Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν απρόσμενα γεγονότα και αιφνιδιαστικές αλλαγές

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν απρόσμενα γεγονότα και αιφνιδιαστικές αλλαγές

Η Νέα Σελήνη Απριλίου του 2020 γίνεται στις 23/04, 05:25 πμ, στις 03° 24’ του Ταύρου Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους) κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το α' δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Με την ενεργή συμμετοχή του Ουρανού στον Ταύρο, αλλά και τον Κρόνο στον Υδροχόο να σαμποτάρει και να βάζει εμπόδια, η αλλαγή είναι μονόδρομος, διαφορετικά θα υπάρξουν γεγονότα και καταστάσεις που θα μας ξεπεράσουν. Αρκετά ζώδια, αν έχουν γρήγορα αντανακλαστικά, θα επωφεληθούν από τις απρόσμενες εξελίξεις, ενώ άλλα θα δοκιμαστούν από απανωτές προκλήσεις, αιφνίδιες ανατροπές και ξαφνικά περιστατικά και δυσάρεστα γεγονότα, που θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, δεχόμενη ισχυρή επίδραση από τον Ουρανό και τον Κρόνο, δε θα σε αφήσει σε ησυχία. Θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου, θα θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου, το θέμα όμως είναι ότι πρώτα πρέπει να ξεκινήσεις από τα... μυαλά σου. Το να ξεκολλήσεις από το τι δεν έχεις και να αναρωτηθείς αν αυτό που θέλεις είναι και το κατάλληλο για σένα είναι μια αρχή. Μήπως τόσο καιρό, είτε λόγω συνήθειας είτε λόγω νοοτροπίας, κυνηγάς τα λάθος πράγματα και γι' αυτό δεν σου κάθονται; Μην ξεχνάς ότι αυτός που βρίσκεται Εκεί Πάνω ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι είναι σωστό για μας. Σήκωσε το γάντι που σου πετιέται, άνοιξε, λίγο περισσότερο το μυαλό σου, σκέψου καλύτερα και -κυρίως- απόφυγε αψυχολόγητες κινήσεις που πιθανόν να σε βγάλουν εκτός τροχιάς, εφ' όσον γνωρίζεις καλά ότι κάτω από συναισθηματική πίεση γίνονται και λάθη. Δοκίμασε το καινούργιο, ακόμα κι αν αφορά στην εμφάνισή σου! Κι αυτό είναι ένα μικρό βήμα προς την αλλαγή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τουλάχιστον ενδιαφέρουσα, από πολλές απόψεις, θα είναι η Νέα Σελήνη στον άξονά σου, τον Ταύρο, αφού φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις και μέσα από αυτές θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με το ταίρι σου, αλλά και σε συνεργασίες ή συνεταιρισμούς, καθώς ξαφνικά αφ' ενός η κτητικότητα και οι απαιτήσεις θα αυξηθούν κι αφ' ετέρου θα έρθεις αντιμέτωπος/η με αντιδράσεις και συμπεριφορές που θα σε ξεπεράσουν, οπότε δεν αποκλείεται να μεγαλώσει το χάσμα ανάμεσά σας ή ακόμα και να σπάσει το γυαλί, αν ήδη έχει ραγίσει κι ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του. Το ζητούμενό σου είναι να κάνεις κι εσύ μια στροφή, να δεις ότι με την ταχύτητα που αλλάζουν τα πράγματα, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο, οπότε οφείλεις να δείξεις μεγαλύτερη προθυμία να αποδεχτείς το καινούργιο και να προσαρμοστείς στα διαφορετικά δεδομένα, αλλιώς θα μείνεις πίσω και θα τα κυνηγάς.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη, που γίνεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο, με τη συμμαχία του Ουρανού και υπό το άγρυπνο βλέμμα του Κρόνου, "χτυπάει" τα επαγγελματικά σου, σπρώχνοντάς σε να αναθεωρήσεις τελείως αξίες και στόχους, να αρχίσεις να δίνεις περισσότερη σημασία στην ουσία των πραγμάτων και να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή, πριν στην κάνουν οι άλλοι και μείνεις κάγκελο. Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και τίποτα δεν είναι όπως παλιότερα, τώρα πρέπει να αντιδράσεις κι όχι να μένεις σφιχταγκαλιασμένος με ό,τι είχες καταφέρει κάποτε. Διαφορετικά, οι ανατροπές και τα ξαφνικά γεγονότα θα σε φέρουν προ τετελεσμένου. Απαιτούνται γρήγορα αντανακλαστικά, πρωτοποριακές εφαρμογές και μέθοδοι, αλλά και άλλη στάση, γιατί αν καβαλήσεις το καλάμι ή αφήσεις να σε παρασύρουν άτομα του κύκλου σου, όχι μόνο δε θα καταφέρεις τίποτα, αλλά θα βάλεις σε κίνδυνο κι αυτά που έχεις. Ίσως ήρθε η ώρα να πεις "αντίο" σε ένα σχήμα ή μια δουλειά που δε σε εκφράζει πια και να τολμήσεις κάτι δικό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δε σου έφταναν τα δικά σου (βλέπε Κρόνο στον Υδροχόο) σου ήρθαν κι απ' την Πέργαμο (βλέπε Νέα Σελήνη με Ουρανό στον Ταύρο, στον 4ο ηλιακό σου οίκο). Το σπίτι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και το προσεχές χρονικό διάστημα ένας από τους κύριους στόχους σου θα είναι η αναδιαμόρφωσή του, είτε για να κάνεις επιδιορθώσεις και εργασίες που θα προκύψουν εξ αιτίας ζημιών ή φθοράς είτε για να το αλλάξεις, επειδή έχεις βαρεθεί, ώστε, μέσα από το περιβάλλον σου, να ανανεωθείς κι εσύ, κάτι που με τα συγκεκριμένα δεδομένα είναι και το πιο σοφό. Δεν αποκλείεται και μια απρόσμενη μετακόμιση ή μεταφορά της έδρας σου. Όσον αφορά σε ένα ακίνητο, μπορεί τα πράγματα να δυσκολέψουν, αν είναι υπό διαπραγμάτευση, αφού θα αυξηθούν οι απαιτήσεις ή οι όροι της άλλης πλευράς, προκαλώντας εντάσεις και τριβές. Εκεί που μάλλον θα δοκιμαστούν τα νεύρα σου όμως είναι σε διάφορα οικογενειακά θέματα που θα ανακύψουν και θα είναι αρκετές οι φορές που θα εξεγερθείς από όσα σου ζητούνται ή όσα -θεωρητικά- πρέπει να κάνεις, όπως επίσης από την ξεροκεφαλιά και το πείσμα αγαπημένων σου προσώπων.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά σου, καθώς γίνεται τον 2ο οίκο σου, αλλά αλλάζει και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα χρήματα και γενικότερα τα υλικά αγαθά, αφού ο Κρόνος θα σε κάνει πιο οικονόμο (αν δε σου δημιουργήσει προβλήματα ρευστότητας). Είναι πιθανό να αρχίσεις να τα υπολογίζεις περισσότερο ή να σταματήσεις να τα δίνεις άσκοπα, αφού έχεις στο μυαλό σου να τα αξιοποιήσεις ή θέλεις να κάνεις μια αγορά. Δεν αποκλείεται να σου σκάσει από το πουθενά μια ενδιαφέρουσα πρόταση, όπως και ένα κέρδος ή ευκαιρία, που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τα έσοδά σου κι εδώ ευνοείσαι αρκετά αφού έχεις από τη φύση σου γρήγορα αντανακλαστικά και μπορείς να την αρπάξεις. Από την άλλη, ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις αναμένονται και στα ερωτικά σου κι αν είσαι μόνος, είναι πολύ πιθανό να βρεις άτομο αξιόλογο. Απ' την άλλη, δεν αποκλείεται και να ξεφορτωθείς μπαμ-μπαμ ένα άλλο και να κάνεις μια καινούργια αρχή!

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο, με τον Ουρανό αγκαζέ και τον Κρόνο να της βάζει απαγορευτικά, φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά και τα ερωτικά σου. Η κατάστασή σου μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, προς το καλύτερο, αν δεν το περιμένεις ή προς το χειρότερο, αν έχεις κάνει σχέδια και προγράμματα, κάτι που στην παρούσα φάση είναι τελείως άτοπο. Το καλό σενάριο λοιπόν είναι να έρθουν ξαφνικά στα χέρια σου χρήματα ή ελαφρύνσεις από πιστωτικά ιδρύματα ή εφορία, που θα σε βοηθήσουν αφ' ενός να καλύψεις τις ανάγκες σου και αφ' ετέρου να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Το αρνητικό σενάριο είναι να σκάσει ένα έξοδο και να βγεις έξω από τα πλάνα σου ή να σε αναγκάσει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, ίσως και στα λεφτά που έχεις στην άκρη. Το ίδιο σκηνικό θα ισχύει και στην αισθηματική και σεξουαλική σου ζωή κι εκεί που ήσουν μόνος και έρημος, μπορεί να έρθει ένα άτομο και να σε ξεσηκώσει ή αν ήλπιζες σε θετική εξέλιξη ενός στόρι, να απογοητευτείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη και τον Ουρανό στον Ταύρο στον 5ο οίκο σου και τον Κρόνο να "βαράει" από το 2ο, τίποτα δεν πρέπει να παίρνεις ως δεδομένο στην ερωτική σου ζωή, οπότε καλό είναι να τα αφήσεις όλα στην τύχη και να μην κάνεις τίποτα, αφού οποιαδήποτε πρεμούρα σου να αλλάξεις την κατάσταση θα στεφθεί με αποτυχία. Όλα έχουν το δικό τους χρόνο και καλό είναι να μην παρέμβεις, αφού αν πιέσεις μια κατάσταση το πιο πιθανό είναι να τελειώσει, ενώ αν δεν έχεις τίποτα αυτόν τον καιρό, είναι πιο πιθανό να σκάσει κάτι από το πουθενά. Είναι, λοιπόν, προτιμότερο να καταπιαστείς με δημιουργικές ασχολίες και να αφήσεις το σύμπαν να κάνει τη δουλειά του. Αρκεί να είσαι ανοιχτόμυαλος, να μην κολλάς στα κλισέ και τα κλασικά και να είσαι έτοιμος να αποδεχτείς το διαφορετικό. Από την άλλη, το ταίρι σου μπορεί να σε εκπλήξει, αν το έχεις στάνταρ, γι' αυτό προσπάθησε να βάλεις λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σου για να αναζωπυρώσεις τη φλόγα του έρωτά σας. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, εφάρμοσε μια άλλη προσέγγισή τους, γιατί αλλιώς θα επαναστατήσουν.

Διάβασε επίσης: Σε αυτά τα ζώδια βάζει εμπόδια και περιορισμούς ο Κρόνος στον Υδροχόο

Δίας στον Αιγόκερω: Ποια ζώδια ευνοεί και ποια χαντακώνει;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved