Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια θα αναγκαστούν να αλλάξουν τα σχέδιά τους!

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια θα αναγκαστούν να αλλάξουν τα σχέδιά τους!

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 08/08, 16:50 ώρα Ελλάδας, στις 16° 14’ του Λέοντα επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού σταυρού (Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς), κυρίως αυτούς, που έχουν γενέθλια το β’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο από τη μια και τον Ουρανό στον Ταύρο από την άλλη, αντιλαμβανόμαστε ότι θέλουν-δε θέλουν κάποια ζώδια θα χρειαστεί να ξεφορτωθούν βάρη, να επιλύσουν άμεσα διάφορα ζητήματα που τα απασχόλησαν και να πάρουν πρωτοβουλίες ώστε να αλλάξουν την προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή. Εύκολα δε θα γίνει, ούτε γρήγορα, ενώ υπάρχει μεγάλη περίπτωση, άλλα να σχεδίαζαν κι αλλιώς να τους έρθουν τα πράγματα. Ας πάμε να δούμε ποια είναι αυτά!

ΛΕΩΝ

Με ισχυρή θέληση, τόλμη, δύναμη κι αυτοπεποίθηση θα προχωρήσεις σε αλλαγές, που θεωρείς απαραίτητες για την ευτυχία σου αλλά και την επίτευξη των προσωπικών σου στόχων, ωστόσο εύκολο δε θα είναι αφού θα βρεις αντιστάσεις και αντιδράσεις από τους άλλους απέναντί σου, που έχουν άλλα στο μυαλό τους αλλά και ζητήματα επαγγελματικά που θα ανακύψουν ξαφνικά και θα πάνε πίσω τα σχέδιά σου ή θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις άμεσα. Δεδομένων των καταστάσεων, είναι πολύ πιθανό να βγάλεις εγωκεντρισμό, σνομπισμό και αλαζονεία, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα. Επίσης, καλό θα ήταν να μειώσεις τις απαιτήσεις από τον/ην σύντροφό σου και να μην επιμένεις για πράγματα που γνωρίζεις ότι είναι δύσκολο να σου προσφέρει, αν θέλεις να αποφύγεις τις συχνές εντάσεις ή ακόμα και τη ρήξη. Το ίδιο ισχύει και για μια συνεργασία σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου, τον Λέοντα, σε αντίθεση με τον Κρόνο σου και τετράγωνο με τον Ουρανό, καλείσαι να ολοκληρώσεις έναν κύκλο που είχε ανοίξει και να αλλάξεις τα δεδομένα, κυρίως στις ερωτικές σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Το να αφήσεις πίσω σου ό,τι ή όποιο πρόσωπο δε χρειάζεσαι πλέον, σου στερεί την πρόοδο ή την ανεξαρτησία σου και να προχωρήσεις, κάνοντας μια καινούργια αρχή, είναι απαραίτητο, αποδεχόμενος/η ότι όλα τα πράγματα φτάνουν σε ένα τέλος, καθώς αν δεν τον κάνεις εσύ, θα έρθει από την απέναντι πλευρά και θα σε πειράξει περισσότερο. Προβλήματα θα έχεις με το ταίρι σου ή μια συνεργασία σου, αλλά και με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα κάποιο απρόσμενο γεγονός σε αναγκάσει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο σε αυτά, μετατρέποντας το όποιο πρόγραμμά σου, κάτι που δε θα σου αρέσει καθόλου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σου σε καλεί να αντιμετωπίσεις οικογενειακά κυρίως ζητήματα που θα αρχίσουν να αυξάνονται, αν εσύ δε λάβεις τα απαραίτητα μέτρα. Κληρονομικά ή ένα ακίνητο θα γίνουν αντικείμενο διεκδίκησης και θα πρέπει να είσαι επί των επάλξεων, έτοιμος/η να παρέμβεις και να πάρεις δυναμικές αποφάσεις. Από την άλλη, αναγκαστικές αλλαγές στο σπίτι, βλάβες οικιακού εξοπλισμού, τεχνικές εργασίες κι επιδιορθώσεις, σχετικές αγορές, ακόμα και μια μη προβλεπόμενη μετακόμιση είναι πολύ πιθανά. Οι αντοχές σου κι η υπομονή σου θα δοκιμαστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά με ψυχραιμία και γρήγορα αντανακλαστικά θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις στις συνεχείς ανατροπές και προκλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου θα στρέψεις την προσοχή στην καριέρα και την επαγγελματική σου πορεία και θα αναγκαστείς να κάνεις αλλαγές ή να πάρεις άμεσα πρωτοβουλίες και κρίσιμες αποφάσεις. Δεν αποκλείεται ακόμα και να κάνεις μια στροφή, να αποσυρθείς από μια θέση, να καταπιαστείς με άλλο αντικείμενο ή να αναλάβεις τα ηνία μιας καινούργιας κατάσταση, που όμως οι ευθύνες θα είναι μεγάλες, όπως επίσης οι ανταγωνισμοί κι οι αντιπαλότητες, με τα οποία θα έρθεις αντιμέτωπος/η, που σε κάποιες περιπτώσεις θα προκαλέσουν την οργή ή τον αυταρχισμό σου. Οι προκλήσεις κι οι ανατροπές θα είναι αρκετές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ίσως και η όλη κατάσταση να επηρεάσει και τις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή ερωτικές, οπότε οφείλεις να είσαι ετοιμοπόλεμος/η για να αντιμετωπίσεις κάθε «απειλή». Αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις καθαρό νου και ορθή κρίση για να μην κάψεις τα χλωρά μαζί με τα ξερά.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 5ο σου οίκο, τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα αφορούν κυρίως στον ερωτικό σου τομέα και το δημιουργικό σου κομμάτι. Θέλεις να αγαπήσεις, αλλά και να αγαπηθείς γι’ αυτό που είσαι και μάλιστα αυτή την περίοδο σε ενδιαφέρει τα γνήσια αισθήματα να οδηγήσουν στη σεξουαλική ικανοποίηση. Θα μπει πάντως ένα πρόσωπο στη ζωή σου, που θα σε αναστατώσει συναισθηματικά και εξ αιτίας του ίσως γίνεις πιο παράτολμος/η, διεκδικώντας περισσότερα, ακόμα και τη δημιουργία μιας συναρπαστικής σχέσης. Ωστόσο, είναι πιθανό η κατάληξη να μην είναι η επιθυμητή, να "καεί" γρήγορα το ενδιαφέρον σου, ενώ αν υπάρχει κάποιος/α ήδη που δε σου προσφέρει τις ανάλογες συγκινήσεις, τότε είναι πολύ πιθανό να τον/ην εγκαταλείψεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα περάσεις καυτές, ερωτικές νύχτες αλλά θα υπάρξουν και εντάσεις ανάμεσά σας. Αν έχεις παιδιά, όλη η προσοχή σου θα είναι στραμμένη πάνω τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη γίνεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο, προκαλώντας διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και τα υπάρχοντά σου. Θα αναγκαστείς να γίνεις πιο διεκδικητικός/η, μαχητικός/η και ενδεχομένως παράτολμος/η προκειμένου να διαφυλάξεις ή να αυξήσεις τα κεκτημένα σου, να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων και ενδεχομένως να αλλάξεις τελείως τη διαχείριση των πόρων σου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ένα ρίσκο να είναι μονόδρομος, ωστόσο, είναι πιθανό να μη σου βγει ή να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, που επίσης επηρεάζεται, ενδεχομένως και η αίσθηση του ανικανοποίητου να μεγαλώσει ή προβάλλεις αρκετές απαιτήσεις, ενώ μπορεί να αλλάξεις τα στάνταρ πρότυπά σου, αφού θα σε ελκύει το διαφορετικό ή ξεχωριστό και γι' αυτό δυσεύρετο. Αν είσαι ήδη σε σχέση, τα σκαμπανεβάσματα θα είναι τακτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο 8ο οίκο σου αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, είτε αφορούν στον οικονομικό είτε στον σεξουαλικό τομέα. Θέλεις να αποκτήσεις όσα θεωρείς ότι στερήθηκες, εξ αιτίας των υποχρεώσεων που είχες αναλάβει να καλύψεις, για τις οποίες ίσως και να μην ευθύνεσαι, αλλά και να μοιραστείς στιγμές που θα σε κάνουν να αισθανθείς ακμαίος/α. Ωστόσο, τα πράγματα δε θα εξελιχθούν όπως υπολογίζεις για ακόμα μια φορά, μπορεί μάλιστα να έρθουν κάποια έξοδα που θα σε στριμώξουν αρκετά και θα επιστρέψεις στη συντηρητική σου πολιτική. Όσο για το ερωτικό κομμάτι, που κι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο, οι επιλογές σου θα είναι περιορισμένες, ενώ αναμένονται εμπόδια και ανατροπές της τελευταίας στιγμής και έτσι το ενδεχόμενο να απολαύσεις όμορφες στιγμές ή να αποκτήσεις την πολυπόθητη σταθερότητα θα απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο.

Διάβασε επίσης: Τι λένε τα άστρα για τον Αύγουστο 2021;

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved