Εποχή του Ταύρου: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Όσο ο Ήλιος είναι στον Ταύρο κάποια ζώδια είναι στα καλύτερά τους

Εποχή του Ταύρου: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Κάθε φορά που ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, θεωρείται εποχή του και ασκεί έντονη επίδραση σε κάποια άλλα ζώδια. Όσο θα παραμείνει στον Ταύρο, τη θετική επιρροή του θα τη δεχτούν τα παρακάτω 4 ζώδια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπαίνει ο Ήλιος στον 7ο οίκο σου και δεν θα μπορούσες να ζητήσεις κάτι καλύτερο αυτό το διάστημα! Αυτό πρακτικά για σένα σημαίνει ότι θα έχεις πολύ μεγάλη εύνοια στο κομμάτι των σχέσεών σου, είτε αυτές έχουν να κάνουν με την ερωτική είτε με την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι single, έχεις μεγάλες πιθανότητες να… ζευγαρώσεις! Θετικές είναι οι μέρες που έρχονται για σένα, γι’ αυτό κοίτα να τις εκμεταλλευτείς!

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος φωτίζει τον 10ο οίκο σου και αυτό σημαίνει πολλά για την καριέρα και τα επαγγελματικά σου. Θα δεις να έρχονται καλύτερες μέρες και τα πράγματα στην εργασία σου θα κυλούν ομαλά. Είναι επίσης μια περίοδος κατά την οποία γενικά θα μπορέσεις να ηρεμήσεις στην ζωή σου, καθώς πέρασες δύσκολες μέρες το προηγούμενο διάστημα. Η εποχή του Ταύρου θα σου δώσει την δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με τις ρίζες σου και να κάνεις ένα βήμα πίσω, ώστε να χαλαρώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ποιος σε πιάνει με τον Ήλιο στον Ταύρο! Παιδί της Αφροδίτης είναι κι αυτό και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, «δουλεύει» πάντα και για τους δυο σας. Θα τα έχεις τα τυχερά σου αυτή την περίοδο. Καταρχάς θα ηρεμήσεις, θα μπορέσεις να βρεις λίγη γαλήνη και να κάνεις κι ένα βήμα πίσω. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσεις κάποια σημαντική εξέλιξη, απλώς ότι προετοιμάζεσαι για όλα όσα έρχονται στο μέλλον. Μην ξεχνάς ότι ο Ταύρος για σένα είναι ο 8ος οίκος σου που έχει να κάνει και με το σεξ. Οπότε θα έχεις τα τυχερά σου και στον ερωτικό τομέα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαρές και πανηγύρια έρχονται για σένα, κάθε φορά που ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο. Και αυτό γιατί φωτίζει τον 5ο οίκο σου που έχει να κάνει με τον τομέα του φλερτ αλλά και των ερωτικών σχέσεων. Έχει να κάνει επίσης και με την διασκέδαση, οπότε γενικά θα περάσεις καλά! Αν έχεις δεσμό, θα δεις την σχέση σου να ανανεώνεται, ενώ αν είσαι μόνος/η θα δεις υποψήφια ταίρια να… κάνουν παρέλαση! Ετοιμάσου λοιπόν, φόρα το καλό σου χαμόγελο και… καλή τύχη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο στον Ταύρο, η προσοχή σου θα επικεντρωθεί περισσότερο στο σπίτι σου και στην οικογένειά σου. Βλέπεις, ο Ήλιος στο ζώδιο αυτό φωτίζει τον 4ο οίκο σου και αυτό σημαίνει ότι τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σου στις επόμενες μέρες. Θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά ή να λύσετε κάποιες διαφωνίες που μπορεί να είχατε. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια μικρή ανακαίνιση στο σπίτι σου, απλά και μόνο για να ανανεωθείς και να φτιάξεις την ψυχολογία σου.

Διάβασε επίσης:

Μηνιαίες Προβλέψεις από 20/04 έως 21/05: Εκπλήξεις, ελλείψεις και... εκλείψεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved