Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο 2017;

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Δεκέμβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο 2017;

Σιγά-σιγά φτάσαμε και στον τελευταίο μήνα του χρόνου, που εκτός των Χριστουγέννων, όπως θα δούμε παρακάτω, φέρνει αλλαγές και στο πλανητικό σκηνικό. Ας πάμε λοιπόν να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο χειμωνιάτικος Δεκέμβριος:

- Η Αφροδίτη 01/12/2017, 11:15 πμ μέσα στην καλή χαρά περνά στον Τοξότη, φέρνοντας αρκετό ενθουσιασμό, χρώμα και θετική ενέργεια σε σας κυρίως τους Κενταύρους (όπως είναι αναμενόμενο), αλλά και πανζουρλισμό σε σας, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς, αφού το μέτρο θα το ψάχνετε και δε θα το βρίσκετε. Όλα τα θέλει μπόλικα, όλα υπερβολικά, όλα λάσκα αυτή η Αφροδίτη κι όσο να πείτε κάπου μπορεί να αναφωνήσετε ότι είναι too much για σας. Χαρείτε όμως τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία, διασκεδάστε, ερωτευτείτε, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεφύγει λίγο από τα όρια, γιατί όπου να ‘ναι (θα δείτε παρακάτω το γιατί) θα αρχίσει το παίδεμά σας. Κριοί, Λέοντες κι Υδροχόοι θα ξεσαλώσετε. Το σπίτι δε θα σας βλέπει, θα είστε συνεχώς στη γύρα, ενώ οι περιπέτειες και οι επιτυχίες σας στον ερωτικό τομέα θα γίνουν αντικείμενο συζήτησης.

- Από τις 02/12 η «φόρα» του Ερμή στον Τοξότη «κόβεται», καθώς θα βρίσκεται σε στάση και στις 04/12 θα ξεκινήσει την ανάδρομη κίνησή του που θα κρατήσει έως τις 24/12. Όπως γίνεται αντιληπτό, όχι μόνο εσείς του Μεταβλητού Σταυρού, Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, αλλά όλοι μας θα ταλαιπωρηθούμε, ο καθένας στον τομέα που τον αφορά. Είναι σαφές ότι θα υπάρξουν προβλήματα σε μετακινήσεις και επικοινωνία, όπως επίσης σε γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, συμφωνίες, αγορές και ό,τι άλλο ανήκει στη σφαίρα επιρροής του Ερμή και το μόνο που θα μας επιτρέψει να κάνουμε, είναι να κλείσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος ή βάλουμε σε εφαρμογή σχέδια και ιδέες που είχαμε αφήσει στην άκρη. Επίσης, ταξίδια κι εκδρομές θα παρουσιάσουν λιγότερα προβλήματα, αν επισκεφτούμε μέρη που είχαμε ξαναπάει παλιότερα και ξέρουμε τα κατατόπια. Ευτυχώς, θα γυρίσει ορθόδρομος Παραμονή των Χριστουγέννων, επιτρέποντάς μας να κάνουμε τα ψώνια μας, χωρίς παρατράγουδα.

Πανσέληνος που γίνεται στις 03/12/2017, 17:47 μμ, 11° 40’ Διδύμων, κάτω από άλλες συνθήκες, θα σας βοηθούσε αρκετά, ώστε να μπορέσετε Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες να ασχοληθείτε αποκλειστικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με τα τρέχοντα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα. Όμως λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή -από 4/12-, θα καταπιαστείτε με τα παλιά. Σχέσεις, πρώην σύντροφοι, σχέδια, ζητήματα και προτάσεις που είχατε παγώσει ή θεωρούσατε ότι είχατε τελειώσει μαζί τους, θα επανέλθουν, με στόχο να διευθετηθούν οριστικά, μέσα από εποικοδομητικό διάλογο, αρκετές συναντήσεις, πολύ σκέψη αλλά και στοιχεία ή πληροφορίες που θα έρθουν στην κατοχή σας. Ταύροι και Σκορπιοί επιδείξτε ευελιξία στα οικονομικά σας και μην πηγαίνετε για τα πολλά, Λέοντες ήρθε η ώρα να ξανοιχτείτε κοινωνικά, ενώ εσείς οι Υδροχόοι να γοητεύσετε το αντίθετο φύλο με την παρουσία σας, αλλά και πείτε «όχι» σε πρόσωπα του παρελθόντος!

Άρης αποφασίζει να αφήσει στην ησυχία του τον Ζυγό, μπας και βρει τη χαμένη του ισορροπία και περνά στον επιβλητικό και sexy Σκορπιό στις 09/12/2017, 11:00 πμ, κάνοντας ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί από την περίσσεια σεξουαλικότητα εσάς τους Σκορπιούς και από την ένταση εσάς τους Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους. Συνεργασίες που δεν αποφέρουν τα αναμενόμενα, επαγγελματικές σχέσεις που βρίσκονταν στην κόψη του ξυραφιού και οικογενειακά, κληρονομικά ή θέματα σπιτιού που θα ανακύψουν θα σας ανάψουν τα λαμπάκια, όχι τα... Χριστουγεννιάτικα. Από την άλλη βέβαια, θα αναλάβετε στοχευμένη δράση για να τελειώνετε με τα κακώς κείμενα και να πάτε παρακάτω. Εσείς, Κριοί και Ζυγοί, νιώθετε τη λίμπιντό σας να τρελαίνεται και κινδυνεύετε να χάσετε τον έλεγχο και να παραδοθείτε στα πάθη σας. Οι Καρκίνοι, με τον αισθησιασμό και την έλξη σας να ξεχειλίζουν, χρίζεστε ως φαβορί στο παιχνίδι κατάκτησης αλλά κι εσείς οι Αιγόκεροι ένα ερωτικό... μεζέ θα τον πάρετε.

- Η Νέα Σελήνη στις 18/12/2017, 08:30 πμ, 26° 31’ Τοξότη θα συμβάλλει με τον τρόπο της, ώστε Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες να κλείσετε τα παλιά σας τα βιβλία -όσο πιο ανώδυνα, ανεπαίσθητα και ειρηνικά γίνεται- και να προχωρήσετε παρακάτω τα προσωπικά, οικογενειακά και επαγγελματικά σας θέματα. Σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί θα μπουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, θα τερματιστούν ή θα αλλάξουν μορφή. Δεν είναι όμως ο καιρός για να κάνετε μια καινούργια αρχή, καθώς ακόμα ο ανάδρομος Ερμής θα είναι πάνω από τα κεφάλια σας. Έστω κι έτσι όμως, θα ξαλαφρώσετε από διάφορα βάρη του παρελθόντος που σέρνατε μαζί σας καιρό και δε βρίσκατε το κουράγιο να ξεφορτωθείτε ή είχατε βολευτεί κι αυτό από μόνο του είναι σημαντικό για να αρχίσει να μεταβάλλεται κι η ψυχολογία σας προς το θετικό. Για σας τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όλα τα παραπάνω ισχύουν για τον οικονομικό και σεξουαλικό σας τομέα ενώ για σας τους Λέοντες και τους Υδροχόους για τα ερωτικά, τους φίλους και τις κοινωνικές σας συναναστροφές.

- Και τώρα εσείς του Παρορμητικού Σταυρού, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, κρατήστε την ανάσα σας! Ο αξιαγάπητος, λατρευτός και αξιοσέβαστος Κρόνος μπαίνει στον Αιγόκερω, στις 20/12/2017, 6:50 πμ κι αν εσάς τους τελευταίους, δεν ιδρώνει το αφτί, σίγουρα οι άλλοι τρεις ένα ζόρι θα το έχουν, αφού θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο για 2,5 περίπου χρόνια, επηρεάζοντας σταδιακά και τα 3 δεκαήμερα! Τα μαθήματα που θα πάρετε θα είναι πολλά, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ενώ θα ξαναθυμηθείτε εκείνο το ρητό που έλεγε ότι «όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος», δηλαδή, αν δεν καταλάβετε εξ’ αρχής ότι το «πρέπει», οι νόμοι και οι κανόνες κάνουν κουμάντο κι όχι το τι θέλετε ή σας αρέσει, τότε το «ξύλο»-προς γνώση και συμμόρφωση- θα το φάτε. Κριάρια ατίθασα, ευαίσθητοι Καρκίνοι και ευγενικοί Ζυγοί ήρθε η ώρα να, σοβαρευτείτε, αναλάβετε ευθύνες και να καταβάλλετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να πετύχετε τους στόχους σας. Σίγουρα, εύκολα δε θα είναι, αλλά μόνο έτσι θα τα καταφέρετε και θα κρατήσετε ό,τι κατακτήσετε. Ευνοημένοι θα είστε εσείς οι Αιγόκεροι (λογικό;) που είστε υπάκουα παιδιά, γνωρίζετε αρκετά καλά τα κουσούρια του... μπαμπά σας και ενδεχομένως, μετά από κόπους και βάσανα, να ακούσετε το «Μπράβο!» από το στόμα του. Αλλά κι εσείς Ταύροι και Παρθένοι, που κινείστε στο ίδιο μοτίβο «λογική- πρακτικότητα-σοβαρότητα-υπευθυνότητα» θα λάβετε την ανταμοιβή σας, που βέβαια δε θα είναι πλουσιοπάροχη (είπαμε Κρόνος είναι, όχι Δίας) οι μεν πρώτοι με το να ξεμπερδέψετε διαπαντός με γραφειοκρατικά και πρακτικά σας θέματα, που σας ταλαιπώρησαν και οι δεύτεροι, επιτέλους, με την επαναφορά της σταθερότητας της ερωτικής σας ζωής.

-Ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω στις 21/12/2017, 18:28 μμ, σηματοδοτώντας το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Εκεί, λοιπόν, μέσα στη νύχτα, που θα φτάσει στη μεγαλύτερη διάρκειά της, εσείς οι Αιγόκεροι αναλαμβάνετε τα ηνία και για ένα μήνα θα πρωτοστατείτε στις εξελίξεις. Σας προσφέρεται η ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής, να δρομολογήσετε τα σχέδιά σας, να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας και να πετύχετε τους στόχους σας, με την εργατικότητα, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που σας διακρίνει. Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, σκουπίστε τα ματάκια σας (για τον Κρόνο) και ανασκουμπωθείτε για να αποδείξετε σε όλους ότι αντέχετε και τα καταφέρνετε επάξια και στα δύσκολα. Ταύροι και Παρθένοι είστε ευτυχείς γιατί πλέετε σε γνώριμα νερά και θα μπορείτε πλέον να συνεννοηθείτε κι ερωτικά να προσελκύσετε λογικούς, σοβαρούς και ώριμους ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν.

-Τέλος, η Αφροδίτη, ανήμερα των Χριστουγέννων, 25/12, 7:26 πμ, έρχεται να πει τα... κάλαντα στον Αιγόκερω παρέχοντας σε σας τα Κατσίκια τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να διαπρέψετε στα ερωτικά σας. Θα είστε το επίκεντρο της προσοχής και μετά από καιρό, ενδεχομένως να πείτε «αντίο» στη μοναξιά σας. Αυτή η κυρία είναι αυστηρή και δεν της αρέσουν τα παιχνίδια (εκτός αν τηρούνται οι όροι κι οι κανόνες), τα νάζια και οι επιπολαιότητες, γι’ αυτό σε σας τους Κριούς, Καρκίνους και Ζυγούς θα βάλει περιορισμούς στο... φαγοπότι σας, υπενθυμίζοντάς σας ότι το πολύ δεν είναι απαραίτητα και καλό, οπουδήποτε. Θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τις σχέσεις σας και το ερωτικό σας μέλλον, ο λόγος σας θα πρέπει να είναι συμβόλαιο, να τηρήσετε υποσχέσεις, να αναλάβετε ευθύνες και δεσμεύσεις γιατί αλλιώς θα σας βγάλει... κόκκινη κάρτα. Αρκετά ευνοημένοι θα είστε εσείς Ταύροι και Παρθένοι στα αισθηματικά σας, αλλά και εσείς Δίδυμοι και Τοξότες που θα δείτε μια μικρή οικονομική ανάκαμψη.

Φορτωμένος, λοιπόν... σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ο Δεκέμβριος. Αν, ωστόσο, ενδιαφέρεστε για το πότε και το αν ευνοείστε σε συγκεκριμένα ζητήματα, δεν έχετε παρά να ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ.

Να περάσετε όμορφα Χριστούγεννα με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να διατηρήσετε το κέφι και την αισιοδοξία σας και να ξαναβρεθούμε εδώ, μετά από ένα μήνα, υγιείς και ευτυχισμένοι για να δούμε... τα Άστρα του Ιανουαρίου του 2018!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved