Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο 2019;

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Ιανουάριο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο 2019;

Πολύ δυναμικό θα είναι το ξεκίνημα του 2019, με το μενού του Ιανουαρίου να είναι γεμάτο και είναι έτοιμος να μας σερβίρει ζεστά και... κρύα πιάτα. Ας δούμε λοιπόν τι περιλαμβάνει ακριβώς και πότε θα μας έρθουν:

-Την Πρωτοχρονιά, στις 4:20 πμ, ο Άρης, ο πλανήτης της δύναμης και της δράσης μπαίνει στον Κριό, δίνοντας αποφασιστικότητα, ενέργεια και ώθηση για να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε ό,τι επιθυμείτε εσείς τα Κριάρια που φυσικά θα κινητοποιηθείτε, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, παίρνοντας παραμάζωμα, όποιον και ό,τι σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Στα αναχώματα θα είστε κι εσείς Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είτε για να αμυνθείτε από όσους ή ότι απειλεί την ηρεμία του σπιτιού και της σχέσης σας, είτε για να επικρατήσετε επαγγελματικά και να επιβιώσετε από ανταγωνισμούς και επιθετικές τάσεις. Λέοντες και Τοξότες, με τον ενθουσιασμό που θα έχετε αλλά και τις ξαφνικές παρορμήσεις σας πολλά θα καταφέρετε σε λίγο χρόνο, αν και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και τον λόγο σας γιατί θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και αντιστάσεις. Παρθένοι και Ιχθύες, καλό θα ήταν να κρατάτε το χεράκι σας γιατί θα αυξηθούν τα έξοδά σας και κινδυνεύετε να βρεθείτε με το ταμείο μείον...

-Ο Ερμής στις 5/1, 5:40 πμ, περνά στον Αιγόκερω και πλέον εσείς τα Κατσίκια θα βάλετε φρένο στους φαφλατάδες και τους επιπόλαιους, θα μετράτε κάθε λέξη, απόφαση ή ενέργειά σας και γενικώς θα σας πιάσει το σοβαρό σας και στην παρουσία και στη συμπεριφορά σας. Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί μια ασφυξία θα τη νιώσετε, αφού ενθουσιασμός, αναποφασιστικότητα και συναισθηματικές εκδηλώσεις και ανοίγματα θα έχουν συνέπειες. Σκορπιοί και Ταύροι είναι η κατάλληλη εποχή να διευθετήσετε γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, ενώ εσείς Τοξότες και Δίδυμοι αρχίστε να μαζεύεστε οικονομικά και να κάνετε πλάνο. Γρήγορα-γρήγορα, στις 24/1, 7:49 πμ μπαίνει στον Νεροκουβαλητή, προκαλώντας εσάς κυρίως τους Υδροχόους να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, όσο κουλές ή προχώ κι αν είναι, να πείτε και να κάνετε πράγματα που πολύ θέλατε, αλλά δε σας έβγαιναν και να γνωριστείτε με πολύ και διαφορετικό κόσμο. Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί, διώξτε την απολυτότητα, ξεφύγετε από την πεπατημένη και κάνετε την έκπληξη με τις αποφάσεις και κινήσεις σας. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα ακονίσετε το μυαλό σας για να βρείτε πρωτότυπες λύσεις και τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας. Δίδυμοι και Τοξότες θα αυξήσετε τις συναναστροφές και τις μετακινήσεις σας, ενώ Ζυγοί και Κριοί μια ερωτική γνωριμία είναι πιθανή αφού όλο έξω θα είστε.

-Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 6/1, 04:29 πμ, στις 15° 25’του Αιγόκερω όπου έχουμε και την πρώτη έκλειψη του 2019, η οποία θα προσπαθεί να πείσει κυρίως εσάς τους Αιγόκερους να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν και να κοιτάξετε στο μέλλον. Αλλάξτε ό,τι μπορείτε, διαγράψτε πρόσωπα και καταστάσεις από τον σκληρό σας δίσκο και ξεκινήστε έναν καινούργιο κύκλο, με βάση τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι ξεφορτωθείτε ό,τι σας κρατάει πίσω, βάλτε τα πράγματα στη σωστή τους θέση σε οικογενειακά, επαγγελματικά και προσωπικά θέματα, γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, θα σας το κάνουν άλλοι. Από κοντά κι εσείς οι Παρθένοι που θα «χτυπηθείτε» στον τομέα των ερώτων σας και ίσως πάρετε και μια λύπη, που όμως θα σας βγει σε καλό. Ταύροι και Σκορπιοί θα κάνετε συγκεκριμένα ανοίγματα και γνωριμίες, Τοξότες και Δίδυμοι θα αναγκαστείτε να διευθετήσετε οικονομικές αλλά και ερωτικές σας εκκρεμότητες.

Αφροδίτη εγκαταλείπει μετά από μια μακρόχρονη περίοδο τον Σκορπιό και περνά στις 7/1, 13:58 μμ στον Τοξότη, φέρνοντας αρκετό ενθουσιασμό, αισιοδοξία και θετική ενέργεια σε σας κυρίως τους Κενταύρους που θα βαλθείτε να βελτιώσετε και την εικόνα σας και την προσωπική σας ζωή. Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες κι εσείς δε θα συγκρατιέστε, αλλά θα σας περιβάλλει μια ανωριμότητα, μια επιπολαιότητα, μια υπερβολή που αν την πάρετε στα σοβαρά, θα πονοκεφαλιάσετε. Χαρείτε, διασκεδάστε, ερωτευτείτε, φτιάξτε το σπίτι και τη σχέση σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεφύγει λίγο γιατί σας αξίζει. Κριοί, Λέοντες κι Υδροχόοι θα έχετε τον ασυμμάζευτο οπότε είναι αναμενόμενες και οι ερωτικές περιπέτειες. Ταύροι και Σκορπιοί, θα έρθει πρόωρη άνοιξη στην τσέπη και το κρεβάτι σας, άρα σας έφεξε!

-Η δεύτερη έκλειψη του μήνα, που είναι και ολική Σελήνης γίνεται με την Πανσέληνο, στις 21/01, 08:17 πμ, στις 00° 51’ του Λέοντα. Κάτι σας θύμισε; Ε, δεν έχετε κι άδικο αφού το ίδιο σκηνικό έγινε και πέρσι. Ξανά λοιπόν σε αναμπουμπούλα εσείς τα Λιοντάρια αλλά και Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί που αναγκάζεστε να κάνετε τις αναθεωρήσεις και τα ξεκαθαρίσματά σας, να τολμήσετε αλλαγές και να αντεπεξέλθετε σε αρκετές προκλήσεις, τόσο στην προσωπική, όσο και την επαγγελματική σας ζωή. Η υπερβολή να ξέρετε θα σας χαρακτηρίζει, το ίδιο και η συναισθηματική φόρτιση, γι’ αυτό προσέξτε να μην κάψετε τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Πιθανός είναι ένας έρωτας που θα συναρπάσει εσάς τους Κριούς, Ζυγούς και Τοξότες, όπως επίσης και μια σημαντική εξέλιξη στα οικονομικά ζητήματα αλλά και σεξουαλικά σε σας τους Καρκίνους και Αιγόκερους.

-Ο Ήλιος στις 20/1, 10:59 πμ, μπαίνει στον Υδροχόο ξεσηκώνοντας από χαρά εσάς τα Υδροχοάκια που επιτέλους θα διώξετε από πάνω σας κάθε περιορισμό, θα κινηθείτε πιο ελεύθερα και ανεξάρτητα και για ένα μήνα όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι πάνω σας, ελκύοντας έτσι κόσμο και κοσμάκη, οπότε ανανεώνονται και οι ευκαιρίες σας για κάτι καινούργιο και συναρπαστικό στην προσωπική σας ζωή. Εσείς οι Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες, προσέξτε, μήπως προκαλέσετε αντιδράσεις και σθεναρές αντιστάσεις στην σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας με την ορισμένες φορές προκλητική ή αιρετική στάση σας. Καρκίνοι και Αιγόκεροι βάζετε μπροστά ζητήματα οικονομικά, αλλά και σεξουαλικά, ενώ Κριοί και Ζυγοί, θα βρεθούν στο επίκεντρο οι έρωτες, οι φιλίες και οι διασκεδάσεις!

-Αυτά τα ολίγα... έχει ο πρώτος μήνας της καινούργιας χρονιάς και όλοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα επηρεαστούμε από το πλανητικό σκηνικό. Αν θέλετε να δείτε όλες τις Όψεις των πλανητών του Ιανουαρίου για να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved