Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Μάρτιος του 2022

Και όμως... Η ημέρα γέννησής σου αποκαλύπτει πώς θα πάει ο μήνας σου

Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Μάρτιος του 2022

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις τι να περιμένεις από τον Μάρτιο, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Τα επαγγελματικά σου είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, μάλιστα, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, είναι πιθανό να εξετάσεις το ενδεχόμενο της δημιουργίας ενός eshop για να επεκταθείς στην αγορά. Αυτό θα σε αναγκάσει να προσλάβεις αρκετούς υπαλλήλους για να υποστηρίξουν το συγκεκριμένο άνοιγμα. Επιπλέον, ως εργαζόμενος, μπορεί να συμμετέχεις σε ένα νέο project, κάτι που θα έχει και τα ανάλογα οφέλη. Γενικά, θα πρέπει να είσαι ήρεμος, συγκρατημένος και σταθερός. Προς την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου υπάρχει πιθανότητα να προχωρήσεις σε μια πολύ καλή συμφωνία. Όσον αφορά στην υγεία σου, η αϋπνία ίσως σε προβληματίσει, αλλά είναι λογικό, αφού θα έχεις αρκετό άγχος. Απόφυγε την κατανάλωση πρόχειρων γευμάτων και των γλυκών. Αντίθετα, εφοδιάσου με πολλά φρούτα, χυμούς και λαχανικά.

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Ο Μάρτιος θα είναι αρκετά παραγωγικός για σένα, αφού σκέψεις και ιδέες σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται και μάλιστα θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σου ή θα σου επιφέρουν κέρδος, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Εκμεταλλεύσου τις προοπτικές που σου ανοίγονται, όχι μόνο για να βελτιώσεις τη θέση σου ή να αποκτήσεις φήμη, αλλά και να κρατηθείς στην κορυφή για πολύ καιρό. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις υποστήριξη από τους κατάλληλους ανθρώπους. Από την άλλη, χρειάζεται να τα βρεις και με τον εαυτό σου και να αποκτήσεις την ψυχική γαλήνη που σου είναι απαραίτητη. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τα έντονα συναισθήματά σου, μην ξεπερνάς τα όρια των αντοχών σου και απόφυγε το γρήγορο και πρόχειρο φαγητό για να παραμείνεις υγιής.

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Ήρθε η ώρα να ακούσεις τα σχόλια των ανωτέρων, συναδέλφων ή πελατών σου για να μπορέσεις να βελτιωθείς. Η κριτική που θα σου ασκηθεί είναι εποικοδομητική και έχει ως στόχο το να διορθωθούν λάθη ή παραλείψεις, έτσι ώστε να φτάσεις σε υψηλότερο στάδιο. Βάλ' τα όλα κάτω και φτιάξε ένα σωστό και οργανωμένο σχέδιο δράσης και κινήσου πάνω σε αυτό. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, με παράπονα και γκρίνιες ή εγωισμούς. Για να παραμείνεις παραγωγικός, υγιής και χαρούμενος τον Μάρτιο, εκτός από όλα τα άλλα, πρέπει να διαχειριστείς το άγχος σου. Περιόρισε όσο μπορείς τα αναψυκτικά και τους πολλούς καφέδες, που προκαλούν νευρικότητα και ευερεθιστότητα.

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)

Ο Μάρτιος απαιτεί από σένα να ενσαρκώσεις, να προβάλλεις και να μην φοβάσαι τη δύναμη που έχεις. Να κατανοήσεις αυτό που είσαι και να αποδεχτείς αυτό που δεν είσαι. Επιπλέον, είναι η ιδανική περίοδος για να προβείς σε μια έρευνα αγοράς ή να δημιουργήσεις έναν "οδικό" χάρτη, που θα σε φέρει πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους. Δείξε λίγη ευγνωμοσύνη στο σύμπαν και στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και σε στηρίζουν. Απομονώσου, αν χρειάζεται, κάποιες ώρες της ημέρας, για να βάλεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου σε μια σειρά. Κοιμήσου περισσότερες ώρες και μην αγχώνεσαι τόσο για τις δουλειές που πρέπει να γίνουν.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)

Τον Μάρτιο καλείσαι να μετατρέψεις τα παθήματά σου σε μαθήματα και να μην κάνεις ξανά τα ίδια λάθη, σχετικά με τα επαγγελματικά και τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες. Θα εφαρμόσεις, επίσης, νέες στρατηγικές που θα στοχεύουν στην άνοδο της καριέρας ή της δουλειάς σου. Είναι ο μήνας όπου θα σκεφτείς τη μεγάλη εικόνα, θα αφοσιωθείς στους στόχους σου και θα κάνεις αποφασιστικότατες ενέργειες τόσο για τη δουλειά όσο και την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, ίσως έχεις κάποιες ενοχλήσεις στο πεπτικό σου, οπότε θα χρειαστεί να πίνεις αρκετό νερό, κατά προτίμηση εμφιαλωμένο, να αποφύγεις, όσο μπορείς, το κόκκινο κρέας και να περπατάς συχνότερα.

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης)

Ο Μάρτιος αναμένεται να είναι ένας παραγωγικός μήνας, στο σύνολό του. Θα θέσεις ή θα επικοινωνήσεις στόχους και σχέδια στα επαγγελματικά σου, ώστε συνεργάτες και συνάδελφοί σου να κατανοήσουν πλήρως τι έχεις ή έχουν οι ανώτεροί σου στο μυαλό τους ή τι προσπαθεί να πετύχει η εταιρεία σας και να το εκτελέσουν, με τη βοήθειά σου και τα κατάλληλα εργαλεία. Θα εμπνεύσεις αρκετούς, δείχνοντας την εμπιστοσύνη σου, αλλά και καλώντας τους να μοιραστούν τις απόψεις και τις σκέψεις τους. Όσον αφορά στην υγεία σου, προσπάθησε να αποφύγεις τα λιπαρά και πικάντικα φαγητά. Μην τρως πολύ και γρήγορα και πίνε αρκετό νερό.

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η ή 25η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 7 (του Ποσειδώνα)

Ο Μάρτιος είναι ο πιο ευνοϊκός μήνας για σένα, όσον αφορά στην επαγγελματική σου βελτίωση. Το να επιχειρήσεις να ανοίξεις μια δική σου δουλειά είναι σίγουρα ένα τεράστιο βήμα εξέλιξης, αλλά πέρα ​​από αυτό, υπάρχουν πολλά που μπορούν να αναβαθμίσουν τη δουλειά σου. Επιπλέον, κάποιος/α υπεύθυνος/η ή ανώτερος/η σου είναι πιθανό να εισάγει μια πιο σύγχρονη στρατηγική για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό, οπότε θα δημιουργηθεί ένα καινούργιο πλαίσιο που θα σου προσφέρει νέες εμπειρίες. Όπως και να έχει, απόφυγε το άγχος, το να στέκεσαι ή να κάθεσαι για αρκετές ώρες στην ίδια στάση, διαφορετικά είναι πιθανοί κάποιοι πόνοι στην πλάτη ή τα πόδια σου. Να θρέφεσαι υγιεινά και να κοιμάσαι 6 με 8 ώρες.

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η ή 26η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 8 (του Κρόνου)

Είναι καιρός να γίνεις πιο ευέλικτος, εν μέσω όλων αυτών των καταστάσεων, κρίση, πανδημία, κλπ, που επιφέρουν προβλήματα και αβεβαιότητα. Η ευελιξία είναι απαραίτητη, καθώς το να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή να έχεις δική σου επιχείρηση δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Θα πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις, ακόμα και να αλλάξεις πορεία, αν δεις ότι κάτι δεν πάει σύμφωνα με τα σχέδιά σου και, ως εκ τούτου αυτό πρέπει να μάθεις να το αποδέχεσαι, γενικά στη ζωή σου, όχι μόνο στη δουλειά σου, αν θέλεις να έχεις επιτυχία, αφού τίποτα δεν παραμένει ίδιο και για πάντα. Τέλος, μείνε μακριά από πικάντικα και πρόχειρα φαγητά, διαφορετικά θα υποφέρεις από στομαχικές διαταραχές ή μετεωρισμό.

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η ή 27η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 9 (του Άρη)

Είναι καιρός να αρχίσεις να βλέπεις πιο μακριά και έχεις πάντα στο μυαλό σου το τελικό αποτέλεσμα κι όχι το τώρα, καθώς είναι πιθανές αλλαγές στα πλάνα σου. Γι' αυτόν τον λόγο, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για ό,τι συμβεί στην πορεία και με γρήγορα αντανακλαστικά. Ο Μάρτιος θα επιφέρει την ενίσχυση της ομάδας, με την οποία συνεργάζεσαι, θα υπάρχει υποστήριξη και αξιοποίηση στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας για το καλό της δουλειάς σας. Όσον αφορά στην υγεία σου, ξεκίνα μια υγιεινή διατροφή, μένοντας μακριά από επεξεργασμένους υδατάνθρακες και τηγανητά. Μια άσκηση για 30 λεπτών την ημέρα, ακόμα και το περπάτημα, θα σε βοηθήσει στο να αποκτήσεις ευεξία και καλή σωματική κατάσταση.

Διάβασε επίσης: Τα 5 ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Μάρτιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved