτίζει» τον όγδοο οίκο σου που έχει να κάνει με το πάθος και τις ερωτικές απολαύσεις, οπότε φρόντισε να το… γλεντήσεις όσο μπορείς και να το ρίξεις έξω! Τα σεντόνια σου θα πάρουν… «φωτιά» και θα έχεις αρκετές διαθέσιμες επιλογές. Πρόσεξε όμως! Δεν υπάρχει καμία υπόσχεση για σταθερή σχέση. Υπόσχεση για σεξ υπάρχει και για καλοπέραση. Μην τα μπερδέψεις και μην έχεις εσφαλμένες προσδοκίες. Αν θες να περάσεις καλά, θα έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου, αλλά αν θες σταθερή σχέση, τότε άστο καλύτερα…

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι μόνος/η; Με τον Ήλιο στον Αιγόκερω, έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να σταματήσεις να είσαι πια… Ο πλανήτης αυτός θα «φωτίζει» τον έβδομο οίκο σου, που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τα ερωτικά σου ζητήματα και το φλερτ. Θα λάμπεις, θα φλερτάρεις και θα σε φλερτάρουν όσο ποτέ! Θα έχεις την τύχη με το μέρος σου αν κάνεις μια νέα γνωριμία, μέσα στο μήνα και μπορεί να την δεις να καταλήγει και σε μόνιμη σχέση. Φρόντισε λοιπόν να βγεις, να γνωριστείς και να εκμεταλλευτείς όλη τη θετική ενέργεια που δέχεσαι. Αν πάλι είσαι σε σχέση, τότε θα περάσετε φανταστικά με το ταίρι σου και άκρως… ρομαντικά. Η σχέση σας θα ανανεωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας μήνας με… χρήματα και εύνοια στα αισθηματικά σου θα είναι αυτός του Αιγόκερω. Για όσο διάστημα ο Ήλιος θα είναι στο ζώδιο αυτό, θα «φωτίζει» τον δεύτερο οίκο σου που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και τα λεφτά που βγάζεις από την δική σου εργασία. Οπότε τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά στο κομμάτι αυτό. Θα έχεις γεμάτο πορτοφόλι ή τουλάχιστον δεν θα έχεις πολλά έξοδα και θα περάσεις πολύ καλά! Θα το νιώθεις κιόλας ότι είσαι καλύτερα καθώς θα έχεις αυτοπεποίθηση και ενέργεια και μάλιστα θα έχεις εύνοια και στον ερωτικό τομέα γιατί θα… αρέσεις και θα φλερτάρεις αρκετά!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved