Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Σεπτέμβριο

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη "black list";

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος επιφυλάσσει προβλήματα και εμπόδια για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Σεπτέμβριο είναι τα εξής:

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρίση, με πιάνει κρίση

Με τον Άρη στο 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου, το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρεις ανάσα. Όχι μόνο γιατί η ίδια η δουλειά ή οι απαιτήσεις των άλλων θα αυξηθούν, αλλά θα έχεις να αντιμετωπίσεις έντονο ανταγωνισμό, αρκετές διαφωνίες (ενίοτε και χωρίς σοβαρά επιχειρήματα) και αντιδράσεις για τις... αντιδράσεις. Διάφορα πρόσωπα μέσα από τη δουλειά σου θα σου τη λένε συνεχώς, θα βρίσκουν τις ιδέες σου πολύ άστοχες ή άκαιρες ή τη συμπεριφορά σου αντιεπαγγελματική. Από την άλλη, η Πανσέληνος στον άξονά σου, στις 10, θα αφαιρέσει κάθε υπομονή και ανεκτικότητα και πολύ πιθανό μια κουβέντα να σε κάνει να βγάλεις καπνούς από τα ρουθούνια σου. Θα γυρίσει και ο Ερμής ανάδρομος, στις 11, οπότε αποχαιρέτα οικονομικά πλάνα και προγράμματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλαλούμ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, μεγάλο ζόρι δε θα έχεις, αλλού είναι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις και τα περισσότερα έχουν να κάνουν με τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σου, όπου θα επικρατεί χάος. Εκτός του ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου θα σε έχουν στην μπούκα ή θα σου βγάλουν ξαφνική επίθεση, άνευ λόγου και αιτίας, πολύ πιθανό με την Πανσέληνο, στις 10, να υπάρξει και απρόσμενη εξέλιξη με ένα ακίνητο και να τραβάς τα μαλλιά σου. Στη δουλειά σου, δε, ο καθένας θα έχει άποψη, θα προσπαθούν να σε "καλουπώσουν" και κάθε σκέψη για ελεύθερο χρόνο πάει περίπατο. Πώς να μην είσαι κι εσύ στην τσίτα και να μη θέλεις να το βάλεις στα πόδια; Σαν κερασάκι, έχουμε και τον ανάδρομο Ερμή στον 5ο οίκο σου, από τις 11, αν και τα στραβά του θα αρχίσεις να τα βλέπεις νωρίτερα. Μόνο πίσω θα πηγαίνεις και πιθανό είναι να επανεμφανιστεί πρώην που θα σου δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο μπλέξιμο και αμφιβολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσα ήξερες να τα ξεχάσεις

Με τον Άρη στον 7ο οίκο σου, οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα είναι σε εμπόλεμη ζώνη και οι τσακωμοί, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι συχνό φαινόμενο, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο να τα βροντήξεις κάτω και να φύγεις, αφού άκρη δε θα βγαίνει. Μια γλώσσα... 40 πήχες θα βγάζει το ταίρι σου ή ένας συνάδελφός σου, μόνιμα θα είναι σε διαφωνία μαζί σου και όπως όλα δείχνουν το να συνεννοηθείτε και για τα πιο απλά πράγματα θα είναι μάλλον δύσκολο. Από την άλλη, θα τραβάς άτομα ελαφρώς ανισόρροπα, που δεν ξέρουν τι θέλουν και παρ' όλα αυτά θα έχουν και... άποψη, γι' αυτό αν θέλεις την ηρεμία σου, πρόσεξε και κράτα χαμηλά τα επίπεδα του ενθουσιασμού σου. Χάος και αταξία θα επικρατήσει και στο σπίτι σου με την Πανσέληνο στις 10, όπου πολλά από αυτά που ήξερες θα τα ξεχάσεις, όσον αφορά στη δουλειά σου. Κι η υγεία σου πάντως δε θα είναι στα καλύτερά της.

ΙΧΘΥΕΣ: Επίθεση από το πουθενά

Ο Άρης στους Διδύμους προκαλεί ήδη μεγάλη αναστάτωση στο περιβάλλον σου και σου στερεί στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής γαλήνης, εξ αιτίας των καβγάδων μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις τη θέση του ενός ή του άλλου, αλλά και το χώσιμο της μύτης τους στην προσωπική σου ζωή. Ο καθένας θα έχει λόγο και γνώμη, ακόμα κι αν δε του τα ζητήσεις και σαν να μην έφταναν αυτά, ανακατώματα και μπερδέματα θα έχεις και σε περιουσιακά θέματα, ενώ στο μενού περιλαμβάνονται και ζημιές στο σπίτι σου. Με την Πανσέληνο, στις 10, μπαίνει και ο Ουρανός στο παιχνίδι, που για άτομα cool σαν κι εσένα δεν είναι ό,τι καλύτερο, αφού το ταίρι σου ή ένας/μία συνεργάτη/α θα πάθουν κρίση και θα φας ξαφνική επίθεση. Ενδεχομένως και να διακοπεί μια συνεργασία για απροσδιόριστους λόγους και να μείνεις μπουκάλα. Σαν να μην έφταναν αυτά, αν έχεις "ξεχάσει" λογαριασμούς απλήρωτους ή έχεις χρέη που δεν έχεις διακανονίσει, τότε με τον ανάδρομο Ερμή να περιμένεις τηλεφώνημα...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved