Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 6/3 έως 12/3

Ελεύθερος πολιορκημένος

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 6/3 έως 12/3

Η Άνοιξη κοντοζυγώνει και στο μονοπάτι της ζωής σου φύτρωσαν καινούρια δένδρα.

Μα αντί για κλαδιά έχουν δόρατα κι αντί για φύλλα, σπαθιά. Ο Άρης βλέπεις τα πότισε με το μένος του κι εσύ τώρα καλείσαι να θερίσεις τις θύελλες που εκείνος έσπειρε.

Άρπυιες φτερουγίζουν τον ουρανό και λυμαίνονται το βιος σου.

Τα σπαρμένα δόντια του δράκοντα γεννούν την βία, οι πατρογονικές εστίες φλέγονται.

Είναι ο Χείρωνας, ο Ουρανός κι ο Πλούτωνας που αγριεμένοι ζητούν το μερτικό τους από τη ζωή σου και σε πολιορκούν.

Είναι ο πόλεμος που σπεύδει προς συνάντησή σου, ένας πόλεμος γύρω σου αλλά και μέσα σου.

Κι εδώ είναι που θα χρειαστείς αγωνιστικότητα, σύνεση, μα και πίστη στον καλύτερο εαυτό σου, για να μετατρέψεις την κρίση σε εφαλτήριο συνειδητότητας.

Ερωτικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί το 2018 στην ερωτική σου ζωή

Για πόσο πια θα πορεύεσαι με ψευδαισθήσεις ευδαιμονίας σε έναν κόσμο που διαφεντεύεται από ληστές και πολεμοκάπηλους;

Μα πέρα από τις εξωτερικές προκλήσεις, που έρχονται και παρέρχονται σαν τα φύλλα ενός ημερολόγιου, η αιώνια μάχη γίνεται εντός σου. Εκεί που εδρεύουν όλα τα «αποπαίδια» σου, οι ενοχές, τα απωθημένα, ο θυμός και οι ανασφάλειές σου και σε αυτήν οφείλεις να επικεντρωθείς, αν θέλεις να αποτρέψεις μελλοντικές τραγωδίες. Αν θες να νιώσεις πραγματικά ελεύθερος…

Να σταθείς δηλαδή μπροστά στον καθρέφτη σου και να αναρωτηθείς για τα πεπραγμένα σου, να ζυγίσεις τα θέλω και τα πρέπει σου κι κυρίως την σοφία που αποκόμισες μέχρι τώρα με αυτά που εξ αρχής σου έμαθαν ως κανόνες και θέσφατα. Τις δικές σου αλήθειες και τις αλήθειες των άλλων… Γιατί είναι βέβαιο ότι υπάρχει απόσταση μεταξύ τους.

Σκέψου, λοιπόν και αποφάσισε: Πόσο εναρμονισμένα με την συνείδησή σου είναι τα πεπραγμένα σου; Μήπως αυτά που βίωσες σαν λάθη και αποτυχίες δεν ήταν παρά το τίμημα της υποκρισίας σου;

Γιατί, αν μέχρι τώρα ακολούθησες έναν δρόμο που δεν ήταν δικός σου, μην περιμένεις ανταμοιβές που θα κάνουν την καρδιά σου να φτερουγίσει.

Αν έκανες πολλά επειδή «έπρεπε», βάζοντας στο περιθώριο αυτά που λαχταρούσε η καρδιά σου, μην απορείς για την στενοχώρια σου.

Οικονομικά 2018: Μάθε τι θα συμβεί στον οικονομικό τομέα

Κάθε κρίση σε βοηθά να γίνεις καλύτερος για εσένα και τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε.

Κάθε εξωτερικό ερέθισμα, κάθε κατάσταση που βιώνεις είναι ο καθρέφτης της ψυχής σου. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι δεν έχει νόημα να αναζητάς και να εύχεσαι ειδυλλιακές στιγμές, αν μέσα σου δεν υπάρχει ειρήνη. Δεν μπορείς να αναζητάς την ευτυχία από τους άλλους, αν πρώτα δεν την κτίσεις μέσα σου. Με τα δικά σου υλικά, τις δικές σου αστρολογικές προδιαγραφές και ορίζουν την μοναδικότητα και τη διαφορετικότητά σου.

Και βέβαια, πριν καταλογίσεις τις όποιες ευθύνες, να μην ξεχάσεις την αγάπη σου. Βοήθησέ την να τρυπώσει στο κέντρο των αποφάσεών σου, ώστε η «ώρα της ευθύνης» σου να μην είναι ένα μνημείο σκληρότητας, πρώτα απ’ όλα απέναντι σε σένα.

Η εύκολη λύση είναι να κατηγορήσεις, η δύσκολη είναι να ενώσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved