Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 9/5 έως 15/5

Καθαρός Ουρανός αστραπές δεν φοβάται!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 9/5 έως 15/5

Σε έμαθαν να φοβάσαι την αλλαγή και οι προειδοποιήσεις των αστρολόγων έρχονται για να θρέψουν τον πανικό σου: Ο Ουρανός, λένε, εισβάλλει στον Ταύρο από αέρος και όλα πια είναι επί ξύλου κρεμάμενα! Θα βρέξει καταστροφή και όλες οι ισορροπίες που έκτισες με κόπο θα συντριβούν.

Λες και δεν σου έχει ξανασυμβεί ποτέ…

Φτάνει μόνο να θυμηθείς τις φορές που έχεις θέσει μακροπρόθεσμους στόχους και κάνεις το πρόγραμμά σου σχεδόν σίγουρος για την επιτυχή εκπλήρωσή του, μα τελικά η ίδια η ζωή σου βγάζει την γλώσσα και τα σχέδιά σου ανατρέπονται εν μια νυκτί.

Πρέπει να θυμηθείς όμως και τις φορές που έκανες την επανάστασή σου και δικαιώθηκες.

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Τα χρόνια περνούν κι εσύ μπορεί να λες «γέρασα πια, οι δυνάμεις μου δεν με κρατούν». Όμως η ορμή της νιότης σου δεν χάθηκε, απλά σκεπάστηκε από τις συμβάσεις σου. Θρονιάστηκε στον καναπέ και φόρεσε παντόφλες, κάτω από τόνους φόβων, απογοητεύσεων και «πρέπει». Εξαγοράστηκε, μόνο που δεν ορίζεις εσύ τις αγορές. Έγινες πιο στατικός, πιο αργός, πιο βολεμένος. Αποδέχτηκες την μοίρα σου, μοιάζεις καταδικασμένος να υποστείς όλα όσα ετοιμάζουν οι άλλοι για σένα, χωρίς εσένα. Σου τάζουν ασφάλεια και σταθερότητα, αποδομώντας αργά και βασανιστικά όλες τις κατακτήσεις σου, που σε έκαναν να νοιώθεις ασφαλής. «Σκύψε το κεφάλι» σου λένε, για να μη βλέπεις το πλούσιο τσιμπούσι τους. Ποντάρουν στην αδράνειά σου για να σε καταστήσουν έναν ζωντανό-νεκρό. Έναν συνταξιούχο της ζωής, χωρίς σύνταξη.

Μια σπίθα όμως αρκεί για να αναστήσει την δίψα σου για ζωή. Η σπίθα του Ουρανού.

Του δικού σου Ουρανού, που δεν ανέχεται να είναι απλά ο κρίκος μιας αλυσίδας και πολύ περισσότερο το πιόνι σε μια «ρεαλιστική» πραγματικότητα που, όταν βρει μια αλήθεια μπροστά της, την εξορίζει χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

Άρπαξε λοιπόν από τα μαλλιά αυτήν την εξόριστη, την «άσωτη» αλήθεια και βάλε την βαθιά μες στην καρδιά σου. Την έχασες για ένα διάστημα, μα τώρα ανταμώνετε ξανά και η ελευθερία στεφανώνει το σμίξιμό σας.

Κι αν ανησυχείς ή φοβάσαι ότι η δράση σου θα γίνει αιτία ρήξεων και συγκρούσεων, χαλώντας την ησυχία σου, δεν έχεις παρά να σκεφτείς ότι σε όλη τη διαδρομή του ανθρώπινου πολιτισμού τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά, αν σε κάποιες κομβικές στιγμές είχαν ληφθεί οι αποφάσεις και είχαν παρθεί εκείνες οι πρωτοβουλίες που θα έσπαζαν τα δεσμά. Την αλυσίδα των ανεκπλήρωτων πόθων, των απωθημένων που περνάνε στις επόμενες γενιές.

Αν δηλαδή είχε ενεργοποιηθεί ο Ουρανός στον σωστό χρόνο και τόπο, ο κόσμος σου, ο κόσμος μας θα ήταν σίγουρα καλύτερος.

Ποτέ δεν είναι αργά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved