Πανσέληνος στους Ιχθύς: Αυτά τα ζώδια θα μείνουν ανικανοποίητα

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Πανσέληνος στους Ιχθύς: Αυτά τα ζώδια θα μείνουν ανικανοποίητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου γίνεται στις 10/9, 13:00 ώρα Ελλάδας, στις 13:00, στις 17° 41’ των Ιχθύων, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, (Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες), που έχουν γεννηθεί το β' δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 17 μοίρες.

Με την έντονη παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο σε αυτήν την Πανσέληνο, καθώς την επόμενη μέρα κλείνει με ακρίβεια το τρίγωνό του με τον Ήλιο στην Παρθένο, αλλά και τη συμμετοχή του Άρη στους Διδύμους, αντιλαμβανόμαστε ότι αρκετοί/ες θα έρθουν αντιμέτωποι με προκλήσεις, θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις αλλά και η αίσθηση του ανικανοποίητου, αφού άλλα θα ονειρευτούν ή θα φαντάζονταν κι άλλα τελικά θα γίνουν.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια ζώδια επηρεάζονται με την Πανσέληνο στους Ιχθύς:

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου και με τη συμμετοχή του Ουρανού και του Άρη, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν θέματα από το πουθενά στις σχέσεις σου και μάλιστα η αιτία να είναι οι «τρίτοι» που με λόγια θα φροντίσουν να σε ανακατέψουν, είτε πρόκειται για πρόσωπα συγγενικά ή γνωστά είτε της οικογένειάς σου. Γεγονός είναι ότι θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά ζητήματα που είτε αγνοούσες την ύπαρξή τους είτε δεν είχες δώσει καμία σημασία και τώρα θα πρέπει να τα επιλύσεις και χωρίς μεγάλη βοήθεια από αλλού ή θα δεις κατάματα μια πραγματικότητα που δεν ήθελες, οπότε θα πάρεις και τις ανάλογες αποφάσεις. Από την άλλη, δεν αποκλείεται και να αφιερώσεις αρκετό από τον χρόνο σου για να βοηθήσεις ένα συνεργάτη ή κοντινό σου πρόσωπο που θα βρεθεί σε ανάγκη, όπως επίσης και να ψάχνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση, όπως να αυξήσεις τις γνώσεις σου πάνω σε ένα αντικείμενο που σου αρέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου, με τη συντροφιά του Ουρανού στον Ταύρο και του Άρη στους Διδύμους, δημιουργεί απρόσμενες ανακατατάξεις στις προτεραιότητες και τη σχέση σου και είναι πολύ πιθανό να... εγκαταλείψεις το πλοίο και να συνεχίσεις μόνος/η την πορεία σου, αν δεν υπάρχουν κοινά ζητούμενα και προσδοκίες. Υπερβολικές απαιτήσεις, παραξενιές, μουρμούρα και εντάσεις δεν αποκλείεται να φέρουν και το τέλος μιας συνεργασίας ή επαφής με άτομο που είχατε έρθει αρκετά κοντά το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη, υπάρχει πιθανότητα αλλαγής πλάνων, αλλά και να εμφανιστεί στο κάδρο ένα πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα σου, είτε για καλό είτε για κακό. Ίσως ανακύψει κι ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Πανσέληνος αυτή έρχεται να σου δημιουργήσει αρκετούς μπελάδες στα επαγγελματικά σου, όπου τα παιχνίδια που έχουν παιχτεί ή τα λόγια που έχουν ειπωθεί έχουν διαμορφώσει μια αρνητική εικόνα για σένα. Αρκετά από αυτά θα έρθουν στο φως, όπως επίσης και παθογένειες που καλείσαι να βάλεις τέλος ή ενέργειες που θεωρείς ότι είχαν σαν στόχο να δυσκολέψουν τη ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου ασκηθεί αυστηρή κριτική ξαφνικά για κάτι που δεν ευθύνεσαι, αλλά έτσι έχει φανεί προς τα έξω. Καλό θα ήταν, επίσης, πριν αναλάβεις το οτιδήποτε καινούργιο, να ζητήσεις λεπτομερή αναφορά και ανάλυση, ώστε να ξέρεις τι καθήκοντα και υποχρεώσεις έχεις, αλλά και αν μπορείς να αντεπεξέλθεις χρονικά. Η επιπολαιότητα ή η... ξερολίασή σου θα σου στοιχίσει, γι’ αυτό πρόσεξε!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αυτή η Πανσέληνος, όχι απλά σε προσγειώνει ανώμαλα, αλλά σε κάνει να χάνεις κάθε ενθουσιασμό, αισιοδοξία και εμπιστοσύνη για πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σου ή στον επαγγελματικό σου χώρο. Ενδεχομένως να βγουν στη φόρα διάφορα ψέματα ή κακεντρέχειες που θα χρειαστεί να ξεδιαλύνεις, αλλά και προβλήματα με το σπίτι ή τη δουλειά που θα σε έχουν στο τρέξιμο, για να βγάλεις άκρη, καθώς είναι πιθανές βλάβες και τεχνικά προβλήματα ή μπλεξίματα με ένα έργο που ήταν να ξεκινήσει, ένα ακίνητο ή μια μετακόμιση. Όλα αυτά φαίνεται να δημιουργούν εστίες έντασης στη σχέση σου, να σε ταλαιπωρούν και σωματικά, γι’ αυτό φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια των αντοχών σου και κρεβατωθείς ή έχεις κάποιο μικροατύχημα που θα σε βγάλει εκτός... κούρσας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Καλό θα ήταν να κρατάς χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών σου με τη συγκεκριμένη Πανσέληνο, τόσο στον ερωτικό, όσο και στον οικονομικό τομέα, γιατί εδώ ισχύει το «όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα», γιατί ναι, μεν σε τσιτώνει ο Άρης στους Διδύμους, αλλά ο Ουρανός, που έχει ενεργή συμμετοχή, έχει άλλη άποψη. Άλλα θα περιμένεις, άλλα θα έρχονται, ενώ δεν αποκλείεται να εκπλαγείς αρνητικά από κινήσεις ή συμπεριφορές, ακόμα και των πολύ αγαπημένων σου ατόμων. Μια συμφωνία, επίσης, μπορεί να ακυρωθεί ή να μην αρνηθείς εσύ να την προχωρήσεις, αν αλλάξουν οι όροι, να μην πάρεις τα χρήματα που υπολόγιζες ή να χρειαστεί να ξοδέψεις ένα ποσό για να αντικαταστήσεις μια ζημιά του σπιτιού σου. Όλα αυτά βέβαια ενδεχομένως να τα αποφύγεις, αν είσαι εσύ εκείνος που θα υποκινήσει τις εξελίξεις και φέρεις τα πάνω-κάτω, μιας και ο κυβερνήτης σου, Ουρανός, αυτό ζητάει.

ΛΕΩΝ ♌

Αν δεν είχε συμμετοχή ο Ουρανός, θα μιλούσαμε με άλλους όρους για αυτήν την Πανσέληνο, όμως τώρα αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς το κέντρο βάρους εκτός από τα οικονομικά, θα πέσει και στα επαγγελματικά σου. Μάλιστα, ίσως συνδέονται οι δυο τομείς, αφού δεν αποκλείεται ένα απρόσμενο περιστατικό ή αλλαγή καθεστώτος να συνοδευτεί από περικοπή μισθού, μείωση κάποιων παροχών ή αναθεώρηση όρων μιας συμφωνίας, που πλέον δε θα σε συμφέρει να προχωρήσει. Από την άλλη, δεν αποκλείεται και να ανακύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου, όπως επίσης να χαμηλώσεις τον πήχη των προσδοκιών σου και να συμβιβαστείς με λιγότερες αποδοχές. Κι ερωτικά όμως, μάλλον από τη δική σου την πλευρά, δε θα πάνε καλά τα πράγματα. Ίσως δεν είσαι ευχαριστημένος με ό,τι έχεις ή περίμενες περισσότερα και τελικά θα παραμείνεις ανικανοποίητος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Πανσέληνος στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, αλλά και ξαφνικές αλλαγές στις ερωτικές και φιλικές σου σχέσεις, καθώς ο Ουρανός απέναντί σου θα βάλει το δαχτυλάκι του και θα ανακατέψει για μια ακόμα φορά την τράπουλα. Το ότι θα ελκύεις είναι το μόνο σίγουρο, αλλά στην πορεία οι ισορροπίες θα ανατρέπονται, ίσως μάλιστα, πάνω που θεωρείς ότι έχεις κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου σου να σου ξεφεύγει ή να σε βάζει στη «ζώνη φίλων». Επίσης, είναι πιθανό να χαλάσει μια φιλία, να διακοπεί μια συνεργασία ή ένα πρόσωπο της εμπιστοσύνης σου να αποδειχτεί «κάλπικο». Πάντως, ακόμα κι αν στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις, είναι δεδομένο ότι μετά το ξεσκαρτάρισμα θα μείνεις με αυτούς/ες που πραγματικά αξίζουν το ενδιαφέρον σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς, με τη συμμετοχή του Ουρανού στο ζώδιό σου, σε ωθεί να ξανοιχτείς σε άλλους κύκλους, να γνωρίσεις καινούργια άτομα, να ξεκόψεις από παρέες, να κάνεις νέες φιλίες κι ενδεχομένως να ανακατευτείς με κοινωνικές δραστηριότητες ή να ξεκινήσεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που θα σε εξελίξει. Δεν αποκλείεται κιόλας, μέσα από εκεί να έρθεις σε επαφή με κάποιον/α που να δημιουργηθεί ερωτική έλξη, όμως, να ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό, άλλο να έχεις στο μυαλό σου και άλλο να γίνει ή η συνέχεια να σε δυσαρεστήσει, αν περίμενες πολλά, όπως και να πρόκειται για άτομο που είναι ιδιόρρυθμο ή αρκετά ιδιότροπο και να μην τα βρείτε τελικά. Επίσης, ίσως δε σου αρέσει η εικόνα σου και θελήσεις να την βελτιώσεις, για να γίνεις πιο ελκυστικός/η στο αντίθετο φύλο και να αυξηθούν οι επιλογές σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved