Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Αύγουστο

Δεν είναι πολλοί αυτοί που θα περάσουν όμορφα

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Αύγουστο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Αύγουστο που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα χαροποιήσει από πολλές απόψεις. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Αύγουστο δεν είναι πολλά!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΛΕΩΝ

Περιμένεις πώς και πώς να ακούσεις μια καλή κουβέντα και η αλήθεια είναι ότι σε έχει πάρει αρκετό καιρό η μπάλα, όμως εσύ που είσαι γεννημένος το α' δεκαήμερο, εκτός του ότι έχεις έναν Δία στον Κριό να τριγωνίζει τον Ήλιο σου, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι είσαι με αέρα στα πανιά σου και έχουν ανοίξει οι ορίζοντές σου, τον Αύγουστο από τις 12 η Αφροδίτη θα είναι πάνω σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βγάλεις τα απωθημένα σου, να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου και να τραβήξεις όλα τα φώτα πάνω σου. Πιθανό είναι κι ένα ταξίδι αναψυχής, που θα αναζωογονήσει το σώμα και το πνεύμα σου, αλλά και μια πρόταση ή γνωριμία που θα είναι τυχερά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΚΡΙΟΣ

Εσύ του α' δεκαημέρου παραμένεις ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του καλοκαιριού, που η τύχη και οι ευκαιρίες θα είναι στο τσεπάκι σου, οπότε δε θα χάσεις ούτε και τον Αύγουστο το χαμόγελό σου. Άλλωστε, η Αφροδίτη στον φιλικό σου Λέοντα θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές έρωτα, δημιουργίας και διασκέδασης και θα φροντίσει κιόλας να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, είτε είσαι μόνος (που δε θα μείνεις και πολύ) είτε σε σχέση. Από υγεία θα σφύζεις, χασούρα οικονομική δε θα έχεις, η δουλειά θα πάει μια χαρά, θα καταφέρεις και να ξεκουραστείς, οπότε ποιος τη χάρη σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ίδια κι εσύ του α' δεκαημέρου που θα περάσεις ωραίες στιγμές με συγγενείς και φίλους, θα κάνεις τις βόλτες και τις εκδρομές σου, ενώ θα γνωρίσεις και κάποιο αξιόλογο άτομο και να υπάρξει και ειδύλλιο, αφού θα τραβάς τα βλέμματα πάνω σου, με το κέφι, το μπρίο και τη φρεσκάδα σου. Μπορεί να σου κάνουν και δωράκι σούπερ ή να αγοράσεις σε συμφέρουσα τιμή κάτι σχετικό με την επικοινωνία ή τη μετακίνησή σου. Μετά τις 21, υποδέχεσαι και τον Άρη στο ζώδιό σου, οπότε θα ανεβάσεις τρελές ταχύτητες και θα τρέξεις υποθέσεις της προσωπικής σου ζωής.

Διάβασε επίσης:

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved