Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια θα πάρουν «φωτιά»

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια θα πάρουν «φωτιά»

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 28/07, 20:54 ώρα Ελλάδας, 05° 38’ του Λέοντα επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού σταυρού (Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς), κυρίως αυτούς, που έχουν γενέθλια το α’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Δία στον Κριό δίνει σαφή πλεονεκτήματα και ευκαιρίες και στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, ωστόσο, κάποια άλλη μερίδα ζωδίων, χρειάζεται αρκετή προσοχή γιατί εύκολα θα πάρει φωτιά που δύσκολα θα σβήσει κι εκτός από τα ξερά θα καούν και τα χλωρά... Επιπλέον, όσο πιο γρήγορα πάρουν πρωτοβουλίες ώστε να αλλάξουν την προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή, τόσο πιο ανώδυνες θα είναι οι εξελίξεις. Ας πάμε να δούμε ποια είναι αυτά!

ΛΕΩΝ

Με ισχυρή θέληση, τόλμη, δύναμη κι αυτοπεποίθηση θα προχωρήσεις σε αλλαγές, που θεωρείς απαραίτητες για την ευτυχία σου αλλά και την επίτευξη των προσωπικών σου στόχων κι η αλήθεια είναι ότι θα σου είναι εύκολο να δεις και άλλες απόψεις, ιδέες και να ανοίξεις τα φτερά σου, αφού ο Δίας στον φίλο σου, Κριό, θα σε βοηθήσει όσο δε φαντάζεσαι. Προτάσεις θα σκάνε από εκεί που δεν το περιμένεις, άνθρωποι θα εμφανίζονται στον δρόμο σου και θα είναι πρόθυμοι να σε στηρίξουν ή θα θέλουν να σε γνωρίσουν περίσσότερο, ενώ δεν αποκλείονται ταξίδια, εκδρομές και ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Ωστόσο, θα υπάρξουν και ζητήματα επαγγελματικά που θα ανακύψουν ξαφνικά και θα πάνε πίσω τα σχέδιά σου ή θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις άμεσα. Δεδομένων των καταστάσεων, είναι πολύ πιθανό να βγάλεις εγωκεντρισμό, σνομπισμό και αλαζονεία, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα. Επίσης, καλό θα ήταν να μειώσεις τις απαιτήσεις από τον/ην σύντροφό σου και να μην επιμένεις για πράγματα που γνωρίζεις ότι είναι δύσκολο να σου προσφέρει, αν θέλεις να αποφύγεις τις συχνές εντάσεις ή ακόμα και τη ρήξη. Το ίδιο ισχύει και για μια συνεργασία σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου, τον Λέοντα, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, δε θα χαλαστείς καθόλου. Η δημοφιλία σου θα εκτιναχθεί στα ύψη, θα είσαι συμπαθής και πολλοί άνθρωποι θα θέλουν να σε γνωρίσουν, να συνεργαστούν μαζί σου, ακόμα και να κάνουν ερωτική σχέση μαζί σου, κάτι που θα φουσκώσει τα μυαλά σου... και θα πάρεις πολύ αέρα, με αποτέλεσμα να αναπτύξεις μια αλαζονεία. Επιπλέον, επειδή ταυτόχρονα γίνεται και ένα τετράγωνο του Ερμή στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλά και μια αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιό σου να είσαι προετοιμασμένος για απρόσμενες εξελίξεις και γεγονότα που θα φέρουν και μια σειρά αποφάσεων, για τις οποίες τον πρώτο λόγο θα έχει η αλλη πλευρά και μόνο ευχάριστες δε θα είναι. Φυσικά, αν είσαι μόνος, τα πράγματα θα είναι καλύτερα για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σου σε καλεί να αντιμετωπίσεις οικογενειακά αλλά και εργασιακά ζητήματα που θα αρχίσουν να αυξάνονται, καθώς ορισμένοι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου μάλλον έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ και νομίζουν ότι έχουν λόγο και άποψη για τα πάντα, κάτι που σου σπάει τα νεύρα, καθώς δεν είσαι διατεθιμένος να κάνεις τα στραβά μάτια ή τα χατίρια τους. Επιπλέον, κληρονομικά ή ένα ακίνητο θα γίνουν αντικείμενο διεκδίκησης και θα πρέπει να είσαι επί των επάλξεων, έτοιμος/η να παρέμβεις και να πάρεις δυναμικές αποφάσεις. Ενδεχομένως να προβείς και σε αναγκαστικές αλλαγές στο σπίτι, βλάβες οικιακού εξοπλισμού, τεχνικές εργασίες κι επιδιορθώσεις, σχετικές αγορές, ακόμα και μια μη προβλεπόμενη μετακόμιση είναι πολύ πιθανά. Οι αντοχές σου κι η υπομονή σου θα δοκιμαστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά να είσαι ψύχραιμος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου θα στρέψεις την προσοχή στην καριέρα και την επαγγελματική σου πορεία και θα αναγκαστείς να κάνεις αλλαγές ή να πάρεις άμεσα πρωτοβουλίες και κρίσιμες αποφάσεις. Τύχη θα έχεις, ενδεχομένως και να εμφανιστούν καινούργιες προοπτικές ή ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση ή να αναλάβεις μια θέση που θα εξελίξει τη σταδιοδρομία σου. Ίσως αυτονομηθείς κιόλας και ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Ωστόσο, να ξέρεις ότι θα έρθεις αντιμέτωπος/η, που σε κάποιες περιπτώσεις θα προκαλέσουν τον εκνευρισμό σου. Οι προκλήσεις κι οι ανατροπές θα είναι αρκετές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ίσως και η όλη κατάσταση να επηρεάσει και τις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή ερωτικές, οπότε οφείλεις να είσαι ετοιμοπόλεμος/η για να αντεπεξέρθεις.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 5ο σου οίκο, μιλάμε για ερωτική απογείωση και δημιουργικό οίστρο που όμοιά τους δεν έχεις ματαζήσει. Εκτός του ενθουσιασμού, της έλξης και του κεφιού σου που θα αυξηθούν, θα έχεις και αρκετή τύχη, οπότε όλα αυτά που ήθελες να βιώσεις, οι συγκινήσεις, τα συναισθήματα και οι στιγμές θα γίνουν πραγματικότητα και θα μείνουν στη μνήμη σου για αρκετό καιρό. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να μπει ένα πρόσωπο στη ζωή σου, που θα σε ξεσηκώσει και εξ αιτίας του ίσως γίνεις πιο παράτολμος/η, διεκδικώντας περισσότερα, ακόμα και τη δημιουργία μιας συναρπαστικής σχέσης. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα περάσεις καυτές, ερωτικές νύχτες αλλά θα υπάρξουν και εντάσεις ανάμεσά σας. Αν έχεις παιδιά, όλη η προσοχή σου θα είναι στραμμένη πάνω τους κι αν όχι, μπορεί τώρα να σκεφτείς να αποκτήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη γίνεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο και αναμένονται θετικές εξελίξεις, που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και τα υπάρχοντά σου. Θα αναγκαστείς να γίνεις πιο διεκδικητικός/η, μαχητικός/η και ενδεχομένως παράτολμος/η προκειμένου να διαφυλάξεις ή να αυξήσεις τα κεκτημένα σου, να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων και θα αλλάξεις τελείως τη διαχείριση των πόρων σου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ένα ρίσκο να σου βγει και να δεις θεαματικά αποτελέσματα, όπως επίσης και να το ρίξεις στη χλιδή και την καλοπέραση, αφού... μια ζωή την έχουμε. Όσον αφορά στα ερωτικοσεξουαλικά σου, που επίσης επηρεάζονται, οι απαιτήσεις σου θα αυξηθούν και η αίσθηση του ανικανοποίητου θα μεγαλώσει, ενώ μπορεί να αλλάξεις τα στάνταρ πρότυπά σου, αφού θα σε ελκύει το διαφορετικό ή ξεχωριστό και γι' αυτό δυσεύρετο. Αν είσαι ήδη σε σχέση, όμως, θα πάρουν φωτιά τα στρώματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο 8ο οίκο σου αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, είτε αφορούν στον οικονομικό είτε στον σεξουαλικό τομέα και θα θέλεις να αποκτήσεις όσα θεωρείς ότι στερήθηκες, εξ αιτίας των υποχρεώσεων που είχες αναλάβει να καλύψεις, αλλά και να μοιραστείς στιγμές που θα σε κάνουν να αισθανθείς ακμαίος/α. Αρκετές είναι οι πιθανότητες να εξελιχθούν τα πράγματα, όπως υπολογίζεις για μια φορά, ίσως και ακόμα καλύτερα, αφού μπορεί να έρθουν κάποια έσοδα που θα σου δώσουν σημαντική ανάσα. Όσο για το ερωτικό κομμάτι, που κι αυτό θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο, η έλξη σου θα είναι μεγάλη και θα κάνεις αρκετές καρδιές να χτυπήσου δυνατά, οπότε το μόνο που σου μένει είναι να κάνεις την κατάλληλη επιλογή. Όμορφες στιγμές θα περάσεις και με το ταίρι σου, αν και εκεί θα υπάρχουν σκηνικά ζήλιας που θα σε αποσυντονίσουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved