Τέσσερα ζώδια που πιθανότατα θα χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι

Μπορεί η απόφαση να είναι είτε δική τους είτε του/της άλλου/ης.

Τέσσερα ζώδια που πιθανότατα θα χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι

Αν ανήκεις σε ένα από τα τέσσερα ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, να ξέρεις ότι οι προβλέψεις για την σχέση σου είναι αρκετά δυσοίωνες. Από τη μια ο Κρόνος στον Υδροχόο, από την άλλη ο Άρης στον Ταύρο, μαζί με τον Ουρανό, μόνο εύκολα δεν τα κάνουν τα πράγματα και το πιο πιθανό είναι να επέλθει οριστική ρήξη και χωρισμός. Βέβαια ένας χωρισμός δεν είναι πάντα κακός και αυτό θα πρέπει να το θυμάσαι. Μπορεί να είναι μια λύτρωση και μια σωτηρία. Να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από μια σχέση που δεν είχε μέλλον και να βάλεις πλώρη για τα καλύτερα που έρχονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης μπήκε στο ζώδιό σου και ήδη την ενέργειά του έχεις αρχίσει να την νιώθεις. Το ίδιο και η… σχέση σου. Ο Άρης φέρνει νεύρα, ένταση και θυμό και ένα απλό καυγαδάκι μπορεί να το μετατρέψει σε ολόκληρη μάχη. Στα μέρη σου κινείται και ο Ουρανός, ο πλανήτης της ανατροπής και των αλλαγών, ο οποίος κάποια στιγμή θα κάνει και σύνοδο με τον Άρη και εκεί είναι που θα γίνει το έλα να δεις. Έτσι ξαφνικά μπορεί να πάρεις είτε εσύ, είτε το ταίρι σου την απόφαση να χωρίσετε και να τελειώσετε μια σχέση που δεν είχε μέλλον και σας προκαλούσε μόνο προβλήματα. Το κερασάκι στην τούρτα είναι μέσα σε όλα και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, ο οποίος, παρότι είναι στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου, φέρνει εμπόδια για σένα και σε ωθεί στο να «κόψεις» όσα πρέπει να «κοπούν». Μια κρίσιμη ημερομηνία είναι η 31η Ιουλίου και αυτό γιατί τη μέρα εκείνη ο Βόρειος Δεσμός κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, ενώ ο Νότιος Δεσμός που βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου, αντίθεση. Η όψη αυτή μπορεί να ταράξει συθέμελα τη σχέση σου και να σε φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο δεν είναι και τα πιο… ευχάριστα νέα για σένα. Καταρχάς γιατί σου τετραγωνίζει τον Ήλιο και δεν σε αφήνει να περάσεις ένα ήρεμο καλοκαίρι ή ήσυχα γενέθλια. Σου φέρνει εντάσεις και θυμό και απειλεί άμεσα την σχέση σου. Μην ξεχνάς ότι ο Ουρανός παραμένει επίσης στον Ταύρο και δεν σε αφήνει σε ησυχία. Οι ξαφνικές ανατροπές και ειδήσεις είναι στο παιχνίδι με την Πανσέληνο στον άξονά σου, που ο πλανήτης της αλλαγής θα βαλθεί να σου αλλάξει όλα όσα γνώριζες, θεωρούσες σταθερά και δεδομένα. Ηρεμία, αγαπητό Λιονταράκι, δεν έχεις ούτε με τον Κρόνο που καραδοκεί απέναντί σου, στον Υδροχόο και αργά ή γρήγορα θα σε ωθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την ζωή σου και την σχέση σου και αν αυτή δεν έχει μέλλον ή σε πονάει με κάποιο τρόπο, να την τερματίσεις και να πας παρακάτω. Σε άλλη Γη σε άλλα μέρη για να βρεις γαλήνη κι αυτό που σου αξίζει. Η αντίθεση που θα κάνει στις 28 Αυγούστου η Αφροδίτη με τον Κρόνο, θα φέρει πολλές εντάσεις και οριστικούς χωρισμούς γι αυτό… έχε το νου σου.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με Άρη στον έβδομο οίκο, ηρεμία δεν βρήκε κανείς. Και προφανώς το έχεις καταλάβει αυτό έμπρακτα από την στιγμή που ο πλανήτης αυτός μπήκε στο ζώδιο του Ταύρου. Ένταση, θυμός, καβγάδες, αναστάτωση, είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα και η σχέση σου μόνο ηρεμία δεν έχει. Όλα αυτά να ξέρεις είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν ή εσένα ή το ταίρι σου στο να πείτε το οριστικό τέλος. Στον έβδομο οίκο σου μην ξεχνάς πως έχεις και τον Ουρανό που μόνο ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές φέρνει και κατά πάσα πιθανότητα θα σε κάνει από δεσμευμένο/η… single. Πιέσεις δέχεσαι και από τον Κρόνο στον Υδροχόο και σωτηρία δεν υπάρχει από πουθενά. Αν η σχέση σου έχει προβλήματα, δεν θα αντέξει και θα μπεις στο club των χωρισμένων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι να σου λέμε τώρα κι εσένα τη στιγμή που περνάς Κρόνο; Μόνο ότι σε καταλαβαίνουμε και σε νιώθουμε. Τα πράγματα μέσα στο καλοκαίρι, δυστυχώς για σένα, δεν θα είναι καλύτερα, το αντίθετο μάλιστα. Με τον Άρη στον Ταύρο, πώς να κάνεις προκοπή; Το μόνο που θα σου φέρει είναι εντάσεις και καβγάδες μέσα στο σπίτι σου και την οικογένειά σου. Ο Ουρανός που επίσης είναι στον Ταύρο, το μόνο που σου «υπόσχεται» είναι ότι αργά ή γρήγορα θα σου φέρει τα πάνω κάτω, κυρίως στις 12/8, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, ενώ ο Κρόνος από το ζώδιό σου που θα έχει κι αυτός συμμετοχή, θα προσπαθήσει να σου αλλάξει τη ζωή και όλα τα κακώς κείμενα. Αν η σχέση σου έχει προβλήματα και δεν βασίζεται σε «γερές βάσεις», τότε να ξέρεις ότι πνέει τα λοίσθια και ετοιμάσου για έναν οριστικό χωρισμό. Μπορεί να είναι επίπονος, όμως θα είναι για το καλό σου, γιατί ό,τι δεν αξίζει πρέπει να «κόβεται». Και ο Κρόνος θα φροντίσει γι' αυτό, να είσαι σίγουρος/η γιατί η παρουσία του Ήλιου στον έβδομο οίκο σου, θα τον ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved