Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 2/5 έως 8/5

«Mayday!»

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 2/5 έως 8/5

Πέρασε αρματωμένος βουνά και κάμπους, τον άτεγκτο Κρόνο και τον σκοτεινό Πλούτωνα, μα η ψυχή του δεν ησύχασε ακόμη. Έχει κι άλλο να σου δώσει…

Το επόμενο ραντεβού του είναι με τον Ουρανό κι όσο πλησιάζει η ώρα του, τόσο πληθαίνουν οι κραυγές και οι αλαλαγμοί των αστρολόγων.

«Mayday» κυριολεκτικά!

Συμφορές και καταστροφές γίνονται πάλι η μόνιμη επωδός της καθημερινότητάς σου, και, φαντάσου, ακόμη δεν ήρθαν οι εκλείψεις του καλοκαιριού…

Λίγοι όμως σου μιλούν για τη δύναμη της ανατροπής που θεριεύει μέσα σου. Εκείνη τη σπίθα που δεν υπολογίζει θεριά και δυνάστες, παρά μόνον την Ελευθερία σου.

Ο Άρης βέβαια είναι γνωστό πως δε χαρακτηρίζεται από καλούς τρόπους, μα ποιος τους έχασε από τη γενιά του για να τους βρει αυτός; Ζητά όμως το καλύτερο για σένα και συνήθως το θέλει εδώ και τώρα, χωρίς περιστροφές και καθυστερήσεις κι αν σου φαίνεται κάπως αψύς είναι γιατί ξέρει ότι κάτω από πίεση πετυχαίνεις περισσότερα.

Σου ζητά, λοιπόν, να δράσεις άμεσα, παραμερίζοντας δισταγμούς και φόβους. Να κατακτήσεις στόχους που παγιδεύτηκαν από αναστολές «μη» και «πρέπει», να βιώσεις την αλήθεια σου. Να πεις επιτέλους «ο κύβος ερρίφθη», εννοώντας την απαλλαγή σου από όλα εκείνα που σκοτεινιάζουν την ύπαρξή σου.

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες ή θα περιμένεις να τις πάρουν οι άλλοι για σένα; Θα αγωνιστείς για να πάρεις την τύχη σου στα χέρια σου ή θα υποκύψεις αμαχητί στο «μοιραίο», που γίνεται μοιραίο ακριβώς επειδή δεν κάνεις τίποτε για να το αποτρέψεις;

Ο Άρης είναι μαζί θάρρος και φόβος, εσύ είσαι που θα διαλέξεις τον δρόμο σου και με τον Ουρανό να σιγοντάρει από τη γωνία, μπορείς να πετύχεις το αδύνατο.

Κι όχι, δεν χρειάζεται να γίνεις βάρβαρος, ούτε να ξεσπάσεις τα απωθημένα σου. Αυτά άφησέ τα για εκείνους που ζουν ακόμη στο λυκόφως του πολιτισμού, που δε διδάχτηκαν ποτέ τον ιπποτισμό και είναι δεμένοι με τις αλυσίδες του αθεράπευτου εγωισμού τους. Ναι, θα τους βρεις κι αυτούς μπροστά σου. Θα συναντήσεις πολλούς που ζητούν «το δίκιο τους» με τέτοιο τρόπο που τελικά το χάνουν. Θα βρεις και πολλούς ψευτοεπαναστάτες, που προσβάλλουν τις ανθρώπινες αξίες, μα εσένα δεν σου πρέπουν τέτοιες συμπεριφορές.

Αλλά, πάλι, αν πέσεις επάνω σε αγενείς και άξεστους, μη βιαστείς να τους καταδικάσεις. Είναι η απόρριψη –ίσως κι η άγνοια- που τους κάνει τόσο οργισμένους κι αν ποντάρεις στο φιλότιμό τους, θα τους δεις να μεταμορφώνονται από αγρίμια σε χαμογελαστούς ήλιους.

Εξ άλλου ο Ουρανός αγαπάει τις εκπλήξεις κι εδώ είναι η ευκαιρία σου να ανακαλύψεις πολύτιμα πετράδια, εκεί που όλοι πιστεύουν ότι υπάρχει μόνο λάσπη και βρωμιά.

Όλοι οι πρωτοπόροι σε αυτόν τον πλανήτη ξεκίνησαν σαν αιρετικοί και γι’ αυτό τους θυμάσαι. Άφησε, λοιπόν, και το δικό σου αποτύπωμα στον ρου της Ιστορίας

Mayday!

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved