Τα ερωτικά highlights του Ιανουαρίου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Ιανουάριο.

Τα ερωτικά highlights του Ιανουαρίου

Βρισκόμαστε στα μισά του μήνα και πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το Σύμπαν μέχρι το τέλος του μήνα!

Πίσω μας αφήσαμε μια Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω, που, κατά κύριο λόγο, ήθελε να μας αναγκάσει να.. .σοβαρευτούμε! Για καλή μας τύχη, η Αφροδίτη θα είναι όλο τον μήνα στον λαμπερό Τοξότη, δίνοντας ωραίες πάσες για φλερτάκι και πολύ ανεβασμένη διάθεση!

Δεν είναι όμως μόνο η Αφροδίτη που σπονσοράρει ωραίες καταστάσεις! Ο πολύ δυναμικός (πιο δυναμικός πεθαίνεις!) Άρης στον Κριό έχει κι εκείνος πολλά να πει! Αν τους βάλουμε δίπλα-δίπλα, Αφροδίτη κι Άρης κάνουν καυτό συνδυασμό και κάποια ζώδια θα περάσουν πολύ όμορφα!

Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός, Τοξότης, αλλά και Υδροχόος θα έχουν τα τυχερά τους σε επίπεδο συναισθηματικό, όσο και υλικό! Οι Ζυγοί δώστε βάση σε ξαφνικό έρωτα που θα σας χτυπήσει την πόρτα, οι Δίδυμοι πείτε «ευχαριστώ» στον Τοξότη για την θαυμάσια ευκαιρία που σας δίνει όλο τον μήνα να φτιάξετε ωραία κατάσταση στα αισθηματικά σας! Τοξότες και Κριοί χαμογελάστε: έχετε ομορφιά, σεξαπίλ και ορμή για να σκοράρετε. Λέοντες μπορείτε να κάνετε ό,τι επιθυμείτε, αλλά κρατήστε μια πισινή και θα σας πω παρακάτω το γιατί.

Ο Ερμής θα είναι μέχρι τις 24 στον Αιγόκερω κι ο Ήλιος μέχρι τις 20. Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι Καρκίνοι, Σκορπιοί κι Ιχθύες μπορείτε να επωφεληθείτε και να πράξετε τα δέοντα για να βάλετε σε μια τάξη όσα θέματα έχουν εκκρεμότητες. Αιγόκεροι φάγατε μια Ηλιακή Έκλειψη στις αρχές του μήνα: ήρθε η ώρα να μπει στο μαχαίρι στο κόκαλο σε ό,τι σας ενοχλεί. Ταύροι, με τον Ερμή στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο (που θα περάσει από τις 24 και μετά) θα μπορέσετε να διεκδικήσετε μια θέση στον ήλιο στα επαγγελματικά σας, αλλά και να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω φίλων! Παρθένοι, φροντίστε με τον Ερμή στον Αιγόκερω να χαρείτε το φλερτάκι που θα δεχτείτε, ενώ οι Καρκίνοι, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον/α πολύ ενδιαφέροντα/ουσα!

Σκορπιοί, όταν ο Ερμής περάσει στις 24 στον Υδροχόο, θα λύσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ η σχέση σας με το έτερο ήμισυ μπορεί να τεντωθεί κάπως… παράξενα! Ιχθύς, με τον Ερμή στον Αιγόκερω θα νιώσετε μια ωραία –συγκρατημένη και συγκροτημένη- εξωστρέφεια, ενώ με τον Ερμή στον Υδροχόο θα ψαχτείτε να δείτε τι σας φταίει, κοιτώντας πρώτα… μέσα σας!

Όμως ο μήνας μας επιφυλάσσει ακόμα μια έκλειψη: στις 21/1, λοιπόν, θα έχουμε μια Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα. Λιοντάρια μου τώρα είναι η σωστή ώρα να δείτε τι πρέπει να αλλάξετε στη σχέση σας με τρίτα άτομα. Υδροχόοι δώστε βάση στις ανάγκες του/της συντρόφου σας.

Όλα τα ζώδια με την έκλειψη αυτή θα κόψετε κάτι από την χαρά σας, για να φροντίσετε ό,τι ΠΡΕΠΕΙ, χωρίς δικαιολογίες, αναβολές και χωρίς γκρίνια. Το Λιοντάρι θέλει να κάνετε τα δέοντα βάζοντας στην άκρη γκρίνια και μιζέρια. Μην αφήσετε εκκρεμότητες σε κανένα τομέα και θα δείτε ότι αν φερθείτε αναλόγως, δε θα έχετε κανένα πρόβλημα, μήτε θα ζοριστείτε άδικα!

Διαβάστε επίσης:

Astroquotes Ιανουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Tarot Facts Ιανουαρίου: Η αποκαλυπτική κάρτα του μήνα για το ζώδιό σου

Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο 2019;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved