Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 26/6 έως 2/7

Χέρι βοηθείας

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 26/6 έως 2/7

Ακούς και διαβάζεις για τη δύσκολη Πανσέληνο του Ιουνίου. Για θλίψεις και καταθλίψεις, στενοχώριες κι εμπόδια.

Ναι αλλά δεν είσαι μόνος… Αυτό είναι το μήνυμα των ουρανών, τούτες τις ημέρες κι όπως καταλαβαίνεις μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα μέσα από μια κοινή προσπάθεια. Μέσα από την αρωγή στους κατατρεγμένους, με τον εαυτό σου να συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς.

Μαζί στα δύσκολα λοιπόν και με τον Κρόνο να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις το «μαζί» αποκτά νόημα και ουσία.

Όπως και η απόφαση που θα πάρεις για να αφήσεις πίσω σου ότι δεν άντεξε στον χρόνο. Με αποφασιστικότητα αλλά και ανθρωπιά, αφού οι κατηγόριες δεν ωφελούν.

Είναι βλέπεις κι ο Χείρωνας που στέκει στη σκηνή, διεκδικώντας το δικό του μερίδιο στις εξελίξεις.

Συγκίνηση;

Αναμνήσεις;

Συναισθηματική εμπλοκή;

Οικογενειακές στενοχώριες;

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Ό,τι κι αν σου τύχει, αντιμετώπισέ το με αγάπη, αφού όλοι μπορεί να βρεθούν σε αυτήν τη θέση, που μια αγκαλιά είναι πολύ πιο πολύτιμη από κάθε «ρεαλιστική» προσέγγιση.

Ωπ… να κι ένας παλιός έρωτας που ζητά να τρυπώσει στο παρόν σου! Θα τον καλοδεχτείς; Αυτό το αφήνω πάνω σου, αφού εσύ είσαι που πρέπει να αποφασίσεις.

Καταλαβαίνεις πως ούτε τα προβλήματα, ούτε οι συγκινήσεις θα σου λείψουν, φρόντισε όμως να μην εγκλωβιστείς σε έναν φαύλο κύκλο αδράνειας ή αδυναμίας εξ αιτίας τους. Να απελευθερωθείς με τα δάκρυά σου, όχι να πνιγείς σε αυτά. Η εμψύχωσή σου είναι το ζητούμενο, η γλύκα στην καρδιά σου. Όχι ο θρήνος και η μελαγχολία για τις «χαμένες» όμορφες στιγμές του παρελθόντος σου. Αφού τις έζησες μια φορά, αφού χαράχτηκαν στο μονοπάτι της ζωής σου, είναι ολότελα δικές σου, ζωντανές κι όχι χαμένες. Είναι η απόδειξη ότι διατηρείς το δικαίωμα σου στην ευτυχία, κόντρα σε όλα εκείνα που την εμποδίζουν.

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved