Κινέζικη αστρολογία: Ετήσιες προβλέψεις των ζωδίων για τη Χρονιά της Τίγρης του Νερού

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου για το Έτος της Τίγρης του Νερού!

Κινέζικη αστρολογία: Ετήσιες προβλέψεις των ζωδίων για τη Χρονιά της Τίγρης του Νερού

Η Πρωτοχρονιά στις περισσότερες χώρες της Άπω Ανατολής ξεκινά κάθε χρόνο με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Φέτος γίνεται την 1η Φεβρουαρίου και θα έχουμε το Έτος της Τίγρης του Νερού. Το ζώδιο της Τίγρης είναι σύμβολο δύναμης, εξορκισμού των κακών και γενναιότητας, μάλιστα πολλά παιδιά στην Κίνα φορούν καπέλα ή παπούτσια με εικόνα τίγρης για καλή τύχη.

  • Όσον αφορά τώρα στις ετήσιες προβλέψεις, αυτή τη χρονιά ο Βούβαλος και η Κατσίκα/Πρόβατο θεωρούνται τα πιο τυχερά ζώδια.
  • Όσοι ανήκουν στα ζώδια του Ποντικού, Φιδιού, Πιθήκου, Χοίρου και Σκύλου θα χρειαστεί να καταβάλουν συγκριτικά μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχουν.
  • Όσοι ανήκουν στα ζώδια του Λαγού/Γάτας, Δράκου, Αλόγου και Πετεινού θα έχουν μια ομαλή ζωή και αρκετές ευκαιρίες στο να κερδίσουν χρήματα φέτος.

Ας πάμε να δούμε αναλυτικά τις Ετήσιες Προβλέψεις Κινέζικης για όλα τα ζώδια!

Ποντικός

Το συγκεκριμένο έτος για σένα θα έχει αρκετές αλλαγές. Να περιμένεις κάποια ευχάριστα νέα, που θα αφορούν στα επαγγελματικά σου και μάλιστα ταξίδια που γίνονται γι' αυτό το λόγο θα αποφέρουν αρκετά κέρδη τον Αύγουστο. Ωστόσο, πρέπει να αποφεύγεις την ανάληψη μιας καινούργιας θέσης εργασίας ή το να μετακινήσεις την έδρα σου σε άλλη περιοχή. Κάποιες οικονομικές απώλειες είναι πιθανές τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2022, οπότε καλό θα ήταν να περιορίσεις τα έξοδά σου και να κάνεις αυστηρότερη διαχείριση. Επίσης, απόφυγε το δανεισμό και μεγάλες αγορές.

Η συντροφική σου σχέση θα είναι όμορφη, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η να περιμένεις έναν καινούργιο δεσμό με σοβαρές πιθανότητες να καταλήξει σε γάμο ή συμβίωση.

Όσον αφορά στην υγεία σου απαιτείται περισσότερη προσοχή, καθώς λόγω αυξημένων εργασιακών υποχρεώσεων, θα αγχωθείς και ενδεχομένως δε θα θρέφεσαι σωστά.

Βούβαλος

Αυτή η Χρονιά θα είναι αρκετά ευνοϊκή για σένα, παρότι απαιτητική. Θα χρειαστεί να πάρεις, αρκετές φορές, γρήγορες αποφάσεις για διάφορα δύσκολα ζητήματα και να περιμένεις για να έρθουν οι ανταμοιβές. Η χρονιά δεν ευνοεί ριζικές αλλαγές, καθώς θα αντιμετωπίσετε πολλές αντιδράσεις και αντιπαλότητες. Έλεγξε το θυμό σου και μην χώνεις τη μύτη σου σε υποθέσεις των άλλων για να μην δημιουργούνται καινούργια μέτωπα.

Τα επαγγελματικά σου θα έχουν άνοδο, αν βελτιώσεις τις δεξιότητές σου ή αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις ή εξειδίκευση. Τότε να περιμένεις μια προαγωγή σε ανώτερη θέση. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας, να είσαι υπομονετικός και να μην παίρνεις αποφάσεις υπό πίεση. Επιπλέον, θα πρέπει να κάνεις εξοικονόμηση χρημάτων, μετά από μελέτες και συζητήσεις.

Όσον αφορά στα ερωτικά σου, αν είσαι αδέσμευτος/η, θα μπεις σε μια πολλά υποσχόμενη σχέση. Αν είσαι ήδη σε μία, ενδεχομένως να την επισημοποιήσεις, ενώ αν είσαι παντρεμένος/η ή συζείς, ίσως υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα, όχι όμως σοβαρά, που θα επιφέρουν τον χωρισμό.

Από ασθένειες δεν κινδυνεύεις, αλλά θα είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα, γι' αυτό απόφυγε επίπονες δραστηριότητες και μην είσαι αφηρημένος/η.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Φέτος είναι η χρονιά σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η τύχη είναι με το μέρος σου. Όπως έχουμε ξαναπεί, στην Κινέζικη αστρολογία δεν ισχύει ό,τι και στην Δυτική. Αν θέλεις να την απολαύσεις, να είσαι σεμνός/η και αρκετά διπλωματικός/η. Μην μπαίνεις σε περιττούς τσακωμούς για ανούσια θέματα. Το 2022 λοιπόν, θα είναι έτος μεταμορφώσεων. Είναι το ιδανικό για να κάνεις μακρόχρονα σχέδια κυρίως, αν είσαι εργάζεσαι και αναζητάς τη βελτίωση των επαγγελματικών προοπτικών σου, είτε με την αλλαγή δουλειάς ή αντικειμένου είτε με την αυτοαπασχόληση, κάτι που μπορείς να επιχειρήσεις το πρώτο εξάμηνο και μάλιστα να βρεις και υποστήριξη στις ενέργειές σου. Τα έξοδά σου θα εκτιναχθούν στα ύψη και η εξοικονόμηση χρημάτων μπορεί να γίνει δύσκολη. Αν είσαι επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με το προσωπικό σου, καθώς μπορεί να βλάψει την επιχείρηση.

Η σχέση με τον/η σύντροφό σου θα είναι ασταθής και πρέπει να ελέγχεις τον θυμό σου για να αποφύγεις μεγάλους καβγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις έναν δεσμό, ωστόσο, η διάρκειά του θα εξαρτηθεί από το πόσο μεγάλος είναι ο βαθμός δέσμευσης.

Η υγεία σου δε θα παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Αν θέλεις να απολαύσεις τη χρονιά, να είσαι σεμνός/η και διπλωματικός/η. Μην μπλέκεις σε καβγάδες για ψύλλου πήδημα.

Λαγός/Γάτα

Το Έτος της Τίγρης φέρνει διαφορετικά δεδομένα για το αρσενικό και θηλυκό φύλο του ζωδίου του Λαγού. Οι άντρες θα βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές μέσω εξειδικευμένων σπουδών ή σεμιναρίων ή αλλάζοντας την τρέχουσα δουλειά τους, ενώ οι γυναίκες μπορεί να αντιμετωπίσουν οικονομικές απώλειες και καλό θα ήταν να αποφύγουν τα ρίσκα, τις αμφίβολες επενδύσεις, τα περιττά έξοδα και τις μεγάλες αγορές, το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις δύσκολες στιγμές στον εργασιακό σου χώρο, με αρκετές διαφωνίες κι αντιδράσεις. Η ροή των χρημάτων σου πάντως θα είναι ακανόνιστη.

Όσον αφορά στα ερωτικά σου, θα περάσεις μια ευχάριστη χρονιά με τον/η σύντροφό σου, μόνο αν δημιουργείς ένα αρμονικό περιβάλλον και τον/ην κρατάς ικανοποιημένο. Ένα ταξίδι μαζί του/ης, στο τέλος της χρονιάς της Τίγρης, είναι πολύ πιθανό. Αν είσαι ελεύθερος/η, εκτός από κάποιες περιπετειούλες, δεν προβλέπεται κάτι άλλο.

Η σωστή διατροφή και η χαλάρωση θα είναι απαραίτητα για να διατηρήσεις την καλή σου υγεία.

Δράκος

Ανάμεικτα συναισθήματα θα σου δημιουργήσει αυτό το Έτος, καθώς θα υπάρξουν τόσο τυχερά όσο και ατυχή γεγονότα. Η καριέρα σου απαιτεί περισσότερη προσοχή και σχολαστικότητα. Αρχικά θα υπάρξουν δυσκολίες, αλλά στο τέλος θα έχεις μια ανταποδοτική χρονιά. Αν θέλεις να αλλάξετε δουλειά ή να ξεκινήσεις ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο, η χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη. Να είσαι ξεκάθαρος/η σχετικά με τους στόχους σου και να διατηρείς εγκάρδιες σχέσεις με όλους. Το Εγώ δεν έχει θέση στην αντιμετώπιση συναδέλφων, συνεργατών ή προϊσταμένων. Καλείσαι να λύσεις τα προβλήματα με διπλωματία και υπομονή. Τα οικονομικά απαιτούν επιδέξιους χειρισμούς. Τα έξοδα θα ξεπεράσουν τα έσοδα κάποια στιγμή, οπότε οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στους οικονομικούς χειρισμούς σου.

Όσον αφορά στα ερωτικά σου, αν είσαι σε μια σχέση, μπορεί φέτος να παντρευτείς ή να συζήσεις, ενώ αν είσαι ήδη παντρεμένος/η, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και συνεχείς καβγάδες. Ένας διάλογος θα κρατήσει τον γάμο ζωντανό, αλλά δεν αποκλείεται να δοθεί ένα οριστικό τέλος.

Η υγεία θα διαταραχθεί από συχνά προβλήματα. Η χαλάρωση και η σωστή διατροφή θα σε βάλουν στο σωστό δρόμο.

Φίδι

Το Έτος της Τίγρης θα είναι γεμάτο από περίεργα γεγονότα και μικρές ατυχίες που μπορεί να σε αγχώσουν άσκοπα. Πρέπει να διώξεις την νωθρότητά σου και να βάλεις μπροστά την έναρξη ενός νέου εγχειρήματος. Ο προγραμματισμός και η εκτέλεση θα είναι απαραίτητα. Αν είσαι γυναίκα, θα τα πας καλά στα οικονομικά σου, ιδίως αν έχεις τη δική σου επιχείρηση. Αν είσαι ιδιωτική υπάλληλος, μια άνοδος στην καριέρα σου είναι πιθανή, με προαγωγή και αύξηση μισθού. Αν είσαι άντρας, θα είσαι λιγότερο τυχερός. Πρέπει να επικεντρωθείς στη δουλειά σου και να είσαι διπλωματικός στις συναλλαγές σου με τους συναδέλφους. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και προσπάθησε να δείχνεις την ευχαρίστησή σου για αυτά που έχεις. Η ζωή σου θα κυλήσει ήρεμα, αν ελέγχεις τον θυμό σου και αναζητήσεις την υποστήριξη των άλλων.

Όσον αφορά στα ερωτικά και πάλι, αν είσαι γυναίκα, θα έχει πολλές ευκαιρίες να μπεις σε μια σχέση, ενώ αν είσαι άντρας, οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες. Η έγγαμη ζωή μπορεί να είναι λίγο ταραχώδης και η συχνή επικοινωνία με τον/η σύντροφό σου θα βοηθήσει στη συνέχισή της, χωρίς παρατράγουδα.

Η υγεία σου θα είναι εξαιρετική, με την προϋπόθεση ότι ξεκουράζεσαι και τρέφεσαι σωστά.

Άλογο

Καλείσαι να αντιμετωπίσεις αναταράξεις και αλλαγές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ως εκ τούτου, η πρόοδός σου θα είναι σταθερή και αργή. Παρά τις συγκρούσεις, όμως, δε θα λείψουν κι οι ευχάριστες στιγμές. Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι γεμάτο εμπόδια και αναποδιές. Το να επικεντρωθείς στους στόχους σου και να ξεπεράσεις τα προβλήματα με τους άλλους θα φέρει αποτελέσματα στο δεύτερο εξάμηνο. Στα επαγγελματικά προβλέπεται αρκετή σκληρή δουλειά, με τις ίδιες ή μειωμένες απολαβές, ωστόσο, δεν αποκλείεται ένα κέρδος, άσχετο με τη δουλειά σου ή από μια επένδυση. Αν είσαι επιχειρηματίας, η χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη για επενδύσεις.

Όσον αφορά στα ερωτικά σου, ένας καινούργιος, όμορφος δεσμός είναι πολύ πιθανός. Όμως, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να έρθει το τέλος, αν γίνεις το μέλος ενός ερωτικού τριγώνου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να αντισταθείς σθεναρά στους πειρασμούς, αν θέλεις να διατηρηθεί η σχέση σου. Επιπλέον, δεν αποκλείονται καβγάδες και απώλεια φίλου, που θεωρούσες έμπιστο.

Στην υγεία σου θα υπάρξουν μικροπροβλήματα.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αυτή η Χρονιά θα σου φέρει πλούτο και αναγνώριση. Στα επαγγελματικά σου, θα ευημερήσεις με την υποστήριξη φίλων και προσώπων-κλειδιά και θα έχεις υψηλές ανταμοιβές. Δεν αποκλείεται και να αλλάξεις χώρα για να βελτιώσεις τις προοπτικές σου. Αν είσαι υπάλληλος, θα βρεις νέους τρόπους για να κερδίσεις επιπλέον χρήματα, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να διατηρήσεις εγκάρδιες σχέσεις με όλα τα πρόσωπα του εργασιακού σου χώρου για να προχωρήσεις την καριέρα σου. Η σκληρή δουλειά θα φέρει αναγνώριση και οικονομική ικανοποίηση. Γενικά, στα οικονομικά θα τα πας περίφημα, κατά το πρώτο εξάμηνο του Έτους.

Όσον αφορά στα ερωτικά σου, μια σχέση σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα ειδύλλιο που θα δημιουργηθεί μπορεί να καταλήξει σε δεσμό. Αν είσαι ήδη παντρεμένος/η ή συζείς, είναι απαραίτητο λίγο αλατοπίπερο στην σεξουαλική σου ζωή.

Η υγεία θα είναι εξαιρετική, αν και θα υπάρχουν κατά καιρούς μικροενοχλήσεις.

Πίθηκος

Οι προβλέψεις για το ζώδιό σου δείχνουν ότι αυτή θα είναι μια ουσιαστική και ευχάριστη χρονιά, ωστόσο, πρέπει να διώξεις τη νωθρότητά σου και να είσαι προσεκτικός/η για τυχόν επιθέσεις από άλλους. Να είσαι ανεκτικός/η, υπομονετικός/η, ζήτα την υποστήριξη των φίλων σου, για να επιτύχεις σε ένα έργο σου και μην παίρνεις κανένα ρίσκο. Τα οικονομικά θα παρουσιάσουν μια μικρή πτώση, γι' αυτό θα χρειαστεί να κάνεις ένα σχέδιο. Εάν ξεκινάς νέα εγχειρήματα ή μια συμφωνία, διαβάστε προσεκτικά τους όρους, πριν δώσεις τα χέρια.

Όσον αφορά στα ερωτικά σου, θα έχεις εναλλαγές στις διαθέσεις σου και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, που θα προκαλούν συχνά διαφωνίες κι αυτό θα επηρεάσει τη σχέση σου. Ένας γάμος μπορεί να καταλήξει σε χωρισμό, αν δεν είσαι υπομονετικός/η και τσακώνεσαι άσκοπα με τον/η σύντροφό σου. Χρειάζονται αρκετές προσπάθειες από την πλευρά σου για να τον σώσεις. Η απόκτηση ενός παιδιού πρέπει να γίνει μετά από σκέψη και να μην αποτελεί λύση για να τον κρατήσεις.

Η υγεία σου θα είναι νορμάλ, αν ελέγξεις τις μελαγχολικές σου τάσεις και τον υπερβάλλοντα ενθουσιασμό σου.

Πετεινός

Για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Πετεινού, προμηνύεται ένα αναζωογονητικό, διεγερτικό και εξαιρετικά κερδοφόρο Έτος. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας θα έχεις μια υπέροχη χρονιά. Ευνοείσαι στην αλλαγή θέσης εργασίας για καλύτερες προοπτικές, ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα. Θα πετύχεις τις φιλοδοξίες σου, εάν καταφέρεις να ελέγξεις τον εαυτό σου και αποφύγεις τις άσκοπες αντιπαραθέσεις. Να έχεις υπόψη σου ότι τα οικονομικά σου θα είναι ασταθή το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Ωστόσο, μπορείς να ξεπεράσεις τα προβλήματα με διακριτικότητα και ευελιξία.

Όσον αφορά στα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως μπεις στο κλαμπ των παντρεμένων ή συζήσεις με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος, πιθανή είναι μια εξωσυζυγική σχέση που θα φέρει ταραχή στη ζωή σου.

Η ένταση θα οδηγήσει σε προβλήματα υγείας και, ως εκ τούτου, απαιτείται επαρκής χαλάρωση.

Σκύλος

Δεν είναι πολύ ευνοϊκό το Έτος της Τίγρης για σένα. Στα επαγγελματικά σου, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις ένα σκληρό εργασιακό περιβάλλον και η χρονιά δεν είναι ελπιδοφόρα για αλλαγή εργασίας. Οι οικονομικές προοπτικές δεν είναι ενθαρρυντικές και πρέπει να μειώσεις τα έξοδα για να αποφύγεις μεγάλη απώλεια. Αν είσαι επιχειρηματίας, ενδεχομένως να πρέπει να επενδύσεις ή να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου σε κάποια χώρα του εξωτερικού. Ωστόσο, τα πράγματα θα πάνε καλά για τους φοιτητές ή όσους σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Όσον αφορά στα ερωτικά σου, θα έχεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ειδύλλια. Αν είσαι παντρεμένος/η ή συζείς, ενώ το οικογενειακό κλίμα μπορεί να αναστατωθεί με ένα προβλήματα υγείας ενός μέλους. Απόφυγε τις συγκρούσεις με τον/η σύζυγό σου και μην κάνεις υποχωρήσεις σε παράλογες απαιτήσεις του/ης.

Η υγεία σου σε γενικές γραμμές θα είναι καλή, εκτός από κάποιες περιστασιακές διακυμάνσεις στη διάθεσή σου.

Κάπρος/Χοίρος

Κατά το Έτος της Τίγρης κάποιες καταστάσεις θα σε δοκιμάσουν κι ενδέχεται να μην μπορείς να τις ελέγξεις. Να είσαι ευθύς/α στις συναλλαγές σου και να μην προσπαθήσεις να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι. Βάλε μπροστά τα πλάνα σου μετά από σωστή μελέτη και ανάλυση. Θα έχεις νομικά θέματα, εάν δεν είσαι σχολαστικός/η, πριν προχωρήσεις σε μια επαγγελματική συμφωνία. Να είσαι προετοιμασμένος/η για απρόβλεπτες οικονομικές δαπάνες στις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες. Απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα και να είσαι προσεκτικός/η με έναν συνάδελφο, που μπορεί να σε μαχαιρώσει πισώπλατα. Πιθανό είναι ένα απροσδόκητο κέρδος από άγνωστη πηγή. Έλεγξε τις φιλοδοξίες σου και γίνε πιο συντηρητικός/η και να ξέρεις ότι με ισχυρή αποφασιστικότητα, επιμονή και σκληρή δουλειά, έχεις τη δυνατότητα να μετατρέψεις το 2022 σε μια όμορφη χρονιά.

Η συντροφική ζωή θα είναι λίγο δύσκολη, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, το πιο πιθανό είναι να μην αλλάξει η ερωτική σου κατάσταση, αφού εκτός από κάποια φλερτ, δε φαίνεται κάτι άλλο στον ορίζοντα.

Στην υγεία σου, θα ταλαιπωρηθείς από μικροασθένειες και ενοχλήσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved