Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, 10/7 έως 16/7 - Η ώρα της ηλιακής έκλειψης

Κάθαρσις

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, 10/7 έως 16/7 - Η ώρα της ηλιακής έκλειψης

Να, λοιπόν, που έφτασε η ώρα μιας ακόμη «τρομερής» ηλιακής έκλειψης κι είναι ο Πλούτωνας που σηκώνει τη σκόνη του φόβου. Ή, πιο σωστά, ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι εσύ τον Πλούτωνα.

Διαβάζεις και ακούς ότι το κλίμα δεν σε σηκώνει. Ότι το σύμπαν θα εξαπολύσει τέρατα και δαιμόνια εναντίον σου. Ότι θα πρέπει να φοβάσαι, να φοβάσαι, να φοβάσαι...

Και βέβαια μπορείς να το κάνεις, στέκοντας ενδεής απέναντι στην μοίρα που καθόρισαν άλλοι για σένα. Υποταγμένος στις πολιτικές χειραγώγησης του μυαλού σου, ζαρωμένος και κλεισμένος μέσα στην τρύπα της ανυπαρξίας σου, που νομίζει πως είναι κάτι σπουδαίο.

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Απευθύνομαι όμως στο κομμάτι του εαυτού σου που ζυμώθηκε με τις ανώτερες αξίες σου. Στρέφομαι στον πνευματικό εαυτό σου για τον οποίο ο Πλούτωνας είναι συνώνυμο της κάθαρσης.

Η Κάθαρσις ήρθε για πρώτη φορά στο φως από τους αρχαίους πρόγονους σου. Την έμαθες από τον Αριστοτελικό ορισμό της αρχαίας τραγωδίας, αλλά και ως αποτέλεσμα ενός θεραπευτικού τελετουργικού. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο στόχος της ήταν και είναι η αποκατάσταση της εσωτερικής αλήθειας και της ενεργειακής ισορροπίας σου. Η μέθεξη της σκέψης και των συναισθημάτων σου, της λογικής και της υπαρξιακής αγωνίας σου σε ένα ηθικό υπερόπλο που διατηρεί την καθαρότητά σου, όσο κι αν κυλιέσαι στον βούρκο.

Και τώρα ήρθε η στιγμή να τη βιώσεις ξανά, με όποιον τρόπο νομίζεις ότι σου ταιριάζει.

Θες να μπεις στα άδυτα μιας θεατρικής πράξης, ξαναζώντας τα μυστήρια της αρχαίας τραγωδίας;

Θες να αφουγκραστείς την δύναμη της Φύσης; Την ηφαιστειακή σου φύση;

Θες να ζήσεις την συμβολική Αποκάλυψή σου;

Αυτή η έκλειψη έχει τη δύναμη να σε λυτρώσει από βάρη ενοχές, τύψεις και αμαρτίες. Από ό,τι σε λερώνει μέσα σου και γύρω σου. Γιατί υπάρχει κι η κοινωνία σου -μην το ξεχνάς- που κι αυτή υποφέρει από υπόγειες διαδρομές και βρώμικες συναλλαγές.

Οι «κακοί» αναδύονται και τα έργα τους βγαίνουν στο φως. Να, λοιπόν, η ευκαιρία σου για να διακρίνεις τι και ποιος σε οδήγησε σε ένα υποτιθέμενο πεπρωμένο, που κτίστηκε πάνω στην ανθρώπινη πλεονεξία μιας μονοσήμαντης υλικής πραγματικότητας.

Να η ευκαιρία για να ξεκινήσεις τη νέα σου ζωή!

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved