Δίας στον Αιγόκερω: Ποια ζώδια ευνοεί και ποια χαντακώνει;

Ποια ζώδια πρέπει να χαίρονται και ποια να προσέξουν!

Δίας στον Αιγόκερω: Ποια ζώδια ευνοεί και ποια χαντακώνει;

O ΔΙΑΣ, ο πλανήτης της τύχης, της ευκολίας, των ευκαιριών και της επέκτασης, μετά από 12 χρόνια επισκέπτεται και πάλι τον Αιγόκερω, όπου και θα μείνει μέχρι και 19 Δεκεμβρίου 2020, χαρίζοντάς μας εύνοια, ανάλογα με τον τομέα που βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας.

Εφ' όσον ο Αιγόκερως είναι συνώνυμος του επαγγελματισμού, όπως αντιλαμβανόμαστε, έρχεται να βελτιώσει τις επαγγελματικές συνθήκες, να προωθήσει επιχειρηματικές ενέργειες, να προσφέρει φήμη, υψηλές θέσεις και προνόμια, αλλά και ευκολότερη αναρρίχηση στην ιεραρχία, επαγγελματική και κοινωνική, με την προϋπόθεση να υπάρχουν οι ικανότητες, η γνώση και η εμπειρία. Καλό θα ήταν όμως να τονίσουμε εδώ ότι κάθε Δίας, ανεξάρτητα από το ζώδιο που βρίσκεται, βγάζει μια υπερβολή. Μπορεί την τρίχα να την κάνει τριχιά, να «τυφλώσει» από υπερβολική σιγουριά, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, να εκθέσει αδυναμίες και ελαττώματα, να μεγεθύνει ένα πρόβλημα ή ένα κακό περιστατικό, να δημιουργήσει σκάνδαλα και γενικά να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Άρα κάποια ζώδια πραγματικά τα ευνοεί και κάποια τα χαντακώνει! Ας δούμε ποια πρέπει να χαίρονται και ποια να προσέξουν!

ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να χαρείς... Μπορεί να μην έχεις και τις καλύτερες εμπειρίες από τον Δία, που ήταν πριν περίπου 12 χρόνια και πάλι στο ζώδιό σου, αλλά τότε οι συνθήκες ήταν αλλιώς! Τώρα, έχεις αποκτήσει περισσότερη εμπειρία και σιγουριά (άλλωστε δεν πέρασες και λίγα με τον Ουρανό στον Κριό, όμως κατάφερες να επιβιώσεις), οπότε ξέρεις πια πώς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες, να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές συγκυρίες που θα σου προσφέρει και να πετύχεις τους στόχους σου. Κυρίως όμως αντιλαμβάνεσαι πώς οφείλεις πλέον να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική σου ζωή, που είχε πάει πίσω, εξ αιτίας των οικογενειακών και επαγγελματικών προβλημάτων που αντιμετώπισες. Ήρθε η ώρα να "εισπράξεις" και μην ανησυχείς! Δεν πρόκειται να ξεφύγεις από το μέτρο, αφού ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε έκανε πιο συνειδητοποιημένο και ο Πλούτωνας πιο δυνατό και ανθεκτικό (εσένα του γ' δεκαημέρου θα συνεχίσουν να σε έχουν υπό την εποπτεία τους).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ προέρχεσαι από καθεστώς... Δία, άλλωστε είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, οπότε μόνο καλά μπορεί να σου φέρει από τον 2ο οίκο των υλικών και συναισθηματικών σου αγαθών. Αν ξανοίχτηκες πέρσι, δοκίμασες τα όριά σου, ρίσκαρες, κυνήγησες την τύχη σου και απόκτησες τα μέσα για να πετύχεις το κάτι παραπάνω, τώρα, απλά, θα εξαργυρώσεις την επιταγή. Εννοείται ότι πρέπει να περιμένεις αύξηση εσόδων, κέρδη από συμφωνίες ή επενδύσεις, δυνατότητα μιας μεγάλης αγοράς, όπως και έρωτα σε μπόλικες δόσεις. Με δυο επισημάνσεις όμως: α) ότι εσύ του γ' δεκαημέρου δεν έχεις ξενοιάσει από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που μισούν γενικά τις σπατάλες και β) ότι έχεις βάλει πια μυαλό και πας για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, οικονομικά και ερωτικά κι όχι να τινάξεις στον αέρα τα πάντα και να ξαναγυρίσεις στην πρότερη κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και για σένα, που ο Δίας θα περάσει στον 8ο οίκο σου, οπότε η τύχη θα είναι με το μέρος σου και το πιο πιθανό είναι (αν και το υπόλοιπο ωροσκόπιό σου συμφωνεί) ότι θα σου έρθουν χρήματα στα χέρια σου, αν όχι από τη δουλειά ή από τυχερό παιχνίδι, από κληρονομιά, από καθυστερούμενα, επιστροφή φόρου, ένα δάνειο με ευνοϊκούς όρους, χορηγία ή κέρδη από μια επένδυση, που θα μπορείς να αξιοποιήσεις για να κλείσεις τρύπες, αλλά και να δημιουργήσεις ένα καλό αποθεματικό για να μην ξεμείνεις σε στιγμή έκτακτης ανάγκης (αυτό να το θυμάσαι!). Επιπλέον, η σεξουαλική σου ανά(σ)ταση είναι δεδομένη, όπως επίσης και η ικανοποίηση αρκετών επιθυμιών σου. Βλέπε όμως και τις επισημάνσεις του απέναντί σου, Τοξότη...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσύ που πάντα ήσουν συνεσταλμένη, λογική και συγκρατημένη, φόβο δεν έχεις κανέναν να ξεσαλώσεις. Αντίθετα, θα πάρεις (με καλό τρόπο) τα πάνω σου, θα διώξεις τη μιζέρια και τη γκαντεμιά που σε δέρνει στα ερωτικά σου και θα βγάλεις ένα άλλο πρόσωπο, πιο αυτοπεποιθησάτο και σίγουρο για τις ικανότητες και τα προτερήματά σου. Ίσως μάλιστα είσαι αυτή που θα κάνει την πρώτη κίνηση, αφού (δεν έχεις και τίποτα να χάσεις) για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σου αρέσει. Το να κάνεις σχέση είναι μάλλον εύκολο και μάλιστα να έχει και την κατάληξη που θέλεις. Κατά τα άλλα, θα βρεις τρόπους να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου, να δείξεις τα ταλέντα σου, να κερδίσεις τις εντυπώσεις, ίσως και να κάνεις μια επιχειρηματική προσπάθεια. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, οι όμορφες στιγμές με το ταίρι σου θα είναι αρκετές, ενώ πιθανό είναι να βάλεις μπροστά και για ένα παιδάκι, αν δεν έχεις ή για να αποκτήσεις ένα ακόμα.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας περνά στον 7ο οίκο σου, οπότε είναι φυσικό και επόμενο να αρχίσεις να βλέπεις καλύτερες μέρες στον κοινωνικό τομέα, αλλά και τις σχέσεις σου να βελτιώνονται σημαντικά. Θα πετύχεις πλατιά αποδοχή, θα αυξήσεις τη δημοφιλία σου και φυσικά θα γίνεις το Νο1 πρόσωπο προς ζήτηση. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να δημιουργήσεις ένα δεσμό, να επισημοποιήσεις έναν άλλο ή να προχωρήσεις σε γάμο, αλλά και να κάνεις μια επιτυχημένη συνεργασία που θα σου αποφέρει "καλό όνομα" και χρήμα. Ωστόσο, μαζί με αυτούς που αξίζουν, θα τραβάς και άλλους ανθρώπους, καλοπερασάκηδες, που θα σε δουν σαν "κότα με χρυσά αβγά" και θα είναι συνέχεια στο "φέρε και φέρε", λες και τους χρωστούσες κι όταν θα πάψεις να προσφέρεις, να εξαφανιστούν από τη ζωή σου. Επίσης, εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος, να θυμάσαι ότι οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί, αλλά τα άτομα που θα σε περιτριγυρίζουν θα είναι της παραπάνω κατηγορίας, οπότε (επειδή θα νιώθεις πιο άνετος και χαλαρός) μη βάλεις την υπάρχουσα σχέση σου σε περιπέτειες. Γάμος παίζει πολύ με Δία στον 7ο, το ίδιο όμως και το διαζύγιο...

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας είναι "ευεργέτης" πλανήτης και φυσικά θα βοηθήσει και εσένα, που ανήκεις στην ομάδα των Παρορμητικών. Αν μάλιστα "υπέφερες" κάτω από το βάρος του Κρόνου και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ε, τώρα θα πάρεις μια καλή ανάσα. Αν προσπάθησες να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου, δούλεψες περισσότερο, χωρίς τις ανάλογες απολαβές ή την αναγνώριση που σου άξιζε, υποτιμήθηκες, έκανες υπομονή, ναι, ήρθε η ώρα να δρέψεις τους καρπούς. Όμως, μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα και από καταπιεσμένος γίνεις καταπιεστής και κυρίως μη θεωρήσεις ότι χωρίς ικανότητες θα διαπρέψεις. Επίσης, επειδή θα βρεθείς σε μια θέση ή θα έχεις μια επιτυχία, εσύ είσαι κι άλλος κανείς και αρχίσεις να βγάζεις γλώσσα. 1 χρόνο μένει σε κάθε ζώδιο όχι για πάντα! Για να παραμείνεις, λοιπόν, στον αφρό, δε θα πρέπει να ξεχάσεις το πού ήσουν και τι έκανες πριν και να συνεχίσεις με την ίδια θέρμη να εργάζεσαι για το καλύτερο. Μην τα φορτώσεις στον κόκορα γιατί όπως ανέβηκες, έτσι και θα κατρακυλήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Κι εσύ έχεις να περιμένεις όμορφα πράγματα να γίνουν με τον Δία στον 4ο οίκο σου, καθώς ίσως είσαι και από αυτά τα Παρορμητικά ζώδια που έπαθαν ασφυξία και πληγώθηκαν από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αφού έφεραν δυσαρμονία στο περιβάλλον σου και προβλήματα με αγαπημένα πρόσωπα. Είχες και τον Ουρανό τόσο καιρό απέναντι να σε ταλαιπωρεί με την αστάθεια και την ανισορροπία... Τώρα, θα σου δοθεί η δυνατότητα να τα φτιάξεις όλα! Το σπίτι και τις σχέσεις σου με την οικογένεια. Θα έχεις και θετικές εξελίξεις σε περιουσιακά θέματα ή σε ένα ακίνητο, οπότε όλα καλά! Ή μήπως όχι; Εδώ, λοιπόν, θέλει προσοχή το όλο θέμα! Από τη χαρά σου (ή την καλοπιστία σου), μπορεί να αφήσεις να ξαναπάρουν τα ηνία στα χέρια τους κάποια άτομα και να βγουν εκτός ορίων, παρεμβαίνοντας στη ζωή σου ή απαιτώντας να έχουν περίοπτη θέση σε αυτήν. Ακόμα, το να μεγαλοπιαστείς και να θέλεις να κάνεις το σπίτι σου "παλάτι", με ακριβές αγορές, ανακαινίσεις ή διακόσμηση είναι πολύ πιθανό, όπως επίσης και το να αποκτήσεις δικό σου, αν δεν έχεις. Το ίδιο όμως πιθανό είναι και το να μείνεις ταπί ή να χρεωθείς ποσά που δε θα μπορέσεις αργότερα να καλύψεις.

Διάβασε επίσης: Τι θα φέρει στην Ελλάδα ο Δίας στον Αιγόκερω

Μηνιαίες προβλέψεις 23/10 έως 21/11: Ενστικτώδεις δράσεις και ορμές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved