Αστρολογική επικαιρότητα, 5/10

Σχολιάζοντας αστρολογικά την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αστρολογική επικαιρότητα, 5/10

«Το πουλάω το σπίτι»...

Ο Γιάννης Πάριος, πέρα από ερωτικός τραγουδιστής, αποδεικνύεται και μεγάλος προφήτης, Ιχθύς γαρ. Οι στίχοι του τραγουδιού του «Το πουλάω το σπίτι» επαληθεύονται, αφού στο ωροσκόπιο της Ελλάδος (24/7/1974) έβαλε το χεράκι του ο Άδμητος και στα οικονομικά... ο Στουρνάρας. Είναι κι ο διελαύνων Κρόνος στο Σκορπιό (βαριά φορολογία) σε σύνοδο με την προοδευμένη Σελήνη (σπίτι) και τον προοδευμένο Πλούτωνα (απώλεια) κι ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Το Υπουργείο Οικονομικών με το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία των ακινήτων, χωρίς ίχνος ντροπής, λέει «πούλα μας το σπίτι σου για να πληρώσεις τους φόρους». Πλέον, αν για παράδειγμα χρωστάς στο δημόσιο 50.000 ευρώ και έχεις ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ, θα το δίνεις στο δημόσιο και θα πηγαίνεις στο ενοίκιο. Αν περιμένεις επιστροφή τα 50.000 χιλιάρικα ως ρέστα, τότε η απάντηση θα έρθει από τη Στανίση: «Δεν άκουσα. Πως είπατε; Ορίστε; Συγνώμη κύριε ποιος είστε;».

Ποτέ την Κυριακή

Στη Γαλλία απεργούν για να μπορούν να δουλεύουν την Κυριακή. Καλά εκεί δεν έχει παράρτημα το ΠΑΜΕ; Αντί να είναι οι πολίτες που θα προασπίζουν το δικαίωμα της αργίας της Κυριακής, είναι ο Ολάντ. Το πρόβλημα βεβαίως είναι ότι πολίτες, αν ισχύσει το μέτρο για τις Κυριακές, θέλουν όλα τα μαγαζιά να είναι ανοιχτά κι όχι μόνο κάποια όπως ο Ολάντ, δηλαδή τα περίπτερα, το φούρνο και το μπακάλικο της γειτονιάς αλλά με σημαία πολυεθνικής βεβαίως, βεβαίως... Η αμοιβαία υποδοχή Κρόνου – Πλούτωνα υποδηλώνει την τάση για επιβολή ενός κοινωνικού μεσαίωνα, φτωχοποιώντας τους πολλούς και πλουτίζοντας τους λίγους.

Τα παιδιά παίζει... αττική σύνταξη

Η Τρόικα πιέζει για την τρύπα στα ασφαλιστικά ταμεία αλλά επειδή το πρόγραμμα δεν βγαίνει θα την πληρώσουν οι γνωστοί «αιμοδότες» που δεν είναι άλλοι από τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους. Πάει το ΕΚΑΣ, πάει το εφάπαξ, πάει και ο παππούς, αφού κόψε το ένα, κόψε το άλλο δεν μένει τίποτα να φάει. Ο Υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης ουσιαστικά μόλις γίνουν εκλογές θα πάει σπίτι του να ξεκουράσει το χεράκι του γιατί έχει υπογράψει πιο πολλά μέτρα και από τα... μέτρα της Εγνατίας οδού. «Δεν κινδυνεύουν ούτε τα ταμεία ούτε οι συντάξεις», λέει αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Ούτε εμείς αφού ο διελαύνων Ουρανός, κυβερνήτης του 8ου (συντάξεις, ασφαλιστικά ταμεία) στο ωροσκόπιο της Ελλάδας, σε άσχημες όψεις δείχνει κι άλλα ξαφνικά μέτρα. Πληροφορίες για την περικοπή και της... αττικής σύνταξης στέκουν, αφού η Μ. Ρεπούση τεκμηρίωσε ότι η ελληνική γλώσσα είναι νεκρή.




Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved