Aστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 28 έως 30 Αυγούστου

Ημέρες αποφάσεων

Aστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 28 έως 30 Αυγούστου

Το «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στην αστρική Δήμητρα με τον τροπικό Κρόνο είναι σίγουρα η πιο σημαντική όψη της περιόδου και αναμένεται να αναδείξει πολλά από τα υπέρ και τα κατά του... αγαπημένου μας «Παππού»!

Κατ' αρχήν σε συλλογικό-πολιτικό επίπεδο, όπου συνήθως οι πλανήτες δείχνουν το χειρότερο πρόσωπο τους, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την λήψη περιοριστικών -έως και σκληρών- μέτρων στην λογική του «ανάγκα και θεοί πείθονται». Η θέση του Κρόνου στο Σκορπιό «φωτογραφίζει» οικονομικά κυρίως μέτρα, ωστόσο ειδικά για την Ελλάδα η παρουσία του στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου της προμηνύει κι ένα μπαράζ περιορισμών στα εργασιακά, οπότε θα έχουμε κι από τα δύο... Όμως, κόψε το ένα κόψε το άλλο, στο τέλος δεν θα μείνει τίποτε, χωρίς να έχουμε κάποιες εγγυήσεις για την ορθότητα αυτών των επιλογών. Η δυσφορία είναι λοιπόν εκείνη που θα επικρατήσει, στρώνοντας το χαλί για μια σειρά από εύλογες αντιδράσεις.
Είναι σαφές ότι ο ίδιος ο Κρόνος δεν επιθυμεί σώνει και καλά να μας βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, αυτό είναι αποτέλεσμα μιας μάλλον δουλικής νοοτροπίας, που ατυχώς απαντάται συχνά στη χώρα μας. Το σωστό και το δίκαιο θα ήταν ένα απλό «Όχι κύριοι, φθάσαμε στα όρια μας», ώστε οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις να είναι αμοιβαίο φαινόμενο. Όσο Κρόνο έχουμε εμείς, άλλο τόσο έχουν κι οι άλλοι...

Δυσλειτουργίες, καθυστερήσεις και απώλειες ενδέχεται να υπάρξουν και στον χώρο των media, τον καθαυτό τομέα της Δημητρούλας.

Σε προσωπικό επίπεδο πάντως, η δυνατότητα μιας ορθής χρήσης της Κρόνιας ενέργειας είναι όχι μόνον εφικτή αλλά και επιβεβλημένη. Τι δεν θέλουμε, τι δεν μας κάνει, που οφείλουμε να βάλουμε όρια; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα κάνουν τον Κρόνο να χαμογελάσει και να μας αποκαλύψει το δημιουργικό του πρόσωπο, αυτό που γνωρίζουν καλά οι εργάτες της φύσης. Για παράδειγμα, το κλάδεμα, που όταν γίνεται σωστά και στην ώρα του, οδηγεί σε μια βέβαιη ανάπτυξη.

Είναι και η υπευθυνότητα, που επίσης δεν λείπει ποτέ από τη λίστα του Κρόνου, με την προϋπόθεση όμως πως έχουμε να κάνουμε με τις δικές μας ευθύνες, τις ξεδιαλεγμένες και πιστοποιημένες, όχι με αυτές που μας φορτώνουν οι άλλοι για να βγάλουν την ουρά τους απ' έξω. Εκεί είναι που χρειάζονται τα αποφασιστικά ΟΧΙ, αφού αν δεν τα εκστομίσουμε, πέρα από την διαιώνιση της ανισοτιμίας και της αναξιοκρατίας, πέρα από την κούραση, την ταλαιπωρία και την πλήρη αποπομπή της διασκέδασης από τη ζωή μας, ρισκάρουμε να μας κολλήσουν και την ρετσινιά του αποδιοπομπαίου τράγου.

Ο έντονος Κρόνος επιτάσσει έναν επαγγελματισμό σε κάθε μας δραστηριότητα, έναν τύπο διοικητικής μέριμνας, όπου τα καθήκοντα, οι αρμοδιότητες ή τα δικαιώματα είναι καθορισμένα με σαφήνεια. Αν το τηρήσουμε αυτό, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε, ίσα-ίσα που οι επιλογές μας θα δικαιωθούν.

Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) καλούνται πρώτοι να πιάσουν το νήμα ης σωφροσύνης και να οδηγηθούν σε ασφαλείς επιλογές με γνώμονα το «μέτρον άριστον». Κι αν τύχει να υψωθούν μπροστά τους φαινομενικά ανυπέρβλητα εμπόδια, θα έχουν μια λαμπρή ευκαιρία να αποδείξουν τις ικανότητες και τις αντοχές τους.
Τα υπόλοιπα ζώδια θα επηρεαστούν ανάλογα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε γενέθλιου χάρτη, οφείλω όμως να ξεχωρίσω τους Ζυγούς, που αυτές τις ημέρες μπορεί να πιεστούν υπέρ του δέοντος ή ακόμη και να στενοχωρηθούν, όπως επίσης και τους Αιγόκερους που καλούνται να ηγηθούν μιας προσπάθειας, διαχωρίζοντας τα πρόβατα από τα ερίφια.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved