Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο του 2022;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Αύγουστο

Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο του 2022;

Σιγά-σιγά, φτάσαμε και στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού... Τι μας επιφυλάσσει ο Αύγουστος; Σίγουρα θα έχουμε κάποιες αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, όπως πάντα, οπότε ας πάμε να τις δούμε!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Ο Ερμής, 4/8, 9:58 πμ, περνά στην Παρθένο, βοηθώντας εσάς Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες να βάλετε σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα του καλοκαιριού, να οργανωθείτε, να τακτοποιήσετε τις εκκρεμείς υποθέσεις σας και να βγάλετε από τον πάγο σχέδια, ιδέες και προγράμματα που είχατε κάνει, ώστε να τα υλοποιήσετε. Αν Αιγόκεροι και Καρκίνοι θέλετε να ξεκινήσετε κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια, μαθήματα, να πάτε ένα ταξίδι ή να κινήσετε γραφειοκρατικά σας ζητήματα, τώρα είναι η ώρα. Λέοντες και Υδροχόοι καιρός είναι να οργανώσετε τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας, ενώ Ταύροι και Σκορπιοί πιο πραγματιστές με τα ερωτικά σας.

Στις 26/8, 4:20 πμ θα μπει στον Ζυγό, όπου θα επανέλθει κι η ισορροπία στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα εσείς οι Ζυγοί. Από την άλλη όμως οι, Καρκίνοι, Κριοί κι Αιγόκεροι μάλλον θα απηυδήσετε από την αναποφασιστικότητα που θα σας πιάσει, την έλλειψη αυθορμητισμού, τα «ίσως», «μήπως» και «αλλά» που θα τριγυρνούν στο κεφάλι σας ή θα ακούτε από άλλους. Δίδυμοι κι Υδροχόοι όμως θα έχετε αέρα στα πανιά σας και θα αρχίσετε τα ερωτικά (νοερά και μη) ταξίδια. Παρθένοι και Ιχθύες, ερευνήστε τρόπους και συμφωνίες/συνεργασίες για αύξηση κερδών.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!


- Στις 11/8, 21:30 πμ, η Αφροδίτη θα μπει στον Λέοντα, ξεσηκώνοντας Λιοντάρια, Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους. Όχι ότι δεν μονοπωλήσατε αρκετά το ενδιαφέρον, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να μεγαλουργήσετε στο ερωτικό πεδίο. Τόλμη, γοητεία, περηφάνια και καμία προκατάληψη, θα έχετε την ευκαιρία σας να ζήσετε στιγμές φλογερού πάθους, να μοιραστείτε γενναιόδωρα συναισθήματα και μοναδικές στιγμές πολυτέλειας και καλοπέρασης, ενώ κάποιοι πιο τυχεροί θα δημιουργήσετε και μια καινούργια σχέση. Ευνοείστε κι εσείς Κριοί, Ζυγοί και Τοξότες που θα διαπρέψετε στον ερωτικό στίβο κερδίζοντας καρδιές και εντυπώσεις, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα δείτε τα οικονομικά σας να παίρνουν την... ανηφόρα.

- Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 12/8, 04:35 ώρα Ελλάδας, στις 19° 21’ του Υδροχόου και θα είναι το 3ο και τελευταίο Supermoon (Υπερπανσέληνος) στη σειρά. Υδροχόοι, Λιοντάρια,Ταύροι και Σκορπιοί καλείστε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής, είτε λόγω της ψυχολογικής πίεσης που θα σας ασκηθεί είτε λόγω γεγονότων που θα μεταβάλλουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, η καριέρα σας ή ζητήματα σπιτιού και οικογένειας θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Δε χρειάζεται πανικός και δράματα, αλλά ψυχραιμία και αποστασιοποίηση. Δεν αποκλείεται ένας έρωτας που θα αφήσει το στίγμα του βαθιά μέσα σε σας τους Κριούς, Ζυγούς και Τοξότες, όπως επίσης και μια σημαντική εξέλιξη στα οικονομικά σε σας Καρκίνους και Αιγόκερους.

- Ο Άρης, στις 20/8, 10:57 πμ, μπαίνει στους Διδύμους, ξεσηκώνοντας τόσο τα Διδυμάκια, όσο και εσάς Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Για αρκετό καιρό (θα είναι ανάδρομος για τουλάχιστον 6 μήνες), η ενέργεια θα σας κατακλύσει, θα βομβαρδιστείτε σχεδόν από πολλές και διάφορες πληροφορίες, αλλά θα ανοίξετε τόσα μέτωπα που θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Οι μετακινήσεις, οι επαφές σας, οι συναντήσεις και οι γραφειοκρατικές σας υποθέσεις θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο. Δε θα λείψουν όμως ευτράπελα, παρατράγουδα αλλά και τσακωμοί, διαφωνίες και ατυχήματα, γι’ αυτό μην υποτιμάται την εξυπνάδα άλλων, μην προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι γνωρίζετε παραπάνω από οποιονδήποτε και κυρίως μην βιάζεστε γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα σκοντάψετε. Ευνοημένοι θα είστε εσείς Υδροχόοι, Ζυγοί και Λέοντες όπου θα δραστηριοποιηθείτε, θα επεκταθείτε κοινωνικά και θα κάνετε ένα σωρό χρήσιμες (ή και άχρηστες) γνωριμίες, ενώ εσείς οι Ταύροι και Σκορπιοί θα πρέπει να φυλάτε καλά την καρδούλα και την τσέπη σας γιατί θα έχετε την τάση να «σκορπήσετε» χρήματα και αισθήματα.

- Στις 23/8, 6:16 πμ, έχουμε την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, που στρέφει τα φώτα σε σας Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς. Παρότι επηρεάζεστε άμεσα από τον ανάδρομο Ερμή, μην ξεχνάτε ότι σύντομα θα γυρίσει ορθόδρομος, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε εντυπώσεις και να αναδειχτείτε στον προσωπικό ή επαγγελματικό στίβο. Η πρακτικότητα, η οργάνωση, η τακτικότητα και η εργατικότητα της Παρθένου θα βοηθήσει, ώστε να συμμαζευτείτε από τις διακοπές και τις καλοκαιρινές κραιπάλες και να φτιάξετε τα πλάνα σας για την καινούργια σεζόν, που εκτός από δουλειές μπορεί να περιλαμβάνουν και οτιδήποτε αφορά στην υγεία σας και τη διατροφή ή την άσκηση. Πιο προσγειωμένα και στοχευμένα θα κινηθείτε κι εσείς Ταύροι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι ακόμα και στα ερωτικά σας, ενώ Λέοντες και Υδροχόοι καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας.

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 27/08, 11:16 πμ, στις 04° 03’ της Παρθένου, ωθώντας εσάς τους Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς να κλείσετε τους εκκρεμείς λογαριασμούς σας και μάλιστα σύντομα γιατί μόνο έτσι θα διαγράψετε έναν καινούργιο κύκλο στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί να διαχειριστείτε κατάλληλα τον συναισθηματισμό σας, να βάλετε το κεφαλάκι σας κάτω να δουλέψει, για να βρείτε λύσεις και να κάνετε τα σχέδιά σας, που όμως θα παραμείνετε εστιασμένοι. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να «ωριμάσετε» και να κατευθυνθείτε προς την ανεύρεση εκείνου του προσώπου που θα σας εμπνεύσει, ώστε να προχωρήσετε μαζί του σε μια συμβίωση ή και γάμο. Αφορά και σε σας τους Ταύρους και τους Αιγόκερους. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, μετριάστε τις επιθυμίες σας, σκεφτείτε λογικά και πράξτε αναλόγως, τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σας.

Αν θέλετε να δείτε όλα όσα σκαρώνουν οι πλανήτες τον Αύγουστο για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved