Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 28/07 έως 27/08

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 28/07 έως 27/08

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από τις , που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, έως και τις 27/8.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ποντικός

Ανολοκλήρωτες δουλειές και υποχρεώσεις, που έχουν απομείνει από τον περασμένο μήνα εξακολουθούν να σε απασχολούν κι αυτή την περίοδο. Θα φτάσεις στην επίλυση μικρών προβλημάτων, αν και τα μεγαλύτερα για να λυθούν χρειάζονται ακόμα πολλά να γίνουν.
Τα οικονομικά σου θα είναι σε άνοδο, αλλά τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου ενδεχομένως να υπάρξει μια στασιμότητα, λόγω ενός παλιότερου ζητήματος που θα επανεμφανιστεί. Μην αφήσεις να επηρεαστεί η διάθεσή σου από αυτό και μην μπεις σε περιττή αντιπαράθεση το ταίρι, την οικογένεια ένα/μια φίλο/η, καθώς οι εντάσεις και η δυσάρεστη ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί, πιθανά εξ αιτίας σου, μπορεί να διαρκέσει για ολόκληρο το μήνα.

Βούβαλος

Μια γεμάτη συναισθηματικά περίοδος για σένα είναι αυτή όπου θα διαπιστώσεις ότι ο/η σύντροφός σου δύσκολα θα ευχαριστιέται, ακόμα κι αν του δώσεις τον ουρανό με τα άστρα και πάντα θα ζητά το κάτι παραπάνω, ως απόδειξη της αγάπης σου, σαν να έχει βάλει στόχο ζωής να σε ταλαιπωρήσει. Θα βρεθείς σε αδιέξοδο και ακόμα κι αν πρέπει να ληφθούν κοινές αποφάσεις και χρειαστεί να εκφράσεις τη γνώμη σου, θα έρθεις αντιμέτωπος με επιθετικές συμπεριφορές. Μην αγνοείς αυτό που συμβαίνει ή το κρύβεις κάτω από το χαλί. Θα πρέπει να του/ης δείξεις ότι είναι άδικος/η, έως και σκληρός/η μαζί σου, συχνά-πυκνά και δεν το αξίζεις. Τουλάχιστον στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχετε θα έχεις πολυτέλειες ή θα σπαταλάς χρήματα όπου θέλεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Αυτή την περίοδο, πρέπει να αφιερώσεις χρόνο για να σκεφτείς προσεκτικά τη σχέση σου. Εξέτασε τη στάση και τα κίνητρά σου και ψάξε να δεις, αν ήσουν δίκαιος/η απέναντι στο ταίρι σου. Το χάσμα ανάμεσά σας φαίνεται διευρύνεται και το να κατηγορείς συνεχώς την άλλη πλευρά δε σε αφήνει να δεις καθαρά τι χρειάζεται να γίνει για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματά σας. Εννοείται ότι έχεις κάνει κι εσύ λάθη και ενδεχομένως σε κάποιες περιπτώσεις ήσουν κι άδικος/η κι όσο πιο σύντομα το καταλάβεις, τόσο πιο γρήγορα θα εξομαλυνθεί η κατάσταση. Από την άλλη, οι επαγγελματικές επαφές και τα άτομα που θα συναντήσεις μέχρι τον Αύγουστο θα σε βοηθούν όλο και περισσότερο. οπότε να περιμένεις επέκταση στην επαγγελματική σου ζωή, ακολουθούμενη κι από μια ανάκαμψη στα οικονομικά σου.

Λαγός/Γάτα

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να οργανώσεις τα σχέδιά σου και να τα παρουσιάσεις με περηφάνια και τη σιγουριά ότι θα λειτουργήσουν. Αρκετοί/ες θα έχουν θετική ανταπόκριση, θα βρεις προθυμία, θα σου τονώσουν την αυτοπεποίθηση και θα σε προτρέψουν να προχωρήσεις και να μη σταματήσεις, μέχρι να φτάσεις στην κορυφή. Οι παθογένειες σιγά-σιγά θα εξαλειφθούν και νέες ευκαιρίες και επιλογές θα έρθουν γρήγορα. Κυρίως ο Αύγουστος είναι ο μήνας που πρέπει να πάρεις αποφάσεις, να είσαι θετικός/η και να κάνεις πράγματα.

Δράκος

Μια υπέροχη περίοδο θα είναι αυτή για σένα, όπου θα βρίσκεσαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς νέες ευκαιρίες και επιλογές σε σχέση με τα χρήματα και την εργασία. Απλώς βεβαιώσου ότι δεν παραμελείς τους δικούς σου ανθρώπους γιατί αν δεν τους λάβεις υπόψη σου, μπορεί να προσπαθήσουν να ματαιώσουν τα σχέδιά σου. Θα ήταν κρίμα, οπότε φρόντισε να τους συμπεριλάβεις, όταν πρόκειται να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον. Στις δυο μεσαίες εβδομάδες του Αυγούστου θα πάρεις την ανταμοιβή σου για τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που έχεις κάνει από την αρχή της χρονιάς και θα αποδειχτεί ότι κινείσαι στη σωστή κατεύθυνση.

Φίδι

Αυτή την περίοδο θα κινηθούν περισσότερο με θέματα καριέρας και όχι διασκέδασης, όχι όμως ότι θα κλειστείς μέσα. Πάνω σε αυτόν τον τομέα ευνοείσαι και μάλιστα αν σκέφτεσαι να εργαστείς ή ακόμα και να ζήσεις στο εξωτερικό, ο Αύγουστος είναι ο ιδανικός μήνας για να τακτοποιήσεις όποια έγγραφα χρειάζονται. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν προτού βελτιωθούν, οπότε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στις 8/8, καθώς μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια. Ωστόσο, μερικές φορές, είναι καλύτερο να βγαίνει ό,τι υπάρχει και να ξεκαθαρίζει μια κατάσταση, παρά να το έχεις σαν αγκάθι μέσα σου. Να είσαι ανοιχτός/η και ειλικρινής, καθώς μετά τις 20 θα επανεμφανιστούν και πάλι τα ίδια θέματα. Επιπλέον, αν κάποιο άτομο σε πλησιάσει, προσπαθώντας να σε πείσει να βγάλεις γρήγορα λεφτά, τρέξε όσο πιο μακριά γίνεται.

Άλογο

Αυτή την περίοδο θα πρέπει να μάθεις να λες "όχι", όταν οι άλλοι απαιτούν υπερβολικές απαιτήσεις από την ενέργεια και την προσοχή σου γιατί αν δεν το κάνεις, θα έχεις θέματα υγείας. Τα θετικά συναισθήματά σου θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις αυτόν τον μήνα και καθώς αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου, θα ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια με ευκολία. Το δεύτερο μισό του Αυγούστου θα είσαι ιδιαίτερα ενεργητικός και κοινωνικός, οπότε αναμένεται να ξεκινήσεις μια νέα αθλητική δραστηριότητα, ένα χόμπι, θα μετέχεις σε ομάδες ή παρέες, όπως επίσης και σε πάρτι. Ωστόσο, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια του εαυτού σου. Επιπλέον και ερωτικά κάτι απρόσμενο θα συμβεί, αλλά αν κρατήσεις τα πόδια σου στο έδαφος, όλα θα πάνε καλά.

Κατσίκα/Πρόβατο

Τα παλιά συναισθήματα απογοήτευσης, δυσαρέσκειας και αρνητισμού θα πρέπει επιτέλους να εξαφανιστούν. Είχες πολύ δρόμο να κάνεις τελευταία χρόνια και θα δυσκολευτείς να πιστέψεις ότι φτάνει στο τέλος του. Αλλά έτσι είναι. Το κύριο ζητούμενο αυτής της περιόδου είναι η ερωτική σου ζωή που θα πρέπει τώρα να περάσει πρώτη στη λίστα προτεραιοτήτων σου. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να αναλογιστείς τα μαθήματα που πήρες το προηγούμενο διάστημα και σκέψου, προτού προβείς σε οποιουδήποτε είδους δέσμευση στο μέλλον. Δεν είναι μόνο στα ερωτικά σου που έχεις αισθανθεί ότι πάνω από το κεφάλι σου υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο, αλλά και στους τομείς της εργασίας, των χρημάτων και της υγείας. Αλλά, τώρα μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα.

Πίθηκος

Κάποιος άνθρωπος που μπήκε στον κοινωνικό ή επιχειρηματικό κύκλο σου πέρυσι, σου έδωσε τροφή για σκέψη σχετικά με μια αλλαγή σε έναν τομέα της ζωής σου, που απ' ό,τι φαίνεται είχε μεγαλύτερη επίδραση πάνω σου, καθώς βρέθηκες να τη σκέφτεσαι για αρκετούς μήνες. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις το βήμα. Ο Αύγουστος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να βάλεις μπροστά τις μηχανές, αλλά και να ξεφορτωθείς ό,τι έχει χτιστεί σε σαθρό έδαφος. Υπάρχει ένα νέο κεφάλαιο που ξεκινά και δεν χρειάζεσαι τα συναισθηματικά σκουπίδια που σε κρατούν πίσω. Η απογοήτευση και η δυσαρέσκεια στην καριέρα σου πρέπει επίσης να αντιμετωπιστούν, οπότε ίσως είναι καιρός να κοιτάξεις πιο μακριά ή ακόμα και να κάνεις στροφή στην καριέρα σου.

Πετεινός

Αυτό το διάστημα, μπορείς να σταματήσεις να κρατάς την ανάσα σου και να αρχίσεις να αναπνέεις ξανά κανονικά. Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή, οπότε αν παράτησες το γυμναστήριο ή τη διατροφή σου, άρχισες και πάλι το κάπνισμα, τα ποτά και τα ξενύχτα, κάνε μια πιο συντονισμένη προσπάθεια για να επαναφέρεις τον εαυτό σου στο "σωστό" δρόμο. Τώρα πια είναι λιγότεροι οι περιορισμοί και τα εμπόδια, επιτρέποντάς σου να συνεχίσεις τη δουλειά σου απερίσπαστος, να αφοσιωθείς στην καριέρα σου ή να βρεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Στις 5/8, θα πάρεις μια γεύση για το τι γίνεται, όταν εμπλέκεται η τύχη. Μην απορρίπτεις τις νέες ευκαιρίες ως μικρές ή ασήμαντες γιατί από έναν καρπό μεγαλώνει ολόκληρο δέντρο. Μπορεί, λόγω αρνητικών εμπειριών, να βγάζεις πίκρα ή κυνισμό και στα ερωτικά σου, όμως κι εκεί αναμένεται μεγάλη βελτίωση.

Σκύλος

Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες, καθώς όλα δείχνουν ότι τα επαγγελματικά σου και οι προσωπικές σου υποθέσεις βρίσκονται σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης και αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά, θα υπάρχει σοβαρό θέμα. Γύρω στα μέσα Αυγούστου θα δεις κάποιες εντάσεις να εκτονώνονται, αλλά την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν αρκετές εργασιακές πιέσεις, οπότε προσπάθησε να ξεπεράσεις την καταιγίδα. Δοκιμάζεσαι και συναισθηματικά, όπου αισθάνεσαι ότι σε τραβούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά οφείλεις να εστιάσεις στις σχέσεις με τον/η σύντροφο, τον/η σύζυγο ή κάποιο/α συνεργάτη σου, γιατί εκεί βρίσκονται τα κύρια προβλήματα. Εσύ που είσαι ελεύθερος/η βέβαια ευνοείσαι και μάλιστα θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και θα γνωρίσεις καινούργια άτομα. Κάποιοι τσακωμοί είναι πιθανοί στις 7 ή τις 25, αλλά θα καταφέρεις να τους χειριστείς.

Χοίρος

Είσαι ελεύθερος/η να κάνεις όνειρα και κανείς δε θα σε κατηγορήσει, αυτή την περίοδο. Είσαι οξυδερκής, οργανωμένος και έχεις νέες ιδέες και σχέδια για το μέλλον, που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Οι δυνάμεις της φαντασίας σου θα τραβήξουν την προσοχή ενός προϊστάμενου ή καινούργιου εργοδότη που θα είναι πρόθυμος να σε στηρίξει, γι' αυτό κι εσύ να διαπραγματευτείς σωστά και να αποκομίσεις τα μέγιστα δυνατά. Μην αρκείσαι στη δεύτερη θέση και διεκδίκησε το καλύτερο στους βασικούς τομείς της ζωής σου, επαγγελματικά, οικογενειακά, οικονομικά. Ο Αύγουστος είναι ένας πολλά υποσχόμενος μήνας για να αφήσεις το στίγμα σου και να αναβαθμιστείς, γι' αυτό μην χρονοτριβείς. Συζήτησε τις δύσκολες επαγγελματικές ή συναισθηματικές αποφάσεις με έμπιστους φίλους, αλλά μην ζητάς τη συμβουλή τους και ύστερα κάνεις του κεφαλιού σου. Άκου τι έχουν να σου πουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved