Τι λένε τα άστρα για τον Μάιο του 2022;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Μάιο

Έφτασε κι ο Μάιος, ο τελευταίος μήνας της άνοιξης και μάλιστα κάποια ζώδια πραγματικά θα ανανεωθούν και θα τον ευχαριστηθούν πολύ, καθώς θα υπάρξουν αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που θα τα ενθουσιάσουν και απρόσμενες χαρές από τις 11/5 και μετά. Ας πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει!

- Ο Ερμής, που από τις 30/4 έχει περάσει στους Διδύμους στις 10/5 θα πατήσει φρένο και από τις 12/5 θα βάλει όπισθεν, με απλά λόγια θα γυρίσει ανάδρομος έως και τις 3/6. Ήταν που ήταν ασταθής και μέσα στα διλήμματα, τώρα θα έχει και μια καλή δικαιολογία για τις καθυστερήσεις και τις αναβολές που θα υπάρξουν κυρίως σε εσάς τους Μεταβλητούς, Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς. Θέματα σχέσεων, επαγγελματικά και οικογενειακά ή σπιτιού θα πάνε πίσω ή αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας, καθώς θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε άλυτα θέματα του παρελθόντος, ενώ κι εσείς Ταύροι και Σκορπιοί θα διαπιστώσετε μια στασιμότητα στα οικονομικά σας, ενώ Λέοντες και Υδροχόοι, ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε έρωτες και φίλους από τα παλιά. Στις 23/5, όλα τα παραπάνω θα αρχίσουν να αφορούν σε σας τους Σταθερούς, καθώς ως ανάδρομος θα πάει πάλι πίσω στον Ταύρο και θα βάλει στο κάδρο και τους Παρορμητικούς, όσον αφορά στα οικονομικά και τα ερωτικά τους.

Αφροδίτη στις 2/5, 19:10 πμ, μπαίνει στον Κριό, κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενα τα Κριάρια, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους. Παθιάρα, ενθουσιώδης και δυναμική θα σας χορέψει στο ταψί, μέχρι να καταλάβετε ότι όταν εμφανιστεί ο έρωτας, τον αρπάζετε χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Παρθένοι και Ιχθύες ευνοείστε στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να δείτε να μπαίνουν στο πορτοφόλι σας έξτρα χρήματα, αλλά και στο κρεβάτι σας, όπως κι εσείς Τοξότες και Δίδυμοι που θα έχετε τρελή πέραση και θα κάψετε καρδιές. Λέοντες και Υδροχόοι αν ξανοιχτείτε λίγο περισσότερο, θα κάνετε σούπερ γνωριμίες!

Στις 28/5, 17:46, πάει στο σπίτι της, στον Ταύρο, γεμίζοντας αισθησιασμό, ερωτισμό και τάση για όλων των ειδών τις απολαύσεις τα Ταυράκια, αλλά και σας τους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Ο δείκτης της δημοτικότητάς σας θα εκτοξευθεί στα ύψη, ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα είναι μεγάλος και οι ευκαιρίες στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας πολλές. Θα έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας κι ίσως εξωραΐσετε το χώρο σας ή έχετε θετικές εξελίξεις με ένα ακίνητο. Κατά πολύ ευνοημένοι είστε εσείς οι Κριοί και Ζυγοί, καθώς οικονομικά και σεξουαλικά θα το... γλεντήσετε, αφού τα «αποκτήματά» σας θα είναι αρκετά, ενώ για σας, Αιγόκεροι και Παρθένοι, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την οικοδόμηση μιας καινούργιας ερωτικής σχέσης.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

-Στις 11/5, 2:22 πμ ώρα Ελλάδας, ο Δίας μπαίνει στον Κριό, που σε πρώτη φάση θα μείνει έως τις 28/10, καθώς θα ξαναγυρίσει στους Ιχθύς, ως ανάδρομος, για να επανέλθει στον Κριό οριστικά και αμετάκλητα, στις 20/12/2022! Μια γεύση καλοτυχίας, αφθονίας και ευκαιριών πάντως θα πάρετε εσείς τα Κριάρια, αλλά και Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αρκεί εσάς, τους τρεις τελευταίους, να μη σας πιάσει το ανικανοποίητο και υποπέσετε σε υπερβολές, υπερέκθεση και σφάλματα. Θα αυξήσετε σημαντικά τον κύκλο ή τη δημοφιλία σας, ίσως εμφανιστούν νέες προοπτικές στα επαγγελματικά και τις σχέσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε ένα ακίνητο. Σεξουαλικά και οικονομικά, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχετε τις ευκαιρίες σας, αρκεί να μη στέκεστε στο δέντρο και χάνετε το δάσος, ενώ εσείς Λέοντες και Υδροχόοι, θα προσελκύσετε καινούργια άτομα, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες και ενδεχομένως η καθημερινότητά σας να κυλά σαν το γάργαρο νεράκι και Ταύροι και Σκορπιοί θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στη δουλειά σας και θα σφύζετε από υγεία.

Πανσέληνος και πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς γίνεται στις 16/05, 7:13 ώρα Ελλάδας, στις 25° 17’ του Σκορπιού και είναι και Blood Moon. Σκορπιοί και Ταύροι είστε οι κινητήριοι μοχλοί των εξελίξεων και χύνοντας άπλετο φως στις οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές υποθέσεις τόσο τις δικές σας όσο και Λεόντων και Υδροχόων. «Το χρήμα και πώς θα το αποκτήσετε» θα είναι το μάθημα που καλείστε να δώσετε όλοι με επιτυχία και προκειμένου να το περάσετε, δε θα αποφύγετε κάποιες υπερβολές, ξεροκεφαλιά, «καπελώματα», περιορισμούς ή απαιτήσεις. Ζυγοί και Κριοί μότο σας θα πρέπει να είναι το «προσέχω για να έχω... και να κατέχω» τόσο οικονομικά όσο και σεξουαλικά, οπότε παραμερίστε ενθουσιασμούς και παρορμήσεις και κινηθείτε μεθοδικά και με στόχο. Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες καλείστε να ποντάρετε στον έρωτα ή να παίξετε τα ρέστα σας, αν θέλετε να διώξετε τη μοναξιά σας, όμως πολλά περιθώρια και επιλογές δε θα έχετε!

- Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στους Διδύμους στις 21/5, 4:23 πμ, παρέχοντας τη δυνατότητα σε εσάς τα Διδυμάκια να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον, να μεγαλώσετε τη δημοτικότητά σας, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να επικοινωνήσετε με πολλούς ανθρώπους και να ανανεωθείτε εξωτερικά, με αλλαγές στην εμφάνιση και το στιλ σας, αλλά και εσωτερικά με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που θα μαζέψετε, έτσι ώστε να βιώσετε πιο ευχάριστα την καθημερινότητά σας. Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα υπάρξει μια κινητικότητα όσον αφορά σε θέματα της οικογένειας, των επαγγελματικών ή των σχέσεών σας, όμως μην πάρετε πολύ στα σοβαρά κάποιες επιπόλαιες ή άστατες συμπεριφορές γιατί θα αποπροσανατολιστείτε από τους στόχους σας. Ταύροι και Σκορπιοί η προσοχή σας θα στραφεί στην ανεύρεση τρόπων για να αυξήσετε τα έσοδά σας αλλά και στα σεξουαλικά σας. Και στις δύο περιπτώσεις απαιτείτε ευελιξία και πονηριά! Ζυγοί, Κριοί και Υδροχόοι οι ευκαιρίες σας να αυξήσετε το γκρουπ των θαυμαστών σας και να κερδίσετε εντυπώσεις και καρδιές αυξάνονται και πληθύνονται.

- Ο Άρης, 25/5, 2:17 πμ περνά στον Κριό, ο οποίος θα δώσει μεγάλη αποφασιστικότητα, ενέργεια και ώθηση για να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε ό,τι επιθυμείτε εσείς τα Κριάρια που φυσικά θα κινητοποιηθείτε, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, σαρώνοντας όποιον και ό,τι σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Στις επάλξεις θα βρίσκεστε κι εσείς Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είτε για να αμυνθείτε από όσους ή ό,τι απειλεί την ηρεμία του σπιτιού και της σχέσης σας είτε για να επικρατήσετε επαγγελματικά και να επιβιώσετε από ανταγωνισμούς και επιθετικές τάσεις. Λέοντες και Τοξότες, με τον ενθουσιασμό που θα έχετε, αλλά και τις ξαφνικές παρορμήσεις σας πολλά θα καταφέρετε σε λίγο χρόνο, αν και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και στα λόγια σας γιατί θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και αντιστάσεις. Παρθένοι και Ιχθύες, καλό θα ήταν να κρατάτε το χεράκι σας μακριά από την τσέπη σας και την καρδιά σας και τα κεκτημένα σας ασφαλή γιατί κινδυνεύετε από... επιδρομές και μπορεί να βρεθείτε ξετιναγμένοι υλικά και ερωτικά...

- Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 30/05, 14:30 ώρα Ελλάδας, στις 09° 03’ των Διδύμων, επηρεάζοντας κυρίως εσάς τους Διδύμους, αλλά και τους απέναντι σας, Τοξότες, όπως, επίσης, Παρθένους και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί το α' δεκαήμερο Η τάση σας για ανανέωση, αλλά και αλλαγή στον τρόπο που συναναστρέφεστε, επικοινωνείτε και γενικότερα στην παρουσία και τη συμπεριφορά σας θα είναι μεγάλη, ενώ δεν αποκλείεται να θέλετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για βελτιώσετε το πνευματικό σας επίπεδο ή την επαγγελματική σας κατάρτιση. Θα διαφημίσετε άψογα τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, θα κεντρίσετε την περιέργεια αρκετών ανθρώπων, όμως, η διάσπαση της ενέργειάς σας σε πολλούς τομείς αλλά κι η ανέμελη, σχεδόν επιπόλαιη στάση σας σε διάφορα ζητήματα θα προκαλέσουν ένα κομφούζιο είτε στο σπίτι και τη σχέση σας είτε στη δουλειά σας. Εσείς οι Υδροχόοι, οι Ζυγοί και οι Λέοντες θα έχετε τις ευκαιρίες σας να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να γνωριστείτε και -γιατί όχι;- να ζευγαρώσετε, ενώ Ταύροι και Σκορπιοί να κάνετε συμφωνίες ή να αποδεχτείτε προσφορές επωφελείς για τα οικονομικά σας.

Αν θέλετε να δείτε όλα όσα σκαρώνουν οι πλανήτες τον Μάιο για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved