Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Ιούλιο

Αρκετοί θα είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν πλατιά

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Ιούλιο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Ιούλιο που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα χαροποιήσει από πολλές απόψεις. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Ιούλιο είναι τα εξής:

ΚΡΙΟΣ

Με τον κυβερνήτη σου, Άρη, στον 2ο ηλιακό σου οίκο, από τις 5 Ιουλίου και έπειτα, γεγονός είναι ότι πολλά θα καταφέρεις με επιμονή και πείσμα και δε θα κάνεις πίσω ούτε σπιθαμή, μέχρι να είναι όλα όπως τα θέλεις. Κυρίως εσύ του α' δεκαημέρου, που έχεις και Δία πάνω σου, ό,τι θελήσεις, θα το αποκτήσεις, χρήματα ή αισθήματα, αρκεί να λειτουργήσεις με σύνεση κι όχι να σε πιάσει καταναλωτική μανία και να δώσεις περισσότερα από ό,τι έχεις. Επιπλέον, ο Ερμής στις 5 και από τις 18 Ιουλίου η Αφροδίτη, θα περάσουν στον Καρκίνο και 4ο ηλιακό σου οίκο, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις το σπίτι σου χώρο φιλόξενο και ζεστό, αλλά και να έχεις στήριξη υλική και συναισθηματική από την οικογένεια και τους δικούς σου ανθρώπους που θα σταθούν σαν βράχος δίπλα σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας θα παραμείνει ακλόνητος στον 5ο οίκο σου, για σένα του α' δεκαημέρου, αλλά περιμένεις κι άλλα καλά μετά τις 5 του μήνα, με τον Ερμή αρχικά και την Αφροδίτη στη συνέχεια να περνά στον 8ο οίκο σου. Τι σημαίνει πρακτικα αυτό; Έρωτας, σεξ και χρήμα! Ένα τρίπτυχο που δε σε αφήνει καθόλου αδιάφορο (μεταξύ μας, κανέναν...) και μάλιστα κι εσύ που είσαι του β' δεκαημέρου θα χαρείς με τις θετικές εξελίξεις και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν όχι μόνο να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα, αλλά και να περάσεις έναν καυτό μήνα, από ερωτικής άποψης, παρέα είτε με το ταίρι σου είτε με άτομο που θα γνωρίσεις τώρα. Έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας, όπως και να το κάνουμε..

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ που ανήκεις στο α' και β' δεκαήμερο θα μείνεις αρκετά ευχαριστημένος από τις εξελίξεις, από την άποψη ερωτικών και άλλων απολαύσεων, καθώς, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου, στον Καρκίνο, θα σου προσφέρουν όλα όσα επιθυμείς ή φαντάζεσαι. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, ο Ιούλιος θα είναι για σένα ο ιδανικός μήνας για να κάνεις τις διακοπές σου, να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να μοιραστείς στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη σου και θα πλημμυρίσουν την καρδιά σου με αγάπη. Από την άλλη, και οικονομικά φαίνεται να είσαι άνετος/η, οπότε θα φροντίσεις να χαρείς με την καρδιά σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και σκέψεις να αποκτήσεις ένα παιδί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ίδια κι εσύ του α' και β' δεκαημέρου, καθώς Ερμής αρχικά και Αφροδίτη στη συνέχαι θα περάσουν στον 2ο οίκο σου, κάτι που όσο να πεις δεν είναι αδιάφορο. Ίσα-ίσα που κι από οικονομικής άποψης και από συναισθηματικής, εσύ θα είσαι χορτάτος ή τουλάχιστον οι προσπάθειές σου να καλυφθείς και στους δυο τομείς θα στεφθούν με επιτυχία. Ωραίες στιγμές αναμένονται και με φίλους, παρέες και άτομα που θα γνωρίσεις, ενώ δεν αποκλείεται και κάποιος/α να παραμείνει δίπλα σου, είτε ως φίλος/η είτε ως ταίρι για αρκετό καιρό. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τα πλεονεκτήματα που θα σου δοθούν για να εξασφαλίσεις τα περισσότερα γιατί αργότερα δε θα σου ξαναδοθεί αυτή η ευκαιρία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved